Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 140
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
  • София
От няколко години насам около Коледа нося Елексира на Чудесата. На Нова година вероятно Oud Satin Mood. Синема също ми се носи около празничните дни.

# 571
Аз съм тотално влюбена в Miss Dior Parfum, това ще ми е и делничния и празничния парфюм🩷🩷🩷

# 572
За празничен парфюм тази година избирам Un Bois Vanille.

# 573
За Бъди вечер и Коледа съм приготвила Black opium и  Amore caffe. Свързвам ги с топлина и уют и са ми точно като за празниците.
За Нова година съм си запазила мостра на MFK Grand soir ☺

# 574
За дните около Коледа мисля да нося Dolce Vita Dior и Charme La Perla. За Нова Година може би Lune Feline Atelier des Ors.

SOTD: Burberry The Beat edt.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 13:15 от Dewi D

# 575
За Коледа и Нова година ще наблегна на добре познатото ни Добро момиче и Ла Белл на ЖПГ

# 576
Обмислям покупката на Black Perfecto или Guerlain La Petite Robe Noire Rose Noire - ще се радвам да споделите мнение за тях ако имате впечатления. Flowers Hibiscus
Еdit: поръчах Black Perfecto на сляпо, дано да се харесаме..

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 00:48 от Veryberry

# 577
  • Враца
За празниците си ползвам Iris L'Erbolario, отделно, каквото ми се прииска на момента.
(Poison Girl Dior, Maremma Tiziana Terenzi , Angel Fantasm и Allure) - най-вероятно ще ми се приискат Simple Smile

# 578
# 579
  • Sunshine state
За Коледа мисля да съм с Бианко Лате, а за Нова Година Blanche Bete. Миналия ден на фирменото коледно парти на мъжа ми носих новия на Латафа и Куентин Биш Teriaq Intense съчетан с Tobacco and Tonka на Банана Републик, понеже и двата имат синя слива (в Терияка е ликьор). Поне двама човека ме попитаха с какво съм. Дрехите миришеха и на следващия ден, много траен парфюм.

# 580
  • Бургас
На Коледа ще съм с Коко Мадмоазел едп или BDK Pas ce soir, на НГ с Maison Crivelli Hibiscus Mahajad.

# 581
  • Варна
Здравейте, опитвам се да намеря парфюм с аромат на MKS eco бивш Marakesh .
Описан е като аромат на чувствени подправки, но това нищо не ми говори. Моля за помощ в откриването на същия или подобен аромат в парфюм

# 582
На Коледа вероятно ще бъда с Бианко лате- на Денси дължа тази лудост, от седмица го нося нон-стоп и отливката ми се стопява. Това ще бъде и първата ми  покупка за 2025-та Heart Eyes

Мисля да посрещна новата година с La Vie Est Belle L Elixir, а на 01.01 по традиция съм с Блосъм лов на Амуаж.

# 583
Благодаря ви момичета за хубавите думи!❤🌹
Smarti, прекрасна, този парфюм ухае невероятно от теб, сигурна съм. Много ми е любим, ти също!

# 584
За първи път не правя планове с какво да съм по празниците, а ще реша спонтанно на деня.
Седем поредни години посрещах НГ с Amouage Fate, но реших, че 7 му стигат. Joy

Аромат за деня: Angel Muse- любов голяма. Sparkling Heart Почти на дъното, но ще отворя след него последната бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт