Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 156
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и се радвайте на парфюмите.
Посрещам с Лира празника.

# 616
  • на терасата
Весела Коледа, уханни момичета и момчета! Живи, здрави, обичани и доволни от живота си Simple Smile
SOTD: Белинчанката на Серж Лютен.
Розесто ми е Purple Heart и се радвам на изненадата от Дядо Коледа, не очаквах точно този подарък. За страстен любител на рози, на растението и роза нотки в парфюм, този аромат е божествен. В драй дауна усещам най-хубавия аромат на роза, който съм помирисвала някъде някога. А това беше преди много години в музея на розата в Казанлък. Там имаше изложен съд, в който е съхранявано розово масло. Като махнах запушалката и вдъхнах от аромата в съда се издигнах на седмото небе. Няколко пъти се върнах, за да вдъхвам още от магията.

Светли празници!

# 617
Здравейте. Жена ми, ми подари за Коледа един парфюм на Антонио Бандерас, на който пише изрично че е 100% веган. Аз обаче не съм веган, а ям месо. Дали ще ми стане нещо ако използвам веган парфюм? И още нещо да попитам. След като има веган парфюми и го пише на опаковката, това значи ли, че ако на опаковката изрично не пише "веган", то парфюмът е не-веган?

# 618
  • Пловдив
Според мен е някаква търговска практика за привличане на клиенти.Също както и експлоатирането на надписа " био ". Макар, че може да имат предвид, че няма като съставка животински мускус.С преформулирането на парфюмите май почти всичко е синтетика и веган.

# 619
Честита Коледа на всички! ☃️🎄
Много парфюмни попадения и още повече пари за любими парфюми!

Искам да попитам някой купувал ли си е до сега парфюмен календар ,независимо от годината?
Дали сте доволни ,заслужава ли си?
Замислям се за следващата година да си купя парфюмен календар.
По колко мл. са парфюмите и дали са различни видове?

Или ми препоръчайте сайт от който мога да си купувам мини парфюми ,но с шишенца като на големите опаковки.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 20:00 от mavina1380

# 620
Честита Коледа на всички! ☃🎄
Много парфюмни попадения и още повече пари за любими парфюми!

Искам да попитам някой купувал ли си е до сега парфюмен календар ,независимо от годината?
Дали сте доволни ,заслужава ли си?
Замислям се за следващата година да си купя парфюмен календар.
По колко мл. са парфюмите и дали са различни видове?

Или ми препоръчайте сайт от който мога да си купувам мини парфюми ,но с шишенца като на големите опаковки.

Ние за трета поредна Коледа си взимаме календара на https://www.theperfumeshop.com/ и сме доволни. Разнообразни са - има такива от по 4-6мл, има и от 10-15мл, има и може би 1/3 мъжки в календара. Между годините се е случвало нещо да се повтаря с предходната година, но са 2-3.

Няколко от ароматите тази година:
Скрит текст:

# 621
Какво мислите за Monblanc Signature?

# 622
  • Пловдив
Това е любимият ми парфюм.Сега привършвам трето шише и имам следващо в запас. Траен е повече от работен ден.

# 623
*Wanderlust* ,много благодаря! ☺️

# 624
Какво мислите за Monblanc Signature?

Страхотен, траен, с ниска цена за качеството си.
Много подходящ за лятото.

# 625
Честито Рождество Христово! Christmas Tree Мир, любов и благоволение за всички Homo sapiens, а и за другите бозайници на третата планета в Слънчевата система! Nature Star Нека празниците бъдат благоуханни и щастливи за всички ни! На тържеството по случай поредното завъртане на Земята около Слънцето ще заложа на моя пудрен любимец Tiziana Terenzi Eclix Yum

# 626
Плюс още един глас за Монбланк Signature, перфектен за лятото И при това много траен, подкрепям всичко горе казано. Лято, прохлада сладолед в бутилка.

# 627
  • by the sea
Честита Коледа 🎄
sotd  Angel's share 🥃

# 628
Днес за разходка в зимния ден избрах Arabians tonka.
Разгръща се страхотно в студените дни на отворено пространство ❄

# 629
  • на терасата
Вчера бях в облак от рози, днес съм потопена в липа Tiglio Mirabilis. Ароматът на парфюма за мен е същият като този, който усещам, когато забия нос в току-що набрания липов цвят. В драйдауна утихва мило и нежно на моята кожа. Разбирам, че споделеното от мен е далеч от зимните парфюмни бомби, които споменавате сега в темата. Но аз ненавиждам зимата със снега, студа и тъмнината, а пролетните и летни цветни аромати са моята страст и ми помагат по-лесно да понасям тъмните, студени и сиви месеци.
Благодаря на прекрасната съфорумка за парфюма Flowers Hibiscus

Трябва да тествам Nun, който също е творение на Лука Мафеи и го оприличават на Tiglio Mirabilis. Моля, някой, който има и ползва Nun, да напише малко повече за него.

Общи условия

Активация на акаунт