Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 162
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
  • Sunshine state
За лягане или спокойна вечер пред телевизора един спрян вече аромат:

Нищо специално, просто миризма на полирано дърво и книжни корици.

# 346
Моля за съвет за парфюм за татко за Коледа. Обмислям YSL EDP Y. Но видях, че е популярен и 'homme. Имал е от мен преди Stronger with you edt, versace pour homme, иначе хареся веднъж една мостра на един Dior Homme edp. С едня мерня тръба в шишето. Остро миришеше.. но кой беше... те са много.

# 347
Няма да сгрешите с УСЛ У, любим ми е.

# 348
Получих си коледния подарък, но търпеливо ще си чака под елхата. Прекрасен аромат ❤

# 349
  • София
Здравейте. Записвам се във вашата тема, не знам защо съм я пропуснала. Към момента това са наличностите, като чакам да дойде lattafa khamrah qahwa. Доста ми допадат парфюмите на Латафа

Търся заместител на Alien essence absolue Thinking. Спрян е от производство

# 350
Аз търся от многоо време и не мога да намеря 🥹

# 351
  • София

В този сайт има парфюми без опаковка ,но въпроса ми е има ли ги и във физическия магазин ?

# 352
Малко новини:
Сабрина Карпентър ще има нов аромат - Me Espresso.
Мернах и нов Армани My Way, и Армани от Приве колекцията.

# 353
Здравейте,някой позвал ли е Gisada Ambassadora?  По нотки е мой,мисля да стрелям отново на сляпо 😁,но  все пак Simple Smile Благодаря😍

# 354
Звъннете на шоурума и питайте ,доставката им е един-два дена ,ако го бяхте поръчали щеше да  е при вас вече.
Новият Армани си го заплювам само заради опаковката.

# 355
Опаковката е просто 😍😍😍
Цената обаче сигурно ще е 😱😱😱

# 356
Здравейте. Записвам се във вашата тема, не знам защо съм я пропуснала. Към момента това са наличностите, като чакам да дойде lattafa khamrah qahwa. Доста ми допадат парфюмите на Латафа

В момента е наличен в Parfium.bg

# 357
  • София

В момента е наличен в Parfium.bg
Alien essence absolue е спрян от производство, никъде го няма вече. Все още търся заместител, реплика или каквото ще да е

# 358
# 359
  • София

Доколкото знам още миналата година е спрян

Общи условия

Активация на акаунт