Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 121
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
bell, ако харесва Mon Guerlain EdP, може би ще хареса и Mon Guerlain Intense? Но понеже не е сигурно, на твое място бих я попитала. Много ми е трудно да подарявам парфюми, притеснително ми е. Хората винаги се радват, но дали им допадат всъщност...? Деликатна работа е, но ти желая успех в избора!

# 391
И аз си мислех за някой фланкър, но в същото време ми се иска сякаш нещо по-различно. Трябва ми за след Нова година, така че тепърва ще събирам мнения.

# 392
И аз си мислех за някой фланкър, но в същото време ми се иска сякаш нещо по-различно. Трябва ми за след Нова година, така че тепърва ще събирам мнения.

Бел,ако купуваш същият  писах и в другата тема, комплекта е на добра цена 127 лв ми излезе с код Wink

# 393
Искам Santal Blanc на Van Cleef & Arpels.
О, този е много хубав и част от постоянната ми колекция. Ако попадна на добра цена, взимам без да се замисля.

Вчера душих Rose Amira Guerlain и въпреки че не съм много по розите, този много ми допадна и отива в списъка с потениални покупки някой ден.

# 394
И на мен ми хареса много.

# 395
Дами и господа 😊 препоръчайте ми  аромат от Nicolai подходящ за млад мъж. Приемам и препоръка за друг нишов за същият младеж. Харесва ориенталски, подправкови и фужерни аромати. Благодаря предварително!

От последното ми ходене до Будапеща се прибрах с https://www.fragrantica.com/perfume/Superz/KHAMZAT-Smesh-87775.html. Унисекс, ориенталски, клони към мъжки, траен на моята кожа. Червеният портокал в началото добавя една пикантна нотка на аромата, която се съчетава. прекрасно с останалите. За жалост в нашите сайтове не ги откривам, но смятам следващия път да поръчам директно от сайта им.

# 396
Дами и господа 😊 препоръчайте ми  аромат от Nicolai подходящ за млад мъж. Приемам и препоръка за друг нишов за същият младеж. Харесва ориенталски, подправкови и фужерни аромати. Благодаря предварително!
Ormonde Jayne Montabaco
Miller Harris Feuilles de Tabac
Bottega Veneta Pour Homme
Histoires de Parfums Fidelis
By Kilian Pearl Oud
Amouage Overture Man
Amouage Jubilation XXV Man
Amouage Opus V Woods Symphony
А този е олицетворение на All in One предпочитанията му (лек ориенталски почерк с доволно подправки и щипка фужерно докосване) - Clive Christian X for Man

# 397
Точно миналата седмица се сдобих с отливка на Rose Amira. Мислех че само аз бих я харесала, защото я усещам тежка, мазна, мускът в нея много ми допада. Представям си тъмночервена, огромна, тежка, в пикът си на цъфтеж роза. Радвам се да прочета че не съм само аз ❤️
Хубав и много траен парфюм!

# 398
  • на терасата
Вчера душих Rose Amira Guerlain и въпреки че не съм много по розите, този много ми допадна и отива в списъка с потениални покупки някой ден.

Непременно ще го пробвам, благодаря за споделеното Flowers Hibiscus Аз съм ненаситен любител на рози, така че няма да пропусна теста и на този Герлен.
В края на годината винаги е ад в работата и от вчера се успокоявам като обилно се поливам с Chloé Eau de Parfum, първообраза. Работя home office и няма опасност да задуша някого. И ароматът му на рози наистина ме успокоява и ме прави по-работоспособна  Smiley

# 399
  • София
Скрит текст:
Добро утро! Моля за предложения какво бих могла да подаря на дама, която много харесва Mon EDP. Него вече съм го подарявала и ми се иска този път нещо малко по-различно. Нямам фиксиран бюджет. Благодаря предварително!

bell_87 - Аз бих се спрял на Burberry Goddess  for women
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Goddess-83483.html

За моя вкус е страхотен, траен, мек, кремав, секси с отлична дълбочина и наситеност. Animal Heart Eyes Cat

Скрит текст:
Дами и господа 😊 препоръчайте ми  аромат от Nicolai подходящ за млад мъж. Приемам и препоръка за друг нишов за същият младеж. Харесва ориенталски, подправкови и фужерни аромати. Благодаря предварително!

Г&В - Бих се спрял на  Initio Parfums Prives Oud for Greatness

Мисля, че се вписва идеално във Вашето търсене, като има елементи и от ориента, с чудесни подправки, както и  и от фужерния стил.

Ако вече е ползван или търсите нещо друго, може да опитате два аромата на Килян -  By Kilian Smoking Hot, както и By Kilian Old Fashioned  - мисля, че са чудесни и ще паснат идеално на вкуса на младежа. Hands Ok Hand

Предложенията на LSF MCMXIV звучат много добри Hands Plus1

# 400
И на мен  Rose Amira много ми хареса
Днес като dansi съм с Miss Dior Parfum (2024) Dior - страшно много ми харесва
И другият ми любимец в момента е J'adore L'Or (2023) Dior
Двата Диора ме превзеха тотално - редувам ги и друго не ми се пръска .....

# 401
Здравейте, можете ли да ми помогнете да избера един от тези парфюми:
Izia la Nuit, Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa, или Chloe Rose Naturelle Intense?
Искам да си взема нещо с аромат на роза за Коледа, но не харесвам мускусни нотки в парфюмите. Мерси Simple Smile

# 402
  • Бургас
Бел, знаеш, че Мон ми е подпис, подкрепям напълно Дийтрон купи и Burberry Goddess, изключително секси е, не мисля, че би сгрешила с него.Белият Жадор е уникален и с потресаваща трайност при мен, чистота и разкош.Виктория, от тези аз съм за Izia la Nuit, изключително красив и не масов аромат е.

# 403
Мисля, че наистина ще избера Goddess. Благодаря за мненията!

# 404
Здравейте, можете ли да ми помогнете да избера един от тези парфюми:
Izia la Nuit, Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa, или Chloe Rose Naturelle Intense?
Искам да си взема нещо с аромат на роза за Коледа, но не харесвам мускусни нотки в парфюмите. Мерси Simple Smile
Определено първият. Той е невероятно класна роза. Герленът не е нищо особено, Клое е хубав, но Изия е много по.

Общи условия

Активация на акаунт