Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 108
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз поръчах един насляпо и точно розата в него не ми харесва - Oud Sapphire Blend Oud https://www.fragrantica.com/perfume/Blend-Oud/Oud-Sapphire-49374.html
Иначе е много траен, шлейфов, ако Ви попадне тествайте.

# 406
Искам да си взема нещо с аромат на роза за Коледа...
Едни от най-пленителните, нежни и красиви рози, които са ми правили ярко впечатление се намират в:
Shiseido Zen Gold Elixir
Atelier Cologne Rose Anonyme Extrait
Nishane Nanshe
Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her
Последните два обаче имат мускусна нотка в пирамидата, която може и да доловете, а може и да не я усетите.
Розата не ми е от любимите съставки, като "фронтмен" в парфюмите, само че в горните се усеща една разтапяща розова феерия Simple Smile.

# 407
О, в парфюмите на Нарцисо мускът е винаги на първо място и на някои кожи, като моята, понякога става потен и ме дразни.

# 408
Аз за това не ги харесвам Narciso, дори от шишето усещам понякога потната нотка.

# 409
Явно не само в България са любимци в градския транспорт https://www.instagram.com/reel/DC3K25Zi2gv/?igsh=MXAxbnZsOG4wYjd5Mg==

# 410
🤣🤣🤣
Изпусна Ерба Пура. Аха й беше на върха на езика, ама нещо избяга 🤭🤭🤭
Едит, понеже съм автор на последното мнение:
Появи се вече повече информация за новият My Way. Ще се казва Ylang. Както името подсказва, ще бъде с тази нотка, плюс манго и кокос. На мен лично ми звучи супер, но дали ще е така и на живо, тепърва ще го търся за проба. Вече много ми прави впечатление как пускат парфюми извън сезона им. Чудя се дали е за да може да наберат почитатели, докато дойде подходящото време за даден аромат? Някаква нова стратегия за повишаване на печалбите и оптимизация/максимизиране на продажбите.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 23:50 от Lale_Lili

# 411
  • Sunshine state
Пристигна най-сетне пистачиото на Калотинис. Супер реалистичен шам фъстък сладолед. Вкусно, ядково и кремообразно. Още като го подуших и взех да преглъщам. Сладоледът с шам фастък ми е любим и ми мирише точно на него. И по повода ще си хапна малко. 🤓😆💝

# 412
Приемам и препоръка за друг нишов за същият младеж.
Препоръчвам Ви да пробвате Sora Dora Gladiator - парфюм за истинския мъж, който отстоява своите права и не е просто рая̀ като масата. Аромат за атрактивния боец, който ги "пори като риби с големия си меч". Направо "ги цепи като дърва за огрев". Този гладиатор е роден да бъде победител. Безстрашен и непоколебим, той ухае неземно привлекателно притегателно страхотно. Всички са пристрастени към неговия опияняващ парфюм, завладяващ сетивата. Това е един изключително потентен и незабравим аромат. Няма да го разбивам на нотки, защото трите талантливи парфюмеристки са създали мистериозен шедьовър като едно цяло. Ако Вашият син, приятел, свекър, съпруг, брат, колега не може да бъде истински гладиатор на арената в Колизеума, то поне може да мирише като такъв. С малко фантазия.

# 413
+1
Хубав е Гладиатор-а. Свеж мъжки аромат, без да е несериозен.

# 414
  • София
Пристигна ми Абсолюто. Доволна съм, не усещам пушеци, но е със завидна трайност и си е направо като вишновка. Излъчва това, което класическата рокля едно време излъчваше, когато я разносвах. Сега ми е по- сладникава.

Много се кумих на Nomade Naturelle, мирише ми точно на крема Bronze Goddess, който спряха, но нещо не ми достигна.

# 415
  • Швейцария
Мацки, преди време ми бяхте препоръчали JPG La Belle Le parfum i La Belle Paradise garden. Льо парфюм си го купих тогава и много го харесвам. Сега получих ваучер за подарък и веднага отстрелях Парадайс гарден. Влюбена съм Heartpulse  Благодаря на който ми ги беше препоръчал Flowers Rose

# 416
И аз съм с Калотинис днес. Току що го снимах.
Отивам на кафе и пазаруване на книги с приятелки. Котката със замах на опашката ми събаряше кукличките. 🐈‍⬛

Дояде ми се дондурма с шам фъстък от това Pistacio Latte. 😍 Честит!

# 417
И аз съм с Калотинис днес. Току що го снимах.
Отивам на кафе и пазаруване на книги с приятелки. Котката със замах на опашката ми събаряше кукличките. 🐈⬛

Дояде ми се дондурма с шам фъстък от това Pistacio Latte. 😍 Честит!

Дами,как са като трайност и сияж?

# 418
Здравейте. Може ли мнения за този аромат? Поръчах си го насляпо и ми се иска да чуя вашето мнение. Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Star-83194.html

# 419
На Калотинис съм имала само Coffee Addict. Може би аз не съм добър критерий, тъй като на моята кожа почти всичко е много трайно. Този парфюм специално поне 12 часа съм го усещала след напръскване. Като сияж може би е около средното ниво.

Общи условия

Активация на акаунт