Пубертетът при момчетата - тема 17

• 41 551
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Леле ,явно всички гледаме едно дете.
С малка разлика, че моя 15 годишен иска да учи, организира и решава сам.
А с мързела изобщо не се справя с тези неща.
Но като отвори една уста, ум да ти зайде.
Да не съм преекспонирала моите не сбъднати мечти върху него. Той можел - той знаел.

Вече рестрикция, като прибиране на телефон не си го  и представям. Само заплаха е и той го знае.

Колко ли са безмозъчните години?

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:10 от Hope for Two

# 406
😅😅😅 безмозъчни години ми хареса
Двете ми деца са толкова различни, че нямам прогноза.

# 407
Здравейте!В търсене на машинка за бръснене и подстригване съм . Скоро синът ми каза,че се бръснел в интимната зона и изяви желание за машинка.Аз имам един много хубав тример на Браун,но от стоенето се е развалил. По принцип го има в технополис и все още е актуален,но не знам дали ще му свърши работа.
От друга страна,ще ми се нещо по-бюджетно да взема,а когато започне да се бръсне по брадата,да вземем нещо по-качествено.
Пишеше по-назад в темата за Philips one blade,но ми е скъпо.Не знам какво да правя,какво да купя,просто не си разбирам.
С баща му той не говори на тази тема,ние сме разведени.Партньорът ми се бръсне с обикновени самобръсначки,и реално ,няма кой да попитам 🙄😒😒

# 408
Има по-евтини машинки:

# 409

Ами то и oneblade вече се намира на бюджетна цена. Даже тази седмица го гледах в брошура за около 50 лева. И в Емаг го има за толкова.
Там консуматива /ножчетата/ са скъпи. Но за тиновете не се сменят често.
За ножчетата знам от ММ на който му подарих преди години One blade за една Коледа.
Много спонтанно го купих, че той ползваше вече няколко години някакъв който беше доста скъп.
След първото бръснене с One blade каза : Жена ама аз до сега с рендето съм се бръснал.
На младеж му подари същият лятото, че космите под мишниците бяха страшно чудо.

# 410
  • Пловдив
За бръснене Obe Blade ще му купя. За сега все още е с девствен мустак, който наистина търпи отлагане, но миналата година му купих тример за краката Powertec TR 758, защото там положението е много вълнисто, а той ходеше на плуване и изпитваме неудобство да обуе къси панталони.
Баща му, с който сме разведени ме анатемоса, че съм разрешила това да се случи (на 14 да си махне космите на краката). Щяла съм да му разваля ориентацията, а него упрекна че не се приема такъв какъвто е.

# 411
Моят използва тример на Филипс. Аз го бях подарила на баща му, но тийна го хареса. ММ иска да вземе OneBlade и за себе си и за него.
Тийна беше заявил "порасне ли ми брада ще се бръсна всеки ден" Joy

# 412
Взех му Филипс тример,като този по-нагоре дето ми препоръча ДХЗ мисля...Синът ми е светъл и засега има косми само по краката,а в интимната зона видях само,че се е бръснал.Нито по лицето  нито под митниците има.Дано може да се справи с този тример и по-нататък ще му взема каквото пожелае.
Хубав празник на всички дами🥰

# 413
Моят също е светъл, но ако прилича на светлият си баща... Още от сега иска да ходи на лазерна епилация.
Има косми само по краката, интимната област и мишниците.

# 414
Обяснете му, че не се прави на деца лазерна епилация, отделно някой ден ще се вайка ако си махне космите, а си смени мнението.

# 415
Обяснете му, че не се прави на деца лазерна епилация, отделно някой ден ще се вайка ако си махне космите, а си смени мнението.
Знае, но пита "защо" Simple Smile
Не мисля, че на този етап има нужда. Много му били космати краката. Но той е светъл и нищо не му личи.
Ще му мине.

# 416
Защото хормоните не са стабилни и няма да има резултат.До 18 да изчака.😁

# 417
  • София
Не бих насърчавала телесното обезкосмяване на момчета тинейджъри.
Плуването може да е аргумент само ако е професионален състезател. Моят също ходи редовно на плуване с натурално космати крака, не съм забелязала да го е срам. Неудобство от космите при момче е странно, има насложена причина, определено, аз бих задълбала и разпитала защо е така.
Не знам, не съдя, просто лично мнение.

# 418
Абе някои са много космати. Според мен не трябва да се пренебрегва желанието на тийна да ги чисти. Да му се покаже как. На някои може да им звучи не на място, но ако положението е коса навсякъде и детето не го приема...

# 419
  • София
Освен подмишниците и аз не намирам, че има причина за солидно обезкосмяване. У нас първо имаше бурна радост от новото окосмение, след това се започна едно бръснене на мустаци и несъществуваща брада, но от радост, че е мъж и може да се бръсне, пък и в очакване на мечтаната гъста брада. После се е случвало цялостно обезкосмяване с тример под влиянието на някой друг обезкосмен приятел, но това не му се хареса изобщо. И след експериментите си е на обезкосмени подмишници и останалото натюр. Има си косми доста, мъж, съвсем нормално е мъж да има косми, дори да са много не им пречат.
Лазер няма и да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт