СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 33 191
  • 806
  •   1
Отговори
# 195
То това е май...до 49 зад. или има още? Все тая де....мерси за съдействието!

# 196
  • ту тук, ту там
Всъщност има само още две задачи на следващата страница - до 47 са.
Скрит текст:

# 197
  • София
Ееее, чак на моделиране ли сте? Ние едва днес започваме уравненията...!

# 198
Някой знае ли дали на олимпиадата по мат. дават формулите ,както дават на НВО? Или дали има право да ги носи ученикът?
На нашите са им казали, че нямало да им дават

# 199
Нямам си на идея на какво са. Някакви задачи за движение са това.

# 200
И моята е на движение, утре май работа. Имам чувството, че както препускат, никакви упражнения не правят.

# 201
  • София
Много са напред. При нас в училище са на уравнения, още моделиране не са взели, в школата разместено, в момента са на ъгли, после ще се връщат на уравнения и движение.

# 202
Е, тя геометрията не е ли втория срок?

# 203
  • София
Ми втория е. Но в школата са на ъгли сега, не знам защо, доколкото виждам само базови задачи са взели, запознаване със съседни и връхни ъгли. После щели да се връщат към движение и работа и т.н.
Тази седмица решава домашно с мрънкане, не го кефи геометрията, ще видим.

# 204
  • София
На Олимпиада формули не се дават.

# 205
Този сборник го имаше сканирано старото издание по теми.

# 206
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не мога да преценя добре, затова ви питам - школа Ния, последният ПИ по мат - във втори модул задачите по взет вече материал ли са?

# 207
Този сборник го имаше сканирано старото издание по теми.

Къде мога да го открия, ако се сещаш да ме насочиш?

# 208
И при нас не са стигнали до задачи за движение.Щерката се е записала за олимпиадата,но дали там ще има такива задачи,при положение,че още не са ги взели?

# 209
  • София
Не мога да преценя добре, затова ви питам - школа Ния, последният ПИ по мат - във втори модул задачите по взет вече материал ли са?
Имаше геометрична задача, но предполагам, че е от шестокласен материал. Трябва да питам детето. По БЕЛ моята е имала точно този проблем, че не беше учила "На прощаване" и на тезата беше писала такива глупости, че хората не са имали за какво да се захванат и  има 0 точки, въпреки, че беше изписала мястото за отговор.

Общи условия

Активация на акаунт