козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 223
  • 513
  •   1
Отговори
# 330
пак аз, една добавка: кожата ми продължава да е с комедеони, Т-зоната е мазна, въпреки цялостното изсушаване на лицето ми.

# 331
   Пиша само, за да похваля продуктите на Талодерма, които ползвам от скоро и съм много доволна Peace Благодарности и на amadis за точните анализи и консултации  bouquet
Радвам се, че ви открих Hug

# 332
Здравейте момичета от Талодерма..
ползвала съм и ползвам козметиката за крака и съм мнооого доволна..
Сега разбирам, че имате и антицелулитен, който смятам да изпробвам още идната седмица.
Сега въпроса ми е обаче за кожата на лицето - нито суха, нито мазна, но стои много груба на пипане, с много черни точки и обилно зачервяване, дължащо се на алергия към слънцето. В момента съм в обострен период и мажа Елоком за 5 дни

Синът ми явно е наследил моята кожа и неговите бузки са сухи, зачервяват се лесно и намоменти чак се люспят. Атопичен дерматит за сега е изключен като причина за сухотата. Може ли да ми препоръчате и нещо за него, на 6м е

Пълната гама шпродукти мога ли да намеря в Лечител

A някаква информация за нас  Thinking Blush

# 333
...
Предпочитам козметика със SRF 50+, защото имам приятелка доцент - дерматолог в кожна клиника и тя ми препоръчва зиме и лято да ползвам висок слънцезащитен фактор над 40. Бихте ли споделили какво е Вашето мнение по този въпрос. newsm78
Вече си закупих масажен антицелулитен "РУБЕДЕРМ 9" - използавм го с масажен диск. Рано е за резултати, но понеже канеленото масло ми е любимото, бих го ползвала дори и не по предназначение smile3521. Може ли да добавя в него няколко /колко???  helpuu/ капки етерично портокалово масло, или ще разваля консистенцията? А може би са несъвместими?
Още веднъж - благодаря! thumbsup
УСПЕХ В БИЗНЕСА!!!! newsm51
[/b]

Добро утро!

БЛАГОДАРЯ   bouquet Много сте мили. Наистина е удоволствие да се работи така.
Имам и курс да звъня,  Tired но той малко ще почака.

Приятелката ти е много права - слънцето в последните години не е толкова полезно, особено за по белите и чувствителни кожи. Тя има най-много наблюдения за пораженията, които нанася прекомерното и не толкова излагане на слънце. Това предполага ползването на висок защитен фактор през цялата година на склонните към пигментиране и проявяващите слънчева алргия кожи.
Един съвет относно ползването на масажния диск - Масажният крем Рубедерм е разработен така, че не е неободимо силно втриване, а само лек масаж с ръка  Peace
Етерично масло от Портокал можеш да добавиш, но трябва да си сигурна, че не проявяваш алергии мито към канелата, нито към порокала. Количество е 10 капки на една опаковка. Няма проблем с консистенцията - не това трябва да те притеснява. Трябва много добре да се разбърка.
Успешен ден   bouquet

# 334
Здравейте!
Още веднъж - поздравления за Вашата работа!   bouquet

От няколко месеца по съвет на Веси ползвам серията за чувствителна кожа: тоал.мляко, тоник, дневен крем + гел с ройбос и околоочен крем. Определено има добри резултати при мен  Peace

Но имам въпросче: на какъв период от време препоръчвате смяна на продуктите? И ако след почти половин годишна употреба на тази серия трябва да сменя с друго, какво да е то?

На 30год. съм, имам чувствителна кожа, смесен тип, без други сериозни проблеми по лицето.
Привет  Hug
Колежката от козметиката твърди, че ако дадена терапия действа добре - няма нужда да се сменят продуктите. А и 6 месеца не дълъг период. Между другото преди време и аз смятах, че козметиката трябва да се сменя както шампоаните например. Ако се чувстваш добре с предложената серия - продължавай. Ако не - действаш на принципа ПРОБА - ГРЕШКА и сменяш с друга марка, но пак за чувствителна кожа  Peace
Цветуща кожа   bouquet

# 335
  • гр. София
Amadis,привет!  bouquet
Аз пак да попитам,освен в Лечител, има ли друго място в София където мога да намеря продуктите от слънцепредпазната серия?

# 336
Привет на всички wavey

Вчера за първи път си взех нещо на тази марка  -- балсам за устни и съм страшно доволна. Устните ми бяха напукани до кръв и след снощното мазане днес вече няма и помен от напукано. Много съм доволна Peace

# 337
Аз имам само едно въпросче  Hug
Слънцезащитното кремче за лице с 50-ти фактор във две разновидности ли го има? ЕДно за деца и едно за възрастни ? Аз си взех такова, но никъде не забелязах да пише Kids, а нали то ставаше за чувствителна кожа?
Мерси   bouquet

Здравей   bouquet
Да, два вида са:
1.PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
2.PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

Наистина трудно можеш да различиш двата крема по кутийките  Embarassed Не знам защо ги направиха така.
На детския пише , че е за деца и за чувствителна кожа. Не съдържа парфюмна композиция и има Бизаболол и екстракт от Орех.

bouquet кожа!

# 338
Аз имам само едно въпросче  Hug
Слънцезащитното кремче за лице с 50-ти фактор във две разновидности ли го има? ЕДно за деца и едно за възрастни ? Аз си взех такова, но никъде не забелязах да пише Kids, а нали то ставаше за чувствителна кожа?
Мерси   bouquet

Здравей   bouquet
Да, два вида са:
1.PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
2.PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

Наистина трудно можеш да различиш двата крема по кутийките  Embarassed Не знам защо ги направиха така.
На детския пише , че е за деца и за чувствителна кожа. Не съдържа парфюмна композиция и има Бизаболол и екстракт от Орех.

bouquet кожа!

Малко банален въпрос, но може ли да ми кажеш каква е цената горе-долу на детския и ако знаеш къде в Бургас мога да го открия Heart Eyes

# 339
  • София / Пловдив
........... Ако се чувстваш добре с предложената серия - продължавай. Ако не - действаш на принципа ПРОБА - ГРЕШКА и сменяш с друга марка, но пак за чувствителна кожа  Peace

Аз марката не искам да сменям  Wink
Питах за други продукти на Талодерма, които евентуално да пробвам.
Но щом не е проблем - продължавам си със същата серия   bouquet
Благодаря, още веднъж!

# 340
Здравей Амадис  bouquet

Взех си слънцезащитното кремче и съм мнооооооооооооооооооооого доволна.Мацнах малко и на бебо,добре го понесе Hug,за разлика от някой други кремове Peace

Искам да попитам само,кога очаквате да излезе на пазара,новия ви атницелултен гел newsm78.
Стана ясно ,че за мен не се препоръчнат другите антицелулитни кремове,/защото съм с разширени вени/но нали трябва да използвам нещо все пак Thinking.а,би ли ми препоръчала нещо за тез пусти вени Embarassed Embarassed Embarassed.с какво да ги мажа newsm78 newsm78 newsm78

Благодаря ти предварително  bouquet
Здравей  Hug
Ако знаеш и ние как го чакаме този гел, но...има още поне месец и нещо. До тогава можеш да си вземеш от аптека антицелулитен гел с охлаждащ ефект - има доста видове. Пак към аптеката ще те упътя и за средство против разширени вени. Много са неприятни и се нуждаят от лечение. Първо се посъветвай с лекар - той ще ти предпише най-доброто средство. Peace Лично аз ползвам Лиотон 1000 гел - не ме е излекувал, но облекчава положението, особено през лятото.
Успешен ден   bouquet

# 341
Освен предния въпрос ме интересува и има ли продукт за петна по лицето newsm78

# 342
Здравейте момичета от Талодерма..
ползвала съм и ползвам козметиката за крака и съм мнооого доволна..
Сега разбирам, че имате и антицелулитен, който смятам да изпробвам още идната седмица.
Сега въпроса ми е обаче за кожата на лицето - нито суха, нито мазна, но стои много груба на пипане, с много черни точки и обилно зачервяване, дължащо се на алергия към слънцето. В момента съм в обострен период и мажа Елоком за 5 дни

Синът ми явно е наследил моята кожа и неговите бузки са сухи, зачервяват се лесно и намоменти чак се люспят. Атопичен дерматит за сега е изключен като причина за сухотата. Може ли да ми препоръчате и нещо за него, на 6м е

Пълната гама шпродукти мога ли да намеря в Лечител

Здравей   bouquet
Отговарям по ред на запитванията, затова сигурно ти се струва, че се забавям.  Blush Радвам се, че ти е допаднал крема ни за крака - наистина е уникален  Peace
Сега за кожата ти:
1.PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
2.Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа ТУБА на Талодерма
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е
3.Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне на Талодерма
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.
Предлагам ти след края на лечението да направиш  следната схема:

Вечер ще третираме черните точки с маската против акне /задължително проба за увствителност и употреба според инструкциите/ Нанасяй само на участъците с разшитени пори и омазняване. След измиване - крема за мазен и смесен тип кожа в туба. Конкретите от Роза и Лавандула ще успокоят раздразнената кожа, ще подобрят кожното кръвообръщение и ще нормализират обменните процеси в кожата.
Сутрин - детския слънцезащитен крем /можеш и сега да го ползваш/Той е без парфюмна композиция и можеш да го използваш спокойно. Освен това има съставки успокояващи кожата и добре повлияващи зачервяването и лющенето. Малко по-плътна консистенция е - да не те притеснява.
След края на предложената от нас терапия може да освежим кожата с крем от сериятя Замрази времето - Нощна Магия, но за момента не искам да утежняваме положението.

За детето освен детския слънцезащитен / той е за деца над 6 месечна възраст  Peace /може дас е ползва:
EUDERMOL – 0 – чувствителна и нормална кожа
Глицерин, алантоин, пчелен восък
Тази емулсия възстановява и поддържа нивото на хидратация на нежната детска кожа, предотвратява и премахва залющването.

За съжаление всичко не можеш да си закупиш  от Лечител - те не зареждат слънцезащитната ни серия и незнайно защо крема за мазен и смесен тип в ТУБА. Тях можеш да си набавиш от магазин АДИ, ЧА Феникс.
Дано има положителен ефект и да пишеш  Hug

# 343
amadis, може ли да дадеш адреси на АДИ и ФЕНИКС в СФ, защото тези лели в Лечител наистина не стават за нищо.

# 344
Привет на всички фенки на Талодерма! Grinning Момичета,подскажете,
къде в София мога да намеря слънцезащитната серия с висок фактор?
Миналата седмица потърсих в Лечител ,но там нямаха.
Здравей   bouquet
Да, Лечител не зареждат слънцезащитните ни продукти. Пуснах справка, за детския слънцезащитен с фактор 50+ и ми излязоха следните обекти:
м-н Ади               тел. 8570079
ЧА Нанси             тел. 9582548
ЧА Марешки        тел. 9753888
ЧА Феникс           тел. 9555573
ЧА Марешки в 13 ДКЦ           тел. 9631406
м-н Хенриета       0896616691

Успешни покупки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт