козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 229
  • 513
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Здравей Амадис  bouquet

Взех си слънцезащитното кремче и съм мнооооооооооооооооооооого доволна.Мацнах малко и на бебо,добре го понесе Hug,за разлика от някой други кремове Peace

Искам да попитам само,кога очаквате да излезе на пазара,новия ви атницелултен гел newsm78.
Стана ясно ,че за мен не се препоръчнат другите антицелулитни кремове,/защото съм с разширени вени/но нали трябва да използвам нещо все пак Thinking.а,би ли ми препоръчала нещо за тез пусти вени Embarassed Embarassed Embarassed.с какво да ги мажа newsm78 newsm78 newsm78

Благодаря ти предварително  bouquet

# 316
Здравейте момичета от Талодерма..
ползвала съм и ползвам козметиката за крака и съм мнооого доволна..
Сега разбирам, че имате и антицелулитен, който смятам да изпробвам още идната седмица.
Сега въпроса ми е обаче за кожата на лицето - нито суха, нито мазна, но стои много груба на пипане, с много черни точки и обилно зачервяване, дължащо се на алергия към слънцето. В момента съм в обострен период и мажа Елоком за 5 дни

Синът ми явно е наследил моята кожа и неговите бузки са сухи, зачервяват се лесно и намоменти чак се люспят. Атопичен дерматит за сега е изключен като причина за сухотата. Може ли да ми препоръчате и нещо за него, на 6м е

Пълната гама шпродукти мога ли да намеря в Лечител

# 317
А има ли лосион за махане на очен грим и колко струва Rolling Eyes
Здравей  Hug
Не предлагаме почистващ продукт специално за очен контур. Лично аз обаче, ползвам :
   Тоалетно мляко – чувствителна кожа на Талодерма
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е

Цената му е около 2-3 лева. Много добре ми почиства грима около очите - фон дьо тен, пудра, сенки, молив, спирала / но не водоустойчива/, не ми щипе / за разлика от 3в1 кърпичките на Нивея/. При всеки обаче е индивидуално и не знам дали на теб няма да ти дразни очите.
Май не ти помогнах много  Embarassed
Цветуща кожа   bouquet

Благодаря ти все пак ,мисля ,че и тази информация ми е полезна ,макар ,че хич не ми се иска да ползвам тоалетно мляко ,че много ми щипе на очите.
Но може и да пробвам Grinning

# 318
  • гр. София
Привет на всички фенки на Талодерма! Grinning Момичета,подскажете,
къде в София мога да намеря слънцезащитната серия с висок фактор?
Миналата седмица потърсих в Лечител ,но там нямаха.

# 319
Здравей, Amadis!

Разбрах от една приятелка за козметиката на Талодерма и темите ти във форума, прочетох и резултата е на лице - надъхах се и аз да си купя и да пробвам тази козметика! Въпросът е какво искам да си купя?  Би ли ми помогнала?
На 30 години съм, с мазна кожа, на места се лющи (имам предвид от двете страни на носа), но и много чувствителна! Под чувствителна имам предвид, че почти няма крем, който да съм използвала и лицето ми да не е започвало да ме сърби (получавам много ситни почти невидими пъпчици). От както родих (ноември 2006) ми се появиха малко тъмни петна около очите и лунички.
Моля, да ми препоръчаш някаква комбинация от продукти както за лице, така и за тяло - включително бих искала и някаква маска да си правя колкото пъти е необходимо седмично!
Предварително ти благодаря! 

Здравей   bouquet
Консултирах се с колежката за проблемите на кожата ти и се спряхме на варианта
1.Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа ТУБА
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е

2.Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.

3.PROTECTA ® - сленцезащитен крем
SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

4.EUDERMOL – 2 – нормален, мазен и смесен тип кожа
Глицерин, алантоин, пчелен восък, урея – 2%

Маската се нанася в областта на Т-зоната според инструкциите и след задължителен тест за чувствителност. След измиване нанасяш крема за мазен и смесен тип в туба. Тези процедури е хубаво да се правят вечер, а като дневна грижа - слънцезащитния крем за деца - той е с висок фактор и Бизаболол, който заедно с конкретите от Роза и Лавандула ще успокоят раздразнената кожа. Високото ниво на защита, ще предотврати пигментацията през лятото, а през есента можем да поизбелим малко петната.

Ако искаш, може да ползваш и почистващите ни продукти за мазна кожа. Така ще допълним серията:
   Тоалетно мляко – мазен и смесен тип кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лавандула и Репей, вит. А и Е
   Тоник – мазен и смесен тип кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Репей, Хвощ, Лавандула, Хмел, Дъбови кори и Бреза, вит. А и Е, без алкохол
След почистване на замърсяванията с млякото, остатъците се отмиват с хладка вода и се тонизира.

За тяло ти предлагам емулсията за мазен и смесен тип с 2 % урея. Тя ще предотврати залющването на кожата, ще възстанови и поддържа влажността и еластичността и.
Дано сме били полезни!
Успешна седмица  Hug

# 320
Здравейте!
Наскоро открих тази толкова обстойна тема във форума и реших и аз да се възползвам и да потърся съвет  Simple Smile
Преди няколко дни станах на 30 години. На пръв поглед кожата на лицето ми изглежда чиста и гладка, но в действителност на пипане  не е съвсем така. Не знам точно как да го обясня.   newsm78  Винаги е била по-скоро суха. А напоследък е ужасно суха, направо се лющи.

Ще се радвам да ми препоръчате продукти, от които кожата на лицето ми да бъде гладка и добре хидратирана.

А за първите бръчки?!  Sick  Sick  Sick

Благодаря ви предварително!

# 321
Здравей отново Амадис
Аз нали съм си любопитна, отново имам питанка: Дневният крем би трябвало да е достатъчна защита за лицето, поне в градски условия. Обаче ми е направило впечатление, че на защитните продукти за плаж пише да се нанасят през два-три часа, за да е защитена кожата и се чудя как стои въпросът с дневното кремче за лице  newsm78 Мога ли да разчитам на защита, при положение, че съм се намазала сутринта, а основното ми излагане на слънце е в късния следобед? (Сутрин обикновено се придвижвам с кола или с такси до работа, така че изобщо не го броя за показване под слънцето)
Освен това, исках да попитам дали вече е опасно да се използва избелващият лосион, понеже си го взех, ама не съм особено системна в употребата му, та има какво да се желае още като ефект. Навън прекарвам не повече от половин-един час - колкото да се прибера от работа.
Лек ден ти желая

# 322
Благодаря за отговора   bouquet
Може ли само да ми разясниш тези 3 избелващи продукти в каква последователност и по колко пъти на ден се ползват, като дойде есента, разбира се  Heart Eyes
Здрасти!
Процедурите се правят вечер и то в сезони без активно слънчево греене - есен примерно. Продължителността е 14-28 дена - тоагава серията дава видими и стабилни резултати.
Продуктите може да се прилагат както комплексно, така и по отделно. Редът на прилагане е следния:
1. Върху почистена и подсушена кожа се нанася избелващия лосион, изчаква се 10-15 мин. и се изплаква с хладка вода.
2. Върху пигментните петна и/или върху цялото лице /ръце/ се нанася избелващ серум.
Озбелващия крем се нанася последен след другите продукти или самостоятелно.
Цветуща кожа   bouquet

# 323
Здравей Аmadis,
Имам няколко въпросчета Simple Smile
Интересувам се дневните кремовете в бели кутийки какъв SPF имат понеже пише само UV филтри.На Магията пише примерно 12.
Купих си от детския 50+ и го ползвам защото се мажа с избелващият лосион, но ме притеснява консистенцията му-доста е плътен и не се разнася лесно, да не би нещо да е остарял защото е произведен 2006 лятото или просто е такава консистенция.
За тази година ще има ли разнообразие в серията Протекта. Миналата година ползвах мляко с 2 различни фактора и останах много доволна.Благодаря ти предварително    bouquet
Привет  Hug
Много правилно си задала въпросите си! Става грешка в предпечат - Веси е обяснявала преди време. При разчитане на съставките - филтри има, но не са отбелязани ясно както при Магията. Все пак са дневни - имат неободимата защита за градски условия - така, че не се притеснявай. Освн това имат и характерното за  филтрите "лъщене".
Относно детския слънцезащитен крем - да с по-висока плътност е и по-трудно се разнася./Спомням си на плажа, дъщеря ми вечно беше на мазки, но не допуснах изгаряне, въпреки, че не мога да я накарам да застане под чадър./ Ако след нанасянето му, има лъщене - може да се матира с малко пудра. Искам да те помоля да внимаваш с избелващите продукти към момента. Слъчевто греене, вече не е подходящо за избелващи процедури и лично аз те съветвам да ги спреш до есента. Естествено - сама си преценяваш и ако не излизаш много навън, правиш процедурата вечер - може и да склоня  Grinning
За сега нямаме намерение да обогатяваме слънцезащитните. Ето и какво предлагаме:
PROTECTA ® - сленцезащитен крем
   SPF 10 – UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
   SPF 15 - UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
   SPF 50+ - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

PROTECTA ® - слънцезащитно мляко
   SPF 8 – UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 200 мл.
   SPF 16 – UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 200 мл.
   SPF 22 – UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 200 мл.
   SPF 30+ KIDS – UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 200 мл.

PROTECTA ® - слънцезащитно масло
   SPF 10 – UVB, UVA, вит. Е, 200 мл.
   SPF 16 – UVB, UVA, вит. Е, 200 мл.

PROTECTA ® - крем за след злънце
Алантоин, Д-пантенол, вит. А и Е, билкови екстракти от Лайка, Слез и Невен, 75 мл.

Дано съм успяла да ти отговоря   bouquet

# 324
доста четох по темата и искам да си взема някои неща,но съм от Айтос,а тука никъде не се предлага тази козметика.За моята кожа искам да кажа,че много суха,на лишеи и понякога ми излизат ситни пъпки.Също така искам да питам има ли нощен крем против бръчки и как мога да се сдобия с тези продукти.
ПРИВЕТ  Hug
Зареждаме 2 аптеки в Айтос:
Ина ЧА ул. 3-ти март 36, тел. 33 949
ДКЦ Фарма ул. Ропотамо 27, тел. 32 706

По отношение на другите въпроси - не си писала на колко години си, но в профила ти видях, че си на 25  Mr. Green Имаме цели серии продукти за решаване на кожни проблеми и мисля, че за теб е подходяща:
Thalloderma ®
   Дневен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Чимшир, Сладък корен, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
   Нощен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Глог и Чимшир, вит. А и Е.
   Тоалетно мляко – чувствителна кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е
   Тоник – чувствителна кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Жълт кантарион, Лайка, Див кестен, Кипарис, Сладък корен и Бял равнец, вит. А и Е, без алкохол
Последователността е:
Почистване на лицето от замърсяване, грим, прах с тоалетното мляко, отмиване на остатъците с хладка вода, тонизиране и съответно дневен или нощен крем.
Така съгласна ли си? Имаме и серия за суха кожа, но тези пъпчици ме навеждат на мисълта, че е и чувствителна.
Имаме нощен крем с противобръчков ефект, но нали знаеш, че ти е малко рано за него:
Magic from the Antarctic Sea ®
   Нощен крем за лице (и около очи)
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е

Ако си ги поръчаш в някоя от 2-те аптеки - мисля, че няма да ти откажат.
Успешна седмица   bouquet

# 325
еее,благодаря за отговора,задължително ще ги потърся

# 326
... тъй като имам някакви белези от пъпчици по бузките (не че са много, нито пък са много фрапиращи) и бих искала да ги премахна, да ми препоръчаш някакъв продукт. Аз съм на 21, кожата ми е смесена с омазняване на Т-зоната и малко черни точки. И пъпчици ми се появяват от време на време.   
А пък от 2 седмици се мажа с антицелулитния масажен крем с Канела, като след втриване и масаж с ръце, го масажирам допълнително с масажния диск на Орифлейм. Та...въпросът ми е - кога се очакват резултати? Кожата ми се заглади малко, но иначе друго като ефект май няма при мен...
Това е от мен засега, че стана много дълго.
Лек ден!!!   

Здравей!
Искам да благодаря на всички за търпението   bouquet /знам, че прекалявам с 2 емотикони, но компютъра ми не отваря допълнителните  #2gunfire Пробвах днес 3 пъти и стана по-зле. А трябваше и толкова пъти да се рестартирам  #Cussing out /

Радвам се, че си доволна от нашите продукти и че има резултат. Тези белези от пъпчиците ще ги заличим с избелващия лосион, но през есента. До тогава можеш да си продължиш. Ако прекарваш много време на силно слънце, можеш да си купиш детския крем с фактор 50+, който освен, че ще предпази кожата от допълнителни петна, и ще повлияе добре кожата ти със съставките си Бизаболол и екстракт от Орех.
При масажния крем знаеш, че трябва да правиш почивка - нали?
3 седмици третиране, 1 седмица почивка, поради опастност от натрупване на етеричното канелено масло и отключване на алергии.
Целулита е много упорито и неприятно явление и един път появи ли се - необходимо е продължително лечение. Това, че кожата се е загладила е добър резултат, но не трябва да очакваме чудеса / за съжаление  Sad / Трябва и хранителен режим, двигателен режим, масажи, повече вода, по-малко сол. /да не продължавам, защото ти сигурно го знаеш/. В периода на почивка можеш да ползваш друг антицелулитен продукт, но не с канелено етерично масло.
Цветуща кожа   bouquet

# 327
  • София
Здравей amadis!
Моля те за информация къде в София зареждат слънцезащитната серия Protecta, а също така и крема за мазна и смесена кожа в тубичка.
В Лечител ми казаха, че не се произвежда, а знам, че не е така. Не знам обаче къде да го търся. Относно слъцезащитната серия в Лечител ми казаха, че не смятат тази година да я зареждат.
Мерси предварително!   bouquet

# 328
  • София
Здравей amadis!
 След маската на професора против акне трябва ли да се прави маска с хума (както е при избелващия лосион) или само тоник и кремче след това?

# 329
и аз имам въпроси. значи доскоро бих определила кожата си едновременно като мазна и чувствителна (обриви и капиляри на повърхостта), но сега след 30-те определено е по-скоро нормална или смесена (суха е кожата по скулите и в малка степен по бузите), появяват се и първите мимически бръчки около очите и на бузите около носа; смених  местожителството си и най-вероятно от промяна на климата или на водата кожата ми започна болезнено да се бели по сухите места и по устните; до проблема със сухотата използвах почистваши продукти на Nivea, както и Nivea Aqua Beauty (определено много ми е мазен и не бих го купила отново), без нощна грижа, но май на тази възраст е вече необходимост? смених Nivea s La Roche Posay, хидратираща маска, дневен и нощен крем, това реши проблема със сухите участъци, но ми е прекалено мазно и го подарих на майка ми. купих си мляко и тоник на Талодерма за чувствителна и съм доволна, околоочен гел, който направо ме ентусиазира.
а сега накъде?
какъв дневен и нощен крем да избера, не ползвам пудра и ФДТ, значи първитя трябва да е с филтри...?
околоочния гел май не е достатъчен за появяващите се бръчки?
сухите усни - как да се справя?
и последно, защото май прекалих:
има ли смисъл да си взема антицелулитния крем, ако не мога да подсигуря необходимия масаж, т.е. само за мазане.

Общи условия

Активация на акаунт