козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 239
  • 513
  •   1
Отговори
# 300
natka , благодаря  bouquet
Само, че незнам къде я има въпросната дрогерия. amadis, би ли ме насочила?
Здравей!
По принцип отговарям подред, но ако днес ти е ден за шопинг - дрогерии Лечител има на ул. Драгоман 3, тел 60 95 49 /до кукления театър/ и на ул. Русе 29, тел. 60 13 34 / до книжния пазар, Казабланка/

Лек ден   bouquet

# 301
Здравей!
По принцип отговарям подред, но ако днес ти е ден за шопинг - дрогерии Лечител има на ул. Драгоман 3, тел 60 95 49 /до кукления театър/ и на ул. Русе 29, тел. 60 13 34 / до книжния пазар, Казабланка/
Лек ден   bouquet

Благодаря за бързото включване amadis  bouquetВеднага се обадих.Имат гелчето в наличност GrinningДнес ще си го взема, най-после Grinning
Хубав ден  bouquet
П.П.:взех си маска, крем и хума вече.Харесват ми Peace

# 302
Искам и аз да поитам-какво 6те ми препоръчате за суха бебешка кожа,Еудермол става ли и мога ли да прибавя накакво масло-бадемово например?И ако може да ми препоръчате какво да купя за моето лице-мисля,че съм със смесена кожа-Т зоната е мазна,с раз6ирени пори и черни точки  а на бузките е суха.Освен това имам бръчици около очите и устните и съм почти на 30г.И да не забравя-кремче и мляко с какъв фактор е добре да използвам за 8мес. ми бебе?Дано не ви затруднявам и благодаря!
ПРИВЕТ   bouquet
Не ме затрудняваш - за мен е удоволствие!
1. За детето варианта Еудермол 0 е много добър. Не мисля, че е нужно да добавяш бадемово масло, особено сега през лятото. Съдържа глицерин, алантоин и пчелен восък
Глицерин: оказва хидратантно действие, омекотява кожата без да я омазнява
Алантоин: действа епителотонично - стимулира образуването на нови клетки, засилва лимфния поток, поддържа равновесието на влагата в кожата;
Пчелен восък: действа епителотонично, анти-септично, противовъзпалително, успокояващо, противосърбежно, придава на кожата мекота и кадифеност
2. За теб - имаме цяла серия за смесен тип кожа:
Thalloderma ®
   Дневен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
   Нощен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Див кестен, Розмарин, Глог, Невен и Бреза, вит. А и Е.
   Тоалетно мляко – мазен и смесен тип кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лавандула и Репей, вит. А и Е
   Тоник – мазен и смесен тип кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Репей, Хвощ, Лавандула, Хмел, Дъбови кори и Бреза, вит. А и Е, без алкохол
   Нощен крем – за около ОЧИТЕ
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.

Тук ще те посъветвам да не прекаляваш с количеството на дневния крем, защото от УВ филтрите кожата "лъсва" и можеш да тушираш проблема с малко пудра в Т-зоната. Порите в тази Т-зона можеш да третираш и с :
   Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.
Задължителен тест за чувствителност към съставките и нанасяй според упътването само на Т-зоната. След 15 мин. - отмий с хладка вода.
3. За детето ти препоръчвам:

PROTECTA ® - сленцезащитен крем
SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

и
PROTECTA ® - слънцезащитно мляко
SPF 30+ KIDS – UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 200 мл.
Подходящи са за деца над 6 месечна възраст  Peace

Слънчев ден   bouquet

# 303
А има ли лосион за махане на очен грим и колко струва Rolling Eyes
Здравей  Hug
Не предлагаме почистващ продукт специално за очен контур. Лично аз обаче, ползвам :
   Тоалетно мляко – чувствителна кожа на Талодерма
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е

Цената му е около 2-3 лева. Много добре ми почиства грима около очите - фон дьо тен, пудра, сенки, молив, спирала / но не водоустойчива/, не ми щипе / за разлика от 3в1 кърпичките на Нивея/. При всеки обаче е индивидуално и не знам дали на теб няма да ти дразни очите.
Май не ти помогнах много  Embarassed
Цветуща кожа   bouquet

# 304
Здравей, Amadis!

Разбрах от една приятелка за козметиката на Талодерма и темите ти във форума, прочетох и резултата е на лице - надъхах се и аз да си купя и да пробвам тази козметика! Въпросът е какво искам да си купя?  Би ли ми помогнала?
На 30 години съм, с мазна кожа, на места се лющи (имам предвид от двете страни на носа), но и много чувствителна! Под чувствителна имам предвид, че почти няма крем, който да съм използвала и лицето ми да не е започвало да ме сърби (получавам много ситни почти невидими пъпчици). От както родих (ноември 2006) ми се появиха малко тъмни петна около очите и лунички.
Моля, да ми препоръчаш някаква комбинация от продукти както за лице, така и за тяло - включително бих искала и някаква маска да си правя колкото пъти е необходимо седмично!
Предварително ти благодаря! 

Здравей!
Съжалявам но ще се наложи още малко да изчакаш - искам да се консултирам с колежката за твоите проблеми, а тя е на събиране на дерматолозите. Мисля, че в понеделник ще е на линия и ще мога тогава да ти дам по-компетентен съвет.
Приятен уикенд   bouquet

# 305
Здравейте, момичета Simple Smile
Искам да попитам Пламена нещо - какъв крем за напукани пети ( даже силно нацепени ) да купя за майка ми? Нещо, което омекотява, овлажнява...Ще бъда благодарна, ако ме насочиш, Плами Simple Smile
Междувременно съм си купила един от кремовете за ръце на Талодерма - е, няма такъв готин крем Wink
ПРИВЕТ   bouquet
Имаме точния продукт в случая  Peace
Thalloderma ®
Крем за крака и напукани пети
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, етерични масла от Смрадлика (Тетра) и Бял бор, урея, вит. А и Е

Кремът премахва роговите наслоявания по стъпалата и петите и омекотява кожата. Стимулира обменните процеси и клетъчната регенерация в епидермиса и дермата. Съдейства за бързото отстраняване на напукванията. Регулира потоотделянето. Дезодорира благодарение на антибактериалните и антимикотични си свойства. Оказва противовъзпалителен, противосърбежен и успокояващ кожата ефект. За поддържане нормалното състояние на кожата на краката и профилактика на напукани пети.

Един съвет и от мен - вечер след намазване с крема може да се обуят памучни чорапи и на сутринта ефекта в повечето случаи е поразяващ!

Приятни събота и неделя   bouquet

# 306
Здравейте!
Поздравления за страхотната тема   bouquet
Искам и аз да помоля за консултация - единствения проблем с кожата ми са петната от бременността/на челото и мустака  hahaha/, вече почти 5-годишни. С времето и разните мазила дето съм пробвала малко са избледняли, но се притеснявам, че лятото пак ще потъмнеят, въпреки че ползвам защита 50+ откакто са излезнали.... Мога ли да ползвам избелващи продукти, кои точно и по кое време?
Решила съм за през деня да пробвам детския крем с 50 фактор.
Предварително благодаря  Heart Eyes
Здравей   bouquet
Много правилно си се ориентирала с въпроса - по кое време. Сега не му е времето  Naughty Особено за склонна към пигментиране кожа. С избелващата терапия ще се занимаем на есен. Продуктите от тази серия са:
Thalloderma ®
Избелващ ЛОСИОН
С АНА (Гликолова, Млечна, Лимонена и Винена)
екстракт от Сладък корен
екстракт от Ябълка, Грозде и Лимон

Комбинация от АНА киселини, билкови и плодови екстракти с комплексен дермато-козметичен ефект. Подпомага отделянето на мъртвите клетки, подобрява кръвоснабдяването, стимулира синтеза на колаген и обновяването на кожната тъкан. Успокоява и омекотява кожата. Екстрактът от Сладък корен препятства свръхсинтеза на меланин. Избистря и изравнява тена. Подобрява кожната текстура.
Подходящ за всички типове кожи, вкл. при третиране на хипоксична кожа, мазна кожа (за намаляване броя на милиумите и петната от пъпки, частично свиване на порите).

Thalloderma ®
Избелващ СЕРУМ
продукт с интензивно действие
Арбутин
екстракт от Сладък корен

Формула от природен произход  интензивен депигментиращ ефект. Изравнява тена, успокоява и омекотява кожата, възстановява блясъка й.
За премахване на нежелана пигментация.

Thalloderma ®
Избелващ КРЕМ
Арбутин
екстракти от Мечо грозде и Сладък корен

Формула от природен произход с интензивен депигментиращ ефект. Изравнява тена, успокоява и омекотява кожата, възстановява блясъка й.
За премахване на нежелана пигментация.

До тогава наистина прябва да продължиш да използваш продукти с висока защита. Детския крем с фактор 50+ е добър избор, но спокойно можеш да си купиш и този за възрастни - ако кожата ти не е чувствителна.
 Приятен уикенд и цветуща кожа   bouquet

# 307
  • Пловдив
Благодаря за отговора   bouquet
Може ли само да ми разясниш тези 3 избелващи продукти в каква последователност и по колко пъти на ден се ползват, като дойде есента, разбира се  Heart Eyes

# 308
доста четох по темата и искам да си взема някои неща,но съм от Айтос,а тука никъде не се предлага тази козметика.За моята кожа искам да кажа,че много суха,на лишеи и понякога ми излизат ситни пъпки.Също така искам да питам има ли нощен крем против бръчки и как мога да се сдобия с тези продукти.

# 309
Аmadis, привет!

Искам да те попитам мога ли да продължа да ползвам избелващия тоник и маската с хума и лавандулово масло, тъй като съм бременна.

ЗДРАВЕЙ и първо ЧЕСТИТА РАДОСТ   bouquet

и лека бременност!

По отношение на избелващия тоник - по-добре е да спреш всичко избелващо - най-вече заради слънцето и склонната към пигментиране кожа на бременната жена. Наблягай на слънцезащитните  Peace
Маската с хума малко ще я модифицираме - само хума и розова вода. Не ми се иска да рискуваме с етеричните масла - противопоказни са по време на бременност и кърмене.

Всичко най - безпроблемно  Hug

# 310
  • Бургас
Здравей!
Бях ти писала на ЛС, но реших и тук да си копна въпросчетата.
От няколко месеца използвам продуктите на Талодерма и съм много, ама много доволна!!! Веси ми беше препоръчала : тоал. мляко, тоник, дневен и нощен крем за мазен и смесен тип кожа, околочен гел с Ройбос и си правя маска с хума и дермален разтвор. Та както казах, съм много доволна! Но имам въпросче: тъй като имам някакви белези от пъпчици по бузките (не че са много, нито пък са много фрапиращи) и бих искала да ги премахна, да ми препоръчаш някакъв продукт. Аз съм на 21, кожата ми е смесена с омазняване на Т-зоната и малко черни точки. И пъпчици ми се появяват от време на време.   
А пък от 2 седмици се мажа с антицелулитния масажен крем с Канела, като след втриване и масаж с ръце, го масажирам допълнително с масажния диск на Орифлейм. Та...въпросът ми е - кога се очакват резултати? Кожата ми се заглади малко, но иначе друго като ефект май няма при мен...
Това е от мен засега, че стана много дълго.
Лек ден!!!   

# 311
  • София
Мерси за бързия отговор, Amadis!   bouquet

# 312
  • Universe
manni pld ЗДРАВЕЙ   bouquet

Десика отново е била така добра да ми помогне  Hug  Hug  Hug
и ти е отговорила на въпросите.
За твоята възраст и тип кожа е много подходяща серията ни Замрази времето.

Magic from the Antarctic Sea ®
1.Дневен крем за лице, SPF 12
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
2.Нощен крем за лице (и около очи)
Това ни е луксозната серия и кремовете са по-скъпички - около 12-13 лв. Друг вариант на по-ниска цена, който мога да ти препоръчам е:

Thalloderma ®
1.Дневен крем за лице – Ревитализиращ
Ихтиоколаген, билкови екстракти от Лайка, Салвия, Слез и Хвощ, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
2.Нощен крем за лице – Ревитализиращ
Ихтиоколаген, билкови екстракти от Лайка, Салвия, Хвощ и Невен, вит. А и Е.
3.Нощен крем – за около ОЧИТЕ
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.
Техните цени са около 4 лв - както ти е казала Десика.

Ако през лятото искаш много висок фактор - можеш да се спреш на:

PROTECTA ® - сленцезащитен крем SPF 50+ KIDS на Талодерма - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Неговата цена е около 8 лв. и е подходящ и за възрастни с чувствителна кожа, освен за деца.  Peace
Според мен, от толкова висок фактор се нуждаеш само ако прекарваш много време на открито, в периодите на активно слънчево греене. За градски условия - фактор 12 е напълно достатъчен, изключая случаите, в които кожите са склонни към силно пигментиране.
При първото ми предложение ще разчитаме на Антарктицина, като противостарееща грижа.
ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;

При второто, на морския колаген:
Колаген: стимулира клетъчната регенерацията, благоприятства обмяната на аминокиселините и белтъците, нормализира алкално-киселинното равновесие, подобрява хидратацията и еластичността на кожата, изглажда съществуващите бръчки и препятства образуването на нови;

Дано съм ти била полезна   bouquet

welcome /.
БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯ ОТГОВОР!!! smile3501
Ще се възползвам от предложената козметика и ще върна обратен отговор.
Предпочитам козметика със SRF 50+, защото имам приятелка доцент - дерматолог в кожна клиника и тя ми препоръчва зиме и лято да ползвам висок слънцезащитен фактор над 40. Бихте ли споделили какво е Вашето мнение по този въпрос. newsm78
Вече си закупих масажен антицелулитен "РУБЕДЕРМ 9" - използавм го с масажен диск. Рано е за резултати, но понеже канеленото масло ми е любимото, бих го ползвала дори и не по предназначение smile3521. Може ли да добавя в него няколко /колко???  helpuu/ капки етерично портокалово масло, или ще разваля консистенцията? А може би са несъвместими?
Още веднъж - благодаря! thumbsup
УСПЕХ В БИЗНЕСА!!!! newsm51
[/b]

# 313
  • София / Пловдив
Здравейте!
Още веднъж - поздравления за Вашата работа!   bouquet

От няколко месеца по съвет на Веси ползвам серията за чувствителна кожа: тоал.мляко, тоник, дневен крем + гел с ройбос и околоочен крем. Определено има добри резултати при мен  Peace

Но имам въпросче: на какъв период от време препоръчвате смяна на продуктите? И ако след почти половин годишна употреба на тази серия трябва да сменя с друго, какво да е то?

На 30год. съм, имам чувствителна кожа, смесен тип, без други сериозни проблеми по лицето.

# 314
  • София
Аз имам само едно въпросче  Hug
Слънцезащитното кремче за лице с 50-ти фактор във две разновидности ли го има? ЕДно за деца и едно за възрастни ? Аз си взех такова, но никъде не забелязах да пише Kids, а нали то ставаше за чувствителна кожа?
Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт