козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 249
  • 513
  •   1
Отговори
# 285
amadis, съжалявам, но трябва да ти се оплача. Първо, когато в Лечител поисках крема за маза кожа в туба ми казаха, че този в туба не се призвежда от 1 година newsm78 и ми вика "вие сигурно в оня сайта сте чели, но този крем го няма от поне година". Аз си взех този в кутията за мазен и смесен тип..кожата ми никога не е била толкова мазна, лъщи и въобще много зле ми подейства  Sad
Аз си взех преди 1 седмица този в туба, така че няма как да не се произвежда. Crazy
За него четох , че е по-лек, обаче и на мен много ми се омазнява кожата и лъщи. Освен да го ползвам за нощен? newsm78

и на мен от Лечител в Халите ми казаха, че не се произвежда.

# 286
Те все така казват! Не им вярвайте! Те просто не зареждат от него, но не знам защо. Кремът се произвежда. Аз съм си го купувала, но наистина трудно се намира.

# 287
Здравей, Amadis!

Разбрах от една приятелка за козметиката на Талодерма и темите ти във форума, прочетох и резултата е на лице - надъхах се и аз да си купя и да пробвам тази козметика! Въпросът е какво искам да си купя?  Би ли ми помогнала?
На 30 години съм, с мазна кожа, на места се лющи (имам предвид от двете страни на носа), но и много чувствителна! Под чувствителна имам предвид, че почти няма крем, който да съм използвала и лицето ми да не е започвало да ме сърби (получавам много ситни почти невидими пъпчици). От както родих (ноември 2006) ми се появиха малко тъмни петна около очите и лунички.
Моля, да ми препоръчаш някаква комбинация от продукти както за лице, така и за тяло - включително бих искала и някаква маска да си правя колкото пъти е необходимо седмично!
Предварително ти благодаря! 

# 288
Здравейте, момичета Simple Smile
Искам да попитам Пламена нещо - какъв крем за напукани пети ( даже силно нацепени ) да купя за майка ми? Нещо, което омекотява, овлажнява...Ще бъда благодарна, ако ме насочиш, Плами Simple Smile
Междувременно съм си купила един от кремовете за ръце на Талодерма - е, няма такъв готин крем Wink

# 289
  • Пловдив
Здравейте!
Поздравления за страхотната тема   bouquet
Искам и аз да помоля за консултация - единствения проблем с кожата ми са петната от бременността/на челото и мустака  hahaha/, вече почти 5-годишни. С времето и разните мазила дето съм пробвала малко са избледняли, но се притеснявам, че лятото пак ще потъмнеят, въпреки че ползвам защита 50+ откакто са излезнали.... Мога ли да ползвам избелващи продукти, кои точно и по кое време?
Решила съм за през деня да пробвам детския крем с 50 фактор.
Предварително благодаря  Heart Eyes

# 290
Здравейте!Чудесна тема сте заформили Grinning
Отдавна ви чета и реших да си взема някои от продуктите.В една от аптеките "Марешки" ми казаха, че "Талодерма" имат проблем с производството Thinking.Накрая успях да си купя каквото искам(от друго място), с изключение на околоочния гел с Ройбос.Някой ако знае къде във Варна го има, да свирка Whistling WinkМерси  bouquet

# 291
Здравейте!Чудесна тема сте заформили Grinning
Отдавна ви чета и реших да си взема някои от продуктите.В една от аптеките "Марешки" ми казаха, че "Талодерма" имат проблем с производството Thinking.Накрая успях да си купя каквото искам(от друго място), с изключение на околоочния гел с Ройбос.Някой ако знае къде във Варна го има, да свирка Whistling WinkМерси  bouquet
Не съм от Варна, но навсякъде го има само в дрогериите на "Лечител", тъй като си е тяхна марка, а Талодерма го произвеждат за тях. Просто политиката им е да си го дистрибутират само те. Дано да съм ти помогнала.

# 292
  bouquet

ЗДРАВЕЙТЕ на всички!
Ето ме и мен отпочинала и освежена  bowuu
Можеше да постоя още някой ден в Мелник, но... ходих на концерта на Блекморс Найт  Party
Утре пък ще празнувам рожден ден - сложна е мойта  Whistling
Днес ще се потрудя малко - да видим дали ще вляза бързо в час или ще гледам умно монитора.

Благодаря на всички, които са поддържали темичката и на тези които са ми помагали. Ще отговоря на всички запитвания - ако не успея днес - и понеделник е ден - нали така?

На първо четене, ме е яд, че не минах през Халите и да обясня на продавачката на Лечител, че не сме спрели крема за мазен и смесен тип в туба - така или иначе бях в София 2 дена, но... късно е вече

Didorka привет   bouquet
Да, можеш да допълниш грижата за кожата на лицето си с
Тоник – Ревитализиращ на Талодерма
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Салвия, Слез, Хвощ, Глог и Трицветна теменуга, вит. А и Е, без алкохол
Екстракта от трицветна теменуга има силно изразено противобръчково и тонизиращо действие, а морския колаген от нощния крем за очи, нанасян на цялото лице ще допълни грижата.  Това мисля, че ти е достатъчно - все пак на 26 години - нямаш нужда от тежка артилерия .

k.a.l.i ЗДРАВЕЙ и на теб  Hug
Ще ти посоча обектите, заредили последно /ако още не си намерила/
магазин Ади тел. 875 00 78 
ЧА Феникс тел. 955 55 73
ЧА Нанси тел.958 25 48
ЧА Марешки в 13 ДКЦ тел. 963 14 06

Успешен ден   bouquet

# 293
manni pld ЗДРАВЕЙ   bouquet

Десика отново е била така добра да ми помогне  Hug  Hug  Hug
и ти е отговорила на въпросите.
За твоята възраст и тип кожа е много подходяща серията ни Замрази времето.

Magic from the Antarctic Sea ®
1.Дневен крем за лице, SPF 12
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
2.Нощен крем за лице (и около очи)
Това ни е луксозната серия и кремовете са по-скъпички - около 12-13 лв. Друг вариант на по-ниска цена, който мога да ти препоръчам е:

Thalloderma ®
1.Дневен крем за лице – Ревитализиращ
Ихтиоколаген, билкови екстракти от Лайка, Салвия, Слез и Хвощ, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
2.Нощен крем за лице – Ревитализиращ
Ихтиоколаген, билкови екстракти от Лайка, Салвия, Хвощ и Невен, вит. А и Е.
3.Нощен крем – за около ОЧИТЕ
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.
Техните цени са около 4 лв - както ти е казала Десика.

Ако през лятото искаш много висок фактор - можеш да се спреш на:

PROTECTA ® - сленцезащитен крем SPF 50+ KIDS на Талодерма - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Неговата цена е около 8 лв. и е подходящ и за възрастни с чувствителна кожа, освен за деца.  Peace
Според мен, от толкова висок фактор се нуждаеш само ако прекарваш много време на открито, в периодите на активно слънчево греене. За градски условия - фактор 12 е напълно достатъчен, изключая случаите, в които кожите са склонни към силно пигментиране.
При първото ми предложение ще разчитаме на Антарктицина, като противостарееща грижа.
ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;

При второто, на морския колаген:
Колаген: стимулира клетъчната регенерацията, благоприятства обмяната на аминокиселините и белтъците, нормализира алкално-киселинното равновесие, подобрява хидратацията и еластичността на кожата, изглажда съществуващите бръчки и препятства образуването на нови;

Дано съм ти била полезна   bouquet

# 294
  • по пътя на светлината
Благодаря,amadis!Успешен ден и на теб!  bouquet  bouquet  bouquet

# 295
vesi 127, Привет  Hug

Благодаря на JuMe за навременната помощ   bouquet

Канелата действа силно ревулзивно, което означава, че дразни рецепторите на кожата и предизивква "разнасящ" и съдоразширяващ ефект, което засилва микроциркулацията, детоксикацията и оттичането на шлаките покрай адипоцитите- мастните клетки, които се разрастват неравномерно и правят ефекта на портокаловата кожа. Така, че той е със загряващ ефект и е нормално кожата да се зачерви. Алергичната реакция се изразява в появата на обрив и силно парене. За съжаление са чести алергичните реакции към етеричните масла и наистина прябва да се внимава. Също така, крема не е подходящ за бременни, кърмачки, при разширени вени, спукани капиляри в областта на третиране. Ако нямаш проблеми от подобно естество - действай. Не забравяй и почивката  схемата е  3 седмици третиране, 1 почивка, поради опастност от натрупване на етеричното канелено масло и алергични реакции.
Цветуща кожа   bouquet

# 296
  • София
Аmadis, привет!

Искам да те попитам мога ли да продължа да ползвам избелващия тоник и маската с хума и лавандулово масло, тъй като съм бременна.

# 297
amadis, съжалявам, но трябва да ти се оплача. Първо, когато в Лечител поисках крема за маза кожа в туба ми казаха, че този в туба не се призвежда от 1 година newsm78 и ми вика "вие сигурно в оня сайта сте чели, но този крем го няма от поне година". Аз си взех този в кутията за мазен и смесен тип..кожата ми никога не е била толкова мазна, лъщи и въобще много зле ми подейства  Sad
Аз си взех преди 1 седмица този в туба, така че няма как да не се произвежда. Crazy
За него четох , че е по-лек, обаче и на мен много ми се омазнява кожата и лъщи. Освен да го ползвам за нощен? newsm78

The same myself ЗДРАВЕЙ!

Много съжалявам, че така се е получило. Наистина не знам защо в Лечител твърдят така, и това не е първия случай. Мениджъра ни обеща да се обади в централата на Лечител отново, но не знам какъв ще е резултата.
По отношение на омазняването - сигурно си купила дневния за мазен и смесен тип на Талодерма. Както описваш - определено не ти е понесъл добре. Омазняването и лъщенето в случая е резултат от УВ филтрите, но за лятото - няма как, кожата се нуждае от слънчева защита. В твоя случай, определено по-успешна би била комбинацията от крема в тубичка + пудра с УВ защита, която освен това би матирала допълнително кожата.

eliss  Здравей!
Странно, че ти лъщи крема за мазен и смесен тип в туба. Пробвай с нанасяне на по-малко количество. Стандарта е 1 грам за лицето и шията, но не ме питай как да го измериш  Rolling Eyes
Освен това, както предложих на The same myself можеш да матираш с пудра  Peace

Успешен ден   bouquet

# 298
Здравей Аmadis,
Имам няколко въпросчета Simple Smile
Интересувам се дневните кремовете в бели кутийки какъв SPF имат понеже пише само UV филтри.На Магията пише примерно 12.
Купих си от детския 50+ и го ползвам защото се мажа с избелващият лосион, но ме притеснява консистенцията му-доста е плътен и не се разнася лесно, да не би нещо да е остарял защото е произведен 2006 лятото или просто е такава консистенция.
За тази година ще има ли разнообразие в серията Протекта. Миналата година ползвах мляко с 2 различни фактора и останах много доволна.Благодаря ти предварително    bouquet

# 299
natka , благодаря  bouquet
Само, че незнам къде я има въпросната дрогерия. amadis, би ли ме насочила?

Общи условия

Активация на акаунт