козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 237
  • 513
  •   1
Отговори
# 270
ТАЛОДЕРМА имат ли шампоани и балсами - изобщо козметика за коса.
кремовете с ройбос са върховни.
Здравей!
Не, не предлагаме козметика за коса. Поне за сега.
     bouquet

# 271
Здравей, Амадис! Вече около 2 седмици ползвам вашите продукти и нямам оплаквания. За да не те връщам назад, ще ти пиша какво ползвам: тоал.мляко за мазна и см.кожа, измиващ гел на Нивея, дневен крем за лице за м.и см. кожа, крем за около очите. Кремът в туба за м.и см. кожа го ползвах само 2 пъти и още не съм имала нужда да го ползвам отново. Кажи ми за първите бръчки на челото, които вече имам, а нямам още 26 години, какво да ползвам? Да си взема ревитализиращия тоник ли или някакъв нощен крем newsm78, засега ползвам крема за около очи на цялото лице вечер.

# 272
  • Варна
amadis пожелавам ти да отпочинеш добре и да се забавляваш през цялата отпуска  bouquet
Ние ще те чакаме отпочинала и свежа Simple Smile.

# 273
Явно ще ми отговориш като се върнеш. Пожелавам ти ползотворна почивка, Амадис, пълна само с весели емоции!  bouquet

# 274
  • Пловдив
Запис,днес ще си копувам слънцезащитния.

# 275
  • по пътя на светлината
Момичета,намира ли се детския с фактор 50 в София?

# 276
Къде в Пловдив се разпространява серията "Талодерма"?
- жена, на 47г.
- суха и чувствителна кожа, матов тен
- предпочитам дневен с висок слънчезащетен фактор
- и какъв антицелулитен бихте препоръчали - нрем или гел
Ориентирайте ме за цените - приблизително!
 БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ!
                                  ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 277
в Пловдив Талодерма има в аптека "Марица" и в аптека "Дара" (на 6ти Септември, на ъгъла на уличката към МВР), а също и в Лечител. Някои Санита също зареждат (най-много тази на спирката преди Тунела (по посока Тримонциум). Плами ще ти препоръча кремчета за типа кожа (цената им е около 4 лв.), дневните са с фактор 12. За момента имат само антицелулитен масажен крем с канелено масло (май беше около 5 лв.). Антицелулитния гел всичко го очакваме  Hug

# 278
  • Ах, морето
Такааа. Моят въпрос е относно антицелулитния крем Рубедерм. Снощи, като се намазах, краката ми ужасно се зачервиха и започнаха да ми парят. Дали това е алергична реакция или е от действието на крема (загряващо)? Предварително благодаря за отговора.

# 279
Точно така трябва да подейства! Simple Smile

# 280
amadis, съжалявам, но трябва да ти се оплача. Първо, когато в Лечител поисках крема за маза кожа в туба ми казаха, че този в туба не се призвежда от 1 година newsm78 и ми вика "вие сигурно в оня сайта сте чели, но този крем го няма от поне година". Аз си взех този в кутията за мазен и смесен тип..кожата ми никога не е била толкова мазна, лъщи и въобще много зле ми подейства  Sad

# 281
  • Бургас
amadis, съжалявам, но трябва да ти се оплача. Първо, когато в Лечител поисках крема за маза кожа в туба ми казаха, че този в туба не се призвежда от 1 година newsm78 и ми вика "вие сигурно в оня сайта сте чели, но този крем го няма от поне година". Аз си взех този в кутията за мазен и смесен тип..кожата ми никога не е била толкова мазна, лъщи и въобще много зле ми подейства  Sad
Аз си взех преди 1 седмица този в туба, така че няма как да не се произвежда. Crazy
За него четох , че е по-лек, обаче и на мен много ми се омазнява кожата и лъщи. Освен да го ползвам за нощен? newsm78

# 282
Незнам, аз нощен не ползвам, за през нощта слагам на лицето бебешка пудра, смесена със сулфатиазол, но ти ако си ползваш нощни кремове, може.
Аз лично ще го подаря на баба ми да си маже краката.

# 283
Искам и аз да поитам-какво 6те ми препоръчате за суха бебешка кожа,Еудермол става ли и мога ли да прибавя накакво масло-бадемово например?И ако може да ми препоръчате какво да купя за моето лице-мисля,че съм със смесена кожа-Т зоната е мазна,с раз6ирени пори и черни точки  а на бузките е суха.Освен това имам бръчици около очите и устните и съм почти на 30г.И да не забравя-кремче и мляко с какъв фактор е добре да използвам за 8мес. ми бебе?Дано не ви затруднявам и благодаря!

# 284
А има ли лосион за махане на очен грим и колко струва Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт