козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 248
  • 513
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря amadis!  bouquet
Интересува ме серията за мазна кожа.
Здравей!
Току що изкарах справка, за обектите заредили серията за мазен и смесен тип:
Аптека 33         тел. 81 47 27
Лавър ЧА          тел. 85 28 52
Виталфарм ЧА  тел. 83 18 83
Денонощна ЧА тел. 88 11 13
До скоро  Hug

# 256
Живанка Привет  Hug
Огледах схемата, но ми се иска да коригирам някои неща  Thinking
ако позволиш. Просто ми изглежда доста натоварена, а грижата за кожата трябва да е и удоволствие.  Heart Eyes
Това редуване по принцип не се препоръчва много. В смисъл - доизползвай си единия продукт, а когато се изчерпи количеството - тогава премини към следващия. Недоизползваните продукти съхранявай на тъмно и хладно място - където по принцип си съхраняваш козметиката. Маската против акне е много добро решение на единични обриви. Единични пъпки може да се апликират и да се остави да действа до сутринта. Преди това обаче си направи тест за чувствителност!
Маските, които ти е препоръчала Веси си ги прави спокойно и през този сезон.
Аз ти предлагам следната схема:
Сутрин - почистване с тоалетно мляко, измиване с вода на остатъците/когато ти свърши млякото - преминаваш на гелчето, което имаш за измиване/, тонизиране.
Нанасяне на гела с Ройбос на цялото лице - включително и околоочния контур. След попиване - детския слънцезащитен.
Вечер - отново почистване с мляко, измиване, тонизиране и като нощна грижа - нощния са мазен и смесен тип. Около очите - нощния ни крем за околоочен контур.
Така съгласна ли си?

# 257
ОК Hug ,
но ми се искаше и нещо с колаген на цялото лице newsm78 Кокво да бъде?

# 258
  • Sofia
amadis, здравей, и аз от скоро ползвам продуктите на Талодерма и съм доволна, само имам една питанка. Ползвам дневен и нощен крем за мазна кожа, както и избелващия тоник. Ходя и на солариум обаче и се мажа с продукти по лицето за по-бързо почерняване, та въпросът ми е дали да не спра този тоник, той не е ли като противодействие на тези въпросните продукти за по-бързо почерняване?

# 259
Благодаря ,Амадис за отговора ,предполагам ,че нощния на Магия ще е подходящ за много суха кожа.А от продуктите с ройбос кой ще препоръчаш?
Привет   bouquet
Да, кремовете от серията Замрази времето са подходящи за суха и застаряваща кожа - не само дневната, но и нощната Магия.
Кремовете с Ройбос са по-скоро като обща и поддържаща грижа, а не са насочени към решаването на проблема - сухота. Основната им съставка е с антиоксидантни свойства и се бори със замърсената кожа със сикав тен.
Екстракт от Ройбос /Aspalathus Linearis/ е основният биологично-активен компонент в състава. Екстрактът от фините игловидни листа на РОЙБОС е богат на алфа-хидроксикиселини /АНА/, биофлавоноиди и цинк, които спомагат за поддържането на водния баланс и отстраняването на мъртвите епидермални клетки, забавяйки процесите на стареене и оставяйки кожата гладка, жизнена и еластична. Съдържа 14 антиоксиданта, притежава антибактериални, противовъзпалителни и антиканцерогенни свойства. Той подпомага лечебните процеси при кожни заболявания
Успешна седмица   newsm51

Благодаря много!!!

# 260
Здравей отново Пламена Hug

искам да те питам къде в София около "младост "1 зареждат козметиката на Талодерма? До скоро си взимах от аптеката на Красно село, но сега  с бебчо у дома нямам никакво време да тичам дотам Grinning

Поздрави Hug

мерси много:))

и на теб приятна и успешна седмица Hug
Здрасти за 2-ри път  Embarassed
Току що попитах нашия шофьор коя е най-близката аптека - Младост 4, на пазара Марешки newsm10
тел. 975 38 88
Успешна седмица   bouquet

# 261
  • Бургас
amadis Hug

# 262
Здравейте почитатели на Талодерма!

bouquet

Искам най-отговорно да заявя, че от 05.04. до 19.04.2007г. излизам в заслужен отпуск  Party и няма да мога да отговарям на запитвания. Като се върна обаче, обещавам да се реванширам  Peace
Искаше ми се да покарам малко ски, но...другата година. Нещо на трева не ги умея  Whistling

А днес и утре - ще отговарям в рамките на възможностите си  Hug

# 263
ОК Hug ,
Привет  Hug
Няма проблем като си изразходиш кремовете, които ползваш в момента, да направим една ревитализираща терапийка.
Тогава като нощна грижа ще си доизползваш нощния крем за околоочен контур, който съдържа колаген, а като дневен ще ти препоръчам:
Thalloderma ®
Дневен крем за лице – Ревитализиращ
Ихтиоколаген, билкови екстракти от Лайка, Салвия, Слез и Хвощ, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри
Така става ли?

# 264
ОК Hug ,
Привет  Hug
Няма проблем като си изразходиш кремовете, които ползваш в момента, да направим една ревитализираща терапийка.
Тогава като нощна грижа ще си доизползваш нощния крем за околоочен контур, който съдържа колаген, а като дневен ще ти препоръчам:
Thalloderma ®
Дневен крем за лице – Ревитализиращ
Ихтиоколаген, билкови екстракти от Лайка, Салвия, Слез и Хвощ, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри
Така става ли?

Благодаря ти-супер си  bouquet

Приятна почивка newsm51

# 265
amadis, здравей, и аз от скоро ползвам продуктите на Талодерма и съм доволна, само имам една питанка. Ползвам дневен и нощен крем за мазна кожа, както и избелващия тоник. Ходя и на солариум обаче и се мажа с продукти по лицето за по-бързо почерняване, та въпросът ми е дали да не спра този тоник, той не е ли като противодействие на тези въпросните продукти за по-бързо почерняване?
Привет   bouquet
Искам само да уточним нещо - избелващия тоник ли ползваш или избелващия лосион? Избелващия тоник е със слабо действие и по-скоро ползването му в случая е безмислено, отколкото да възпрепятства бронзирането.
Ако обаче е лосиона - там имаме едни доста по-активни съставки и ако го ползваш и ходиш на солариум, ще се докараш като мен - с петна  Twisted Evil Освен това, не знам геловете, които ползваш в солариума каква защита имат. Моите явно нямаха и сега си мажа лицето със детския слънцезащитен преди да вляза в солариума. Поизбледняха малко, но да не стигаш до моето положение - спри лосиона, поне докато се бронзираш активно.  Peace
Приятен ден!

# 266
  • Sofia
Разбрах, благодаря.   bouquet Аз имам тоника, не лосиона, но въпреки това ще престана с тия избелващи продукти за малко, барем хвана малко цвят .. поне на живо същество. hahaha

# 267
  • София
Привет   bouquet
Искам само да уточним нещо - избелващия тоник ли ползваш или избелващия лосион? Избелващия тоник е със слабо действие и по-скоро ползването му в случая е безмислено, отколкото да възпрепятства бронзирането.
Ако обаче е лосиона - там имаме едни доста по-активни съставки и ако го ползваш и ходиш на солариум, ще се докараш като мен - с петна  Twisted Evil Освен това, не знам геловете, които ползваш в солариума каква защита имат. Моите явно нямаха и сега си мажа лицето със детския слънцезащитен преди да вляза в солариума. Поизбледняха малко, но да не стигаш до моето положение - спри лосиона, поне докато се бронзираш активно.  Peace
Приятен ден!

amadis   bouquet
едно въпросче и от мен. Аз използвах до вчера избелващия лосион и искам да тръгвам на солариум- хубаво ли е да изчакам някакъв период от време ? Аз също имам детския слънцезащитен с фактор 50 и, ако си слагам от него по малко на лицето в солариума ще ми попречи ли да получа тен или просто ще потъмнея по-бавно? Rolling Eyes
благодаря предварително

# 268
...
amadis   bouquet
едно въпросче и от мен. Аз използвах до вчера избелващия лосион и искам да тръгвам на солариум- хубаво ли е да изчакам някакъв период от време ? Аз също имам детския слънцезащитен с фактор 50 и, ако си слагам от него по малко на лицето в солариума ще ми попречи ли да получа тен или просто ще потъмнея по-бавно? Rolling Eyes
благодаря предварително
Здравей!
Няма да ти навреди ако изчакаш някой друг ден. Все пак  се е намалила епидермалната бариера и рискуваш да се пигментираш неприятно. Да оставим кожата да се възстанови една седмица и - действай  Peace
Всъщност и преди да си слагам детския слънцезащитен, лицето ми си беше една идея по-светъл тон  newsm78, а се пека цялата.
Съветвам те да слагаш само на пигментираните участъци, за да не направим някаква разлика. Нали уж и лосионите за солариум имат защита  Rolling Eyes /не че имаше ефект при мен/.
Слънчев ден   bouquet

# 269
ТАЛОДЕРМА имат ли шампоани и балсами - изобщо козметика за коса.
кремовете с ройбос са върховни.

Общи условия

Активация на акаунт