козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 267
  • 513
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, и аз ползвам вашите продукти и съм много доволна.
Имам няколко въпроса. Може ли да обясните по-подробно приложението на различните масажни кремове, за какво са подходящи , за какъв тип кожа.
Например аз лично ползвам Рубедерм 9 , но не знаех че трябва да не се използва при спукани капиляри ,разширени вени. Понеже никой в рода ми не е имал разширени вени и въобще проблеми с вените не съм се и замисляла за това, но като се разгледах по-добре забелязах че по бедрата имам няколко венички (или капилярчета незнам доста са тънички и финни като паяжинка)които се виждат лилави и сякаш са почти отвън на кожата. Това спукани капилярчета ли са или е възможно изтъняване на кожата. Може ли при това положение да продължа да използвам масажното кремче (поне докато го свърша) или да започна да се придържам към съветите за спукани капиляри?
Как и кога могат да се използват и кога  и от кого не бива да се ползват останалите максажни кремове. Мисля че те са най-малко коментираните във всичките теми. Например има два тонизиращи, два възстановяващи с разлика в етеричните масла - как можем да преценим какво например да си вземем и да ползваме и кога да го използваме?

И наистина ли нощния крем с Антарктицин има филтри както чета от последните няколко страници или е грешка при копирането на информацията, защото нали на нощния крем не му трябват филтри?
Детският слънцезащитен крем 50+ kids може ли да се слага около очите, и по принцип около очи използва ли се защитен фактор?

# 241
  • Бургас
amadis, преди време бях чела, че аптеките които са в Пикадили зареждат ваши продукти, но в Бургас имаха само нощен крем. магазин Лечител също не знам къде се намира...въобще има ли склад в Бургас който да зарежда?

# 242
  • Стара Загора
Здравейте,amadis!
Искам да пробвам вашата козметика и се нуждая от съвет.Кожата ми винаги е била проблемна.Разширени пори по бузите и носа,преди имах акне,сега пъпчици ми се появяват само по брадичката и преди цикъл по 1,2 където им хрумне.Кожата ми е понякога мазна ,понякога суха чак се лющи.Често се зачервява,комедони колкото си искаш,а не мога да ги изтисквам ,защото се зачервявам и не минава бързо.Въобще много ми е чуствителна кожата и бяла.Използвах на виши серията за акне -гел за измиване и крем,но кожата ми става по зле-сякаш изпръхва.
И за тялото да попитам -по раменете ми излизат пъпчци с какво да ги уморя?Иначе от гърдите надолу кожата ми е по-скоро суха.
Благодаря предварително за вниманието!

# 243
svetlat Здравей!
Серията ни Рубедерм включва общо 10 масажни крема, предназначени да омекотяват, омазняват и хидратират кожата, да намаляват сцеплението на кожата при допир с нея, да улеснят и повишат ефективността на сегментен и на цялото тяло масаж с различна цел.
RUBEDERM – 1, основен, без парфюм
Той е подходящ за хора с непоносимост към аромати, етерични масла и за масаж на лицето.
RUBEDERM – 2, основен, с парфюмна композиция
Тук хората с чувствителна кожа трябва да внимават заради ПК
Основните съставки на всички кремове са:
Кокосово масло, пчелен восък
От там нататък, всички останали 8 крема имат етерични масла.От някои видове - тонизиращи и релаксиращи - имаме по две разновидности  в зависимост от етеричните масла. Причините са 2 - индивидуална непоносимост към етеричното масло. Много често хората проявяват алергии към определен вид. В този случай имат избор  Peace Другата е лични предпочитания за аромат.
Като цяло използването им по време на бременност и кърмене са противопоказани, защото навлизат в кръвообръщението
и могат да предизвикат алергии.
Има и схема на употреба в останалите случаи - 20 дена използване - 10 дена почивка. Трябва да оставим тялото да се освободи от натрупванията.По отношение на етеричните масла може да се изпише много - ароматотерапията е цяла наука.
За антицелулитния крем - щом до сега си го използвала - довърши си кутийката. Така не можахме да преценим с колежката дали са капиляри или венички или просто ти е много бяла, тънка и прозрачна кожата. Но и ти можеш да се ориентираш към антицелулитни продукти с охлаждащ ефект. По-добри са в твоя случай.

Ъъъъ  Embarassed за нощния крем Замрази времето. Ами няма УВ защита и точно с копирането съм се изложила.  Whistling  Иначе в активните съставки - няма грешка.

По принцип в кремовете за околоочен контур много се внимава с УВ филтрите, защото при попадане в очите силно дразнят.  Ако въобще има филтри - то те са с много слабо ниво на  защита. Малко фирми предлагат такива. Лично за себе си не намирам смисъл - нося слънчеви очила през всички сезони.

Дано съм успяла да отговоря на въпросите   bouquet

# 244
amadis, преди време бях чела, че аптеките които са в Пикадили зареждат ваши продукти, но в Бургас имаха само нощен крем. магазин Лечител също не знам къде се намира...въобще има ли склад в Бургас който да зарежда?
Здравей!
Единствения склад който зареждаме в Бургас е Тема. Иначе клиенти са ни доста аптеки.
Лечител - ул. В. Левски 5
тел. 80 00 24

Линк 2002 ЧА
ул. "Оборище" 98

Кирякова Магифарм
ул. "Сан Стефано" 105

Кедър ЧА
ул. "Фердинандова" 5

Лавър ЧА
к-кс Меден рудник, бл. 117, партер

Лилифарма ЧА
к-кс Изгрев, до РУМ Велека

Младост ЧА
ж.к. Славейков, до РУМ

Ако се интересуваш конкретно от някой продукт, мога да ти изкарам справка, къде е поръчан.  Peace

# 245
Благодаря, ще си го доизползвам и ще чакам новият ви антицелулитен продукт.   bouquet

# 246
Благодаря ,Амадис за отговора ,предполагам ,че нощния на Магия ще е подходящ за много суха кожа.А от продуктите с ройбос кой ще препоръчаш?

# 247
в София в Лечител не са поръчвали от крема за мазна и смесена в туба, помолих едната продавачка да ми го поръча; иначе всички други продукти си ги взех; другата седмица мисля да си купя някое масажно масло и някое от кремчетата за крака

# 248
  • Бургас
Благодаря amadis!  bouquet
Интересува ме серията за мазна кожа.

# 249
Днес си купих още един от кремовете и тоалетни мляко за почистване и нямах търпение да ги изпробвам. Т.мляко ми хареса. Кожата ми се чувства добре. Ако е така и знапред ще съм много доволна. Утре ще изпробвам и крема. Остава ми да взема и нощния крем.
Благодаря за съветите amadis  Hug.

# 250
Здравей Плами,  bouquet
ще ти припомня накратко типа на моята кожа и как смятам да се грижа за нея през лятото.Програмата, която съм си съставила ,се базира на компетентните съвети на Веси и твоите-само ми кажи дали не бъркам някъде.А ето и описанието:

На 30 години съм.Кожата ми е комбинирана,много бяла и се зачервява много лесно от вятър и слънце и се пигментира.Имам разширени пори в Т-зоната и черни точки ,подкожни пъпки-вече по-малко,белези от стари пъпки.Имам и лунички по бузите.Вече са на лице и първите бръчки около ичите и устата,но те са резултат от неслизащата от лицето ми усмивка!!!!!!!!!! newsm47

Смятам да се грижа за нея така:

Сутрин-
измиване с тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа,а през ден със Регал-антибактериален гел
тоник мазен и смесен тип кожа-гел Ройбос на цялото лице - Протекта 50+ детския,а около очите-нощния за около очи

Вечер
измиване с тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа,а през ден със Регал-антибактериален гел-тоник мазен и смесен тип кожа-гел Ройбос на цялото лице и нощен крем за мазен и смесен тип кожа който ще редувам с крем за около очите на цялото лице .

Веднъж седмично избелващ лосион,а 2-3 пъти маска с хума+дермален разтвор на лавандула
Маслена маска с авокадо веднъж седмично -всичко това вечер.

Дано  получа одобрението ти за тази схема защото съм влюбена в гореспоменатите продукти,но с готовност ще коригирам нещо ако е необходимо.А дали да не си купя и маската против акне,че понякога ми излизат пъпки ,които лесно се възпаляват и които мажа с детския крем Бочко-добре, че малкият не ме е усетил ,че му ползвам кремчето Mr. Green

Ще чакам с нетърпение отговора ти  newsm51

# 251
Здравей отново Пламена Hug

искам да те питам къде в София около "младост "1 зареждат козметиката на Талодерма? До скоро си взимах от аптеката на Красно село, но сега  с бебчо у дома нямам никакво време да тичам дотам Grinning

Поздрави Hug

# 252
Здравейте,amadis!
Искам да пробвам вашата козметика и се нуждая от съвет.Кожата ми винаги е била проблемна.Разширени пори по бузите и носа,преди имах акне,сега пъпчици ми се появяват само по брадичката и преди цикъл по 1,2 където им хрумне.Кожата ми е понякога мазна ,понякога суха чак се лющи.Често се зачервява,комедони колкото си искаш,а не мога да ги изтисквам ,защото се зачервявам и не минава бързо.Въобще много ми е чуствителна кожата и бяла.Използвах на виши серията за акне -гел за измиване и крем,но кожата ми става по зле-сякаш изпръхва.
И за тялото да попитам -по раменете ми излизат пъпчци с какво да ги уморя?Иначе от гърдите надолу кожата ми е по-скоро суха.
Благодаря предварително за вниманието!
Добро утро  newsm51
Наистина кожата ти е комбинация от всички типове и доста се позатруднихме, но сътворихме следната грижа:
1.Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа на Талодерма в ТУБА
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е
Роза, конкрет: изключително богат на биологично-активни компоненти; наред със силните си анти-бактериални, анти-микотични и противовъзпалителни свойства оказва и биостимулиращ ефект върху всички структури на кожата; стимулира регенеративните процеси в епидермиса и дермата;
Лавандула, конкрет: действа епителотонично, анти-септично, анти-паразитно, противовъзпалително, успокояващо, противосърбежно, репелентно;
Алантоин: действа епителотонично - стимулира образуването на нови клетки, засилва лимфния поток, поддържа равновесието на влагата в кожата;
Пчелен восък: действа епителотонично, анти-септично, противовъзпалително, успокояващо, противосърбежно, придава на кожата мекота и кадифеност;
Урея: участва в състава на естествения овлажняващ фактор; със забележителни хидратантни свойства; в по-големи концентрации действа кератолитично (излющващо);
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
С този крем ще търсим лечение на проблема  с  омазняването, комедоните, възпаленията и зачервяванията. Сухотата, обаче която ти се появява ще тушираме с нанасянето след попиване крема за мазен и смесен тип  на :
2.PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Високата защита на УВ филтрите е много подходяща за бялата ти кожа. Екстракта от Орех и Бизаболола са насочени към чувствителните кожи, но и добре повлияват акнето. Освен това в крема няма парфюмни композиции, които допълнително да дразнят проблемната ти кожа. Алоето оказва лечебно, бактериацидно и тонизиращо действие, а Д-пантенола ще хидратира и заздрави кожата.
Другото, което ти предлагам е:
3.Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне на Талодерма
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.
Искам обаче да си много внимателна с нея. Първо - тест за чувствителност!!! Съдържа активни съставки, които ще предизвикат зачервяване. Затова след измиването на маската се нанася крема за мазна кожа в туба - за да тушира зачервяванията и да успокои кожата. Апликирай само върху пъпките - не само върху лицето, но и по раменете. Индивидуално определи времето на действие. При някои хора може да се изчака до сутринта, но при теб нещата зависят от степента на поносимост.
Сухата кожа на тялото можеш да атакуваш с
4.EUDERMOL – 5 – суха кожа
Глицерин, алантоин, пчелен восък, млечна киселина, урея – 5%
Това е терапийката която ти предлагаме. Ако имаш въпроси по нея - питай  Hug

# 253
Здравей отново Пламена Hug

искам да те питам къде в София около "младост "1 зареждат козметиката на Талодерма? До скоро си взимах от аптеката на Красно село, но сега  с бебчо у дома нямам никакво време да тичам дотам Grinning

Поздрави Hug
Здрасти за 2-ри път  Embarassed
Току що попитах нашия шофьор коя е най-близката аптека - Младост 4, на пазара Марешки newsm10
тел. 975 38 88
Успешна седмица   bouquet

# 254
Благодаря ,Амадис за отговора ,предполагам ,че нощния на Магия ще е подходящ за много суха кожа.А от продуктите с ройбос кой ще препоръчаш?
Привет   bouquet
Да, кремовете от серията Замрази времето са подходящи за суха и застаряваща кожа - не само дневната, но и нощната Магия.
Кремовете с Ройбос са по-скоро като обща и поддържаща грижа, а не са насочени към решаването на проблема - сухота. Основната им съставка е с антиоксидантни свойства и се бори със замърсената кожа със сикав тен.
Екстракт от Ройбос /Aspalathus Linearis/ е основният биологично-активен компонент в състава. Екстрактът от фините игловидни листа на РОЙБОС е богат на алфа-хидроксикиселини /АНА/, биофлавоноиди и цинк, които спомагат за поддържането на водния баланс и отстраняването на мъртвите епидермални клетки, забавяйки процесите на стареене и оставяйки кожата гладка, жизнена и еластична. Съдържа 14 антиоксиданта, притежава антибактериални, противовъзпалителни и антиканцерогенни свойства. Той подпомага лечебните процеси при кожни заболявания
Успешна седмица   newsm51

Общи условия

Активация на акаунт