козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 102
  • 513
  •   1
Отговори
# 450
А маска за косаа има ли?Мойта е мазна с цъфнали бръхчета Confused

# 451
Здравей Плами,

Можеш ли да помогнеш, от къде мога да си купя в София от слънце-защитните ви продукти? Бях в  Лечител и ми казаха е не ги зареждат.

Благодаря   bouquet

Привет   bouquet
Пуснах справка и излязоха следните обекти:
маг Ади          тел. 857 00 79
Нанси ЧА        тел. 958 25 48
Марешки ЧА   тел. 975 38 88
маг. Хенриета тел. 0896616691

Мисля, че ви е по-удобно с телефони, но ако се интересувате от адрес - няма проблем да ви го напиша  Peace
Успешен ден!
 Tired само аз ли не мога да се събудя???

# 452
В интерес на истината аз в София не мога да намеря продукти на Талодерма,питах на 20места

В магазините "Лечител" има техни продукти.
Мерси,можеш ли да ми кажеш къде има такива магазини
Добро утро!
В Централни хали има 2 щанда
ул. Граф Игнатиев 19                   тел. 981 57 51
бул. Прага 6                                  тел. 951 68 87
бул. Патриарх Евтимий 23            тел. 981 42 83
ул. Искър 43                                   тел. 983 17 53
бул. Витоша 69
ул. Кракра 4                                   тел. 846 80 17
ул. Владайска 8                              тел. 986 64 49
Успешни покупки   bouquet

# 453
А маска за косаа има ли?Мойта е мазна с цъфнали бръхчета Confused
Здравей  Hug
Има някакъв замисъл да направим серия и за коса, но към момента нямаме никакви продукти.
Успешна седмица!

# 454
  • Бургас
Здравейте,можете ли да ми кажете,каква е цената на детския слънцезащитен крем на Талодерма и с какъв фактор на защита е?Благодаря! Grinning

# 455
Здравейте,можете ли да ми кажете,каква е цената на детския слънцезащитен крем на Талодерма и с какъв фактор на защита е?Благодаря! Grinning
Добро утро   bouquet
Цената му е около 6.80 -7 лв. в зависимост от аптеката, а фактора е 50+  Peace

# 456
  • Бургас
Благодаря!  bouquet

# 457
Имам питане. Взех си антицелулитния гел на Талодерма. Първо мазах само по корема - никакви проблеми. После почнах и бедрата - получаваше се силно зачервяване. Реших, че е нормално и така трябва да действа. Купих си втора кутийка, след като свърших с първата. От нея обаче получавам обриви. Спрях, реших, че може да е от прекомерното затопляне при топлото време навън. Застудя, пак се пробвах - отново се изринах.
Някой с подобни проблеми?  Иначе като цяло ефект мисля, че има...

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 15:33 от elidik

# 458
zdravei Vesi,
I az imam nujda ot savet.....izchetoh dosta temi svarzani s pigmentni petna. Az sam na 29godini i imam po skulite na liceto spukani kapiliarcheta i tochno na sashtoto miasto i pigmentni petna. Pigmentnite petna sa mi ot 2-3 godini. Kakvo li ne sam probvala neshe i neshte  Rolling Eyes
Bi li me posavetvala neshto?
Blagodaria ti predvaritelno  bouquet

# 459
  • Стара Загора
Здравей, Amadis, от 2 месеца ползвам вашата козметика и съм много доволна. Купих си каквото ми препоръча Веси.
Всъщност, на 37 години съм, кожата ми е мазна на носа, челото и брадичката, а по-скоро суха по бузите. Освен това е и с дехидратиран горен слой и преди да започна да ползвам продуктите на Талодерма, от време на време по бузите ми излизаха едни червени пъпчици, по-скоро петънца. Откакто ползвам Талодерма, кожата ми се изглади и вече почти не се наблюдава тази дехидратираност и не ми излизат такива пъпки, за което - големи благодарности!!!
Но понеже наближава вече да свършват почти всички неща, искам да те попитам дали не мога да заменя някои от нещата.
Ползвам:
1. Тоалетно мляко за нормална и чувствителна кожа
2. Тоник за мазна и смесена кожа
3. Дневен крем в кутийка за чувствителна кожа
4. Нощен крем в кутийка за мазен и смесен тип
5. Избелващ лосион - него вече го спрях, понеже прочетох, че не е подходящ за летните месеци.

Не знам дали бих могла да сменя дневния и нощния крем - дневния да е за мазен и смесен тип, понеже този за чувствителната кожа ми идва малко мазен, а нощния да бъде за чувствителна кожа.
Освен това тук във форума чета много добри отзиви за "магиите" и бих искала да пробвам и тях.
След като се преборих с пъпките и загрубелия горен слой, бих искала да направя нещо и по отношение на бръчиците около очите.

# 460
  • BABYLAND
Здравей, Веси. С какво смяташ че е подходящо да си мажа корема при бременност?

# 461
Здравей Веси! На 27г. съм, кожата ми е доста мазна, с разширени пори ,черни точки, подкожни пъпки  на лицето, раменете и гърба! Имам и белези от стари пъпки , особено по гърба и раменете!  Къде в Стара Загора има магазин " Лечител", и ако не от там от къде другаде да си купя гела с ройбос? Мога ли да ползвам избелващия ви тоник? Моля те дай ми съвет, защото съм отчаяна с тая моя кожа!

# 462
Имам питане. Взех си антицелулитния гел на Талодерма. Първо мазах само по корема - никакви проблеми. После почнах и бедрата - получаваше се силно зачервяване. Реших, че е нормално и така трябва да действа. Купих си втора кутийка, след като свърших с първата. От нея обаче получавам обриви. Спрях, реших, че може да е от прекомерното затопляне при топлото време навън. Застудя, пак се пробвах - отново се изринах.
Някой с подобни проблеми?  Иначе като цяло ефект мисля, че има...

Добро утро на всички   bouquet
Починахте ли си както трябва? Аз малко  Sick , но слава богу не през цялото време.
А сега да преминем към въпросите.

Elidik Здравей!
Нормално е да има зачервяване, което преминава без да оставя следи-пъпчици и обриви. Канеленото масло има ревулзивен ефект и ако има пъпчици-значи се получава алергична реакция;контактен дерматит и др. Възможно е от етеричното масло да се развие и в последствие-закъсняла реакция или вследствие нанатрупване на дразнението. Съвета ми е да не се мажеш повече с него и да си вземеш друг продукт - примерно с охлаждащ ефект.
Успешна седмица   bouquet

# 463
zdravei Vesi,
I az imam nujda ot savet.....izchetoh dosta temi svarzani s pigmentni petna. Az sam na 29godini i imam po skulite na liceto spukani kapiliarcheta i tochno na sashtoto miasto i pigmentni petna. Pigmentnite petna sa mi ot 2-3 godini. Kakvo li ne sam probvala neshe i neshte  Rolling Eyes
Bi li me posavetvala neshto?
Blagodaria ti predvaritelno  bouquet
Привет vania 78   bouquet
Към момента не можем да предложим лечение - само защита, за да не се влоши положението. До края на септември  ползвай само слънцезащитен SPF 50+ / по възможност за деца/,от октомври можем да включим избелващи серум и крем+ слънцезащитен. Лосиона само след проба,ако не  дразни защото съдържа АНА киселини. При разширените капиляри - не се знае как ще действа.
Като почистващи продукти ти предлагам серията за чувствителна кожа, която съдържа екстракт от кестен.
Див кестен, екстракт: действа съдосвиващо, тонизира и укрепва кожните капиляри;
Ето и по-подробно описание на предложените продукти:
   Тоалетно мляко – чувствителна кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е
   Тоник – чувствителна кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Жълт кантарион, Лайка, Див кестен, Кипарис, Сладък корен и Бял равнец, вит. А и Е, без алкохол
                PROTECTA ® - сленцезащитен крем
   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Като свърши летния сезон ми напомни да сменим схемата - с избелващи продукти.
Дано сме помогнали и пиши за резултати   bouquet

# 464
Здравей, Amadis, от 2 месеца ползвам вашата козметика и съм много доволна. Купих си каквото ми препоръча Веси.
Всъщност, на 37 години съм, кожата ми е мазна на носа, челото и брадичката, а по-скоро суха по бузите. Освен това е и с дехидратиран горен слой и преди да започна да ползвам продуктите на Талодерма, от време на време по бузите ми излизаха едни червени пъпчици, по-скоро петънца. Откакто ползвам Талодерма, кожата ми се изглади и вече почти не се наблюдава тази дехидратираност и не ми излизат такива пъпки, за което - големи благодарности!!!
Но понеже наближава вече да свършват почти всички неща, искам да те попитам дали не мога да заменя някои от нещата.
Ползвам:
1. Тоалетно мляко за нормална и чувствителна кожа
2. Тоник за мазна и смесена кожа
3. Дневен крем в кутийка за чувствителна кожа
4. Нощен крем в кутийка за мазен и смесен тип
5. Избелващ лосион - него вече го спрях, понеже прочетох, че не е подходящ за летните месеци.

Не знам дали бих могла да сменя дневния и нощния крем - дневния да е за мазен и смесен тип, понеже този за чувствителната кожа ми идва малко мазен, а нощния да бъде за чувствителна кожа.
Освен това тук във форума чета много добри отзиви за "магиите" и бих искала да пробвам и тях.
След като се преборих с пъпките и загрубелия горен слой, бих искала да направя нещо и по отношение на бръчиците около очите.

Здравей   bouquet
Права си - за лятото можем малко да сменим схемичката. Като почистващи ще ти предложа да си закупиш серията за мазен и смесен тип - т.е. мляко и тоник за мазен и смесен тип.
Като дневна грижа - ще включим дневния за мазен и смесен тип, но ако прекарваш много време навън трябва да засилим фактора - примерно продукт с висока защита - пудра, фон дьо тен, слънцезащитен крем... каквото избереш.
Като нощна грижа малко се колебая. Нощната ни Магия наистина "действа", но съдържа 4 масла. Може да ти дойде доста мазна. Може да редуцираш количеството и да нанасяш в околоочната зона. По съм склонна обаче, тази схема да ти я предложа за студените месеци.
За сега можеш за включиш:
   Нощен крем – за около ОЧИТЕ
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.

Колаген: стимулира клетъчната регенерацията, благоприятства обмяната на аминокиселините и белтъците, нормализира алкално-киселинното равновесие, подобрява хидратацията и еластичността на кожата, изглажда съществуващите бръчки и препятства образуването на нови;
Нанасяй го на цялото лице - няма да утежни омазняването, защото е лек, без комедоногенни съставки.
Правилно си спряла избелващия лосион - него през октомври  Peace
Дано съм ти помогнала!

Общи условия

Активация на акаунт