козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 049
  • 513
  •   1
Отговори
# 465
Здравей Веси! На 27г. съм, кожата ми е доста мазна, с разширени пори ,черни точки, подкожни пъпки  на лицето, раменете и гърба! Имам и белези от стари пъпки , особено по гърба и раменете!  Къде в Стара Загора има магазин " Лечител", и ако не от там от къде другаде да си купя гела с ройбос? Мога ли да ползвам избелващия ви тоник? Моля те дай ми съвет, защото съм отчаяна с тая моя кожа!
Здравей   bouquet
Имам адрес на Лечител в Стара Загора, но нямам телефон.
бул. Цар Симеон Велики 134
Гелчето е добро решение, но няма защита. Трябва върху него след попиване да нанасяш продукт с висока защита. Предлагам ти:
PROTECTA ® - сленцезащитен крем    SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Екстракта от Орех и Билаболола много добре повлияват акнетичната кожа.
Иначе като схема на лечение ти предлагам Маската против акне + крема за мазен и смесен тип кожа в туба. Хубаво е процедурите да се правят вечер, като задължително преди това направи тест за чувствителност към съставките и използвай според инструкциите. Единичните обриви може да се третират цяла нощ.
След измиване с хладка вода - се нанася крема за мазен и смесен тип кожа в туба. Ето и по-точно описание на предложените продукти:
с   Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е

с   Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.

На избелващите продукти сега не им е времето. Ще ги включим през октомври  Peace
Успешна седмица   bouquet

# 466
Здравей, Плами!
От известно време ползвам някои от продуктите на "Талодерма"(маската, кремчето в туба, хума, гелчето с ройбос, емулсия за тяло и слънцезащитно мляко с SPF 30 за деца, което ползвам и аз, освен дъщеря ми Wink).Искам да си взема тоник за мазен тип кожа и тоалетно мляко за чувствителна кожа.Последното мисля да ползвам за почистване на очен грим.Би ли ме упътила къде във Варна мога да намеря тези 2 продукта.Ходих в няколко аптеки, но без резултат.

# 467
  • Бургас
Помогнете!В Бургас не мога да намеря детският слънце защитен крем на Талодерма.Някой знае ли къде го има?

# 468
Здравей, Плами!
От известно време ползвам някои от продуктите на "Талодерма"(маската, кремчето в туба, хума, гелчето с ройбос, емулсия за тяло и слънцезащитно мляко с SPF 30 за деца, което ползвам и аз, освен дъщеря ми Wink).Искам да си взема тоник за мазен тип кожа и тоалетно мляко за чувствителна кожа.Последното мисля да ползвам за почистване на очен грим.Би ли ме упътила къде във Варна мога да намеря тези 2 продукта.Ходих в няколко аптеки, но без резултат.
Няма проблем  Grinning
Тоника за мазен и смесен тип:
Попова
Диляна
Райчанова
Салвия
Херба
Янакиев
Марешки Цариброд
Марешки Владислав 37
Марешки Младост
Сейба Метро
Мляко за чувствителна кожа:
Живита
Лазур
Вичо
Първа Частна
Санита на Ген. Колев
Диляна
Херба
Виталис
Арника
Янакиев
Марешки Владислав 37
Марешки Дрин
Успех   bouquet

# 469
Помогнете!В Бургас не мога да намеря детският слънце защитен крем на Талодерма.Някой знае ли къде го има?
Здрасти  Grinning
Пускам справка:
Младост
Втора частна Бравов, Втора частна Център
Лек
Аптека 33
Лавър
Каприз /взели са 10 - там трябва да са останали/
Диляна
Билла
Успех   bouquet

# 470
  • Бургас
amadis ,мерси но нищо не ми говорят като имена Embarassed
Ще търся къде е тази,Каприз,която са взели 10.
Мерси  bouquet

# 471
amadis ,мерси но нищо не ми говорят като имена Embarassed
Ще търся къде е тази,Каприз,която са взели 10.
Мерси  bouquet
Добро утро!
Каприз ЧА е на ул. Дунав 42
А-ка 33 е на  ул. Гладстон 97
Лавър е в к-с Меден рудник бл.117
Лек ден   bouquet

# 472
Здравей, Плами  Hug

може ли и на мен да кажеш дали в ДАРА (или другаде в Пловдив) са зареждали детското кремче от слънцезащитната серия +50. Лятото ми излизат много пъпки от слънцето и горещината. Искам да засиля ползването на маската, но ще ми трябва по-висок фактор, нали така  Rolling Eyes
Видях, че по-горе споменаваш благотворно влияние на това кремче върху акнеична кожа.
По въпроса за билките, май ще оставя чайчето за есента, не успях да намеря невен и малинка, а без тях се разваля комбинацията и не мисля, че има смисъл. Продължавам търсенето, все пак!
Приятен ден   bouquet

ПП. Какво е положението около антицелулитното гелче? Кога да го очакваме?

# 473
  • Бургас

Добро утро!
Каприз ЧА е на ул. Дунав 42
А-ка 33 е на  ул. Гладстон 97
Лавър е в к-с Меден рудник бл.117
Лек ден   bouquet

[/quote]
Благодаря,сега вече знам къде да проверя   bouquet

# 474
Здравей, Плами  Hug

може ли и на мен да кажеш дали в ДАРА (или другаде в Пловдив) са зареждали детското кремче от слънцезащитната серия +50. Лятото ми излизат много пъпки от слънцето и горещината. Искам да засиля ползването на маската, но ще ми трябва по-висок фактор, нали така  Rolling Eyes
Видях, че по-горе споменаваш благотворно влияние на това кремче върху акнеична кожа.
По въпроса за билките, май ще оставя чайчето за есента, не успях да намеря невен и малинка, а без тях се разваля комбинацията и не мисля, че има смисъл. Продължавам търсенето, все пак!
Приятен ден   bouquet

ПП. Какво е положението около антицелулитното гелче? Кога да го очакваме?
Здравей   bouquet
От справката излязоха освен Дара ЧА и:
Тракия ЧА             тел. 682 330
дрог. Комфорт     тел. 628 370
Да, съставките Бизаболол и екстракт от Орех повлияват кожа, склонна към акне.
Бизаболол: природен продукт с мощно противовъзпалително, антиоксидантно и антимикробно действие;
Орех, екстракт: защитава кожата от вредното влияние  на слънчевите лъчи, подпомага безопасното бронзиране на кожата;

Невен още нямаме. Тази година нещо нямаше достатъчно дрога. Дано не дойде с фантастична цена, както някои билки.

А за гела - още нищо ново около него. Май е останала само опаковката, но по всички стъпки има спънки.
А лятото дойдеееееее.
Ще ви информирам веднага, щом видя светлина в тунела  Peace
Хубав ден  bouquet

# 475
Благодаря, Плами  newsm51
Дара ми е най-удобна. Ще намина тези дни (нали заплата се задава  smile3508 ).
А за гелчето и билките, освен да се зареда с търпение  Peace
Приятен ден  Hug

# 476
amadis, благодаря за отговора. Ще го спра. Но е жалко, бях доволна. А това, което препоръчваш с охлаждащия ефект също ли е антицелулитно?

# 477
  • Sofia
Здравейте! Това, за което ще питам, със сигурност вече е е обсъждано, но темите са толкова големи, че е абсурд да ги прочета. Предварително се извинявам за повторението......
И така, аз съм на 32 години и кожата ми е мазна, с много разширени и дълбоки пори и комедони. Признавам си за ужасния навик да стискам всичко, което ми попадне пред очите, от което ми остават червени и кафяви петънца. Blush На моменти ме е страх да се погледна в огледалото! Правя си маска с хума и розова вода, доста често напоследък, но ми се иска да имаше по-видим ефект Sad
За съжаление вече забелязвам малки бръчици около очите, торбички, а след като отслабнах виждам и две дълбоки бръчки от двете страни на устата към носа (знам, че тези бръчки имаха специално име, но дано сте разбрали какво искам да кажа)
Моля, помагайте....какво да си купя?  bouquet

# 478
здравей и от мен amadis  bouquet и аз искам да ти се извиня предварително, че ще те питам нещо, на което си отговаряла много пъти, но ще се постарая да те улесня, тъй като от прочетеното до момента си направих сама подбор на продуктите, които да ползвам, но искам ти да потвърдиш дали са подходящи за моята кожа и ако има някъква грешка от моя страна да ме уведомиш Heart Eyes и така, аз съм на 24г. , кожата ми е по-скоро смесена склонна към омазняване, особено в Т-зоната  Rolling Eyes имам и разширени пори, както и комедони, които въпреки редовното ми посещение при козметик, пак се появяват Sad от време на време ми излизат и пъпчици, особено около цикъл, та решила съм да си започна с:
- лосион за мазна и смесена кожа (смених го с избелващия, защото разбрах, че за лятото не е подходящ )
- тоалетно мляко и тоник за мазна и смесена кожа, както и дневен крем за лице от същата серия, но този в тубичката, освен това гелчето с гойбос за около очите
- маската на професора за кожа предразположена към акне или маската с хума и няколко капки дермален разтвор на лавандула ( незнам кое от двете да е или да ги редувам)
Ами това е, ако можеш да ми кажеш някъква схема на употреба  baby_neutral Предварително ти благодаря Heart Eyes Поздрави  bouquet

# 479
amadis, благодаря за отговора. Ще го спра. Но е жалко, бях доволна. А това, което препоръчваш с охлаждащия ефект също ли е антицелулитно?
Добро утро   bouquet
Да ви кажа, освен пролетна, съществува и лятна умора  Flutter

Да, голяма чат от антицелулитните продукти са с охлаждащ ефект. Те са по- приятни  и по-практични за лятото. Масажния крем с етерично масло от канела действаше чрез загряване. Ето и малко информацийка, която мисля, че ще ви бъде интересна:
Как действа антицелулитната козметика?
Антицелулитните кремове представляват комбинация от активни съставки, които действат върху целулита в няколко основни посоки:
·   активират циркулацията на кръвта и лимфта
·   еилиминират натрупаните токсини в кожата
·   стимулират разграждането на отложените мастни депа
·   подобряват обмяната на веществата в клетките
·   действат дренажно и премахват излишните течности
Освен това те са обогатени с овлажняващи и подхранващи съставки, които имат задача да направят кожата по-нежна и гладка. Подобряват нейната еластичност и предпазват тъканите от отпускане. Когато кожата е стегната и тонизирана неравностите върху нея видимо намаляват и релефът й се изглажда

Ще го преборим този целулит. Няма къде да ходи  Wink
Лек ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт