Много мина, мъничко остана и през МАЙ ще стана мама!

• 10 763
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
а за сутиените - нямате представа в какъв кеф съм откакто попаднах на БГ на Лизабел (имат магазин и в мол-а скай сити в Гео Милев) памучен, спортен с Х презрамките отзад и с предно закопчаване  Flutter  оттвървах се от бабашеките сутиени зак кърмене, а дори и да можех да намеря поносим, все нямаше да става за ако не кърмя - този в върхът  Flutter

# 151
helenapeeva,  много, много съжалявам... Ако ще ти олекне можеш да споделиш какво се е случило. Бъди силна!   bouquet

# 152
helena, mila  Hug Heart Eyes Praynig. Ако ти се говори, тук сме.

# 153
helenapeeva,МНОГО съжалявам!
KSI,в 1 клас съученик на дъщеря ми и подари златно бижу.Мама така и не беше разбрала за липсата му ,докато не и го върнах.Тя даже толкова се притесни ,че каза да го задържим,след като така е решил синът и.Е,успях да и го върна!Та това ни чака!
Qnush,леглото е страхотно ,но за тези пари другите фирми предлагат +поставка за повиване!http://www.pakostnik.com/bg/pics/2360202104.jpg

# 154
Момичета да известя и аз, ще си имаме момченце.

# 155
и аз ще раждам в шейново. Peace стига всичко да е наред,че аз не сьм от софия и ще трябва да трьгнем за болницата като почнат болките.  newsm78

# 156
Момичета и аз след много четене и ровене се спирам на Р. Ковачева, само дето тя още не знае  Laughing Laughing когато ми остане време ще се разходя до Св. София, как мислите ако си я избера и си платя без да съм я виждала дали ще ме изроди? това се казва дистанционно проучване...луда работа, обаче като си го мисля така и ми е спокойно....да.. с наближаването на датата и става все по-интересно ...мъжа вече трудно ме издържа...говори ми за змийчета (уж под формата на бижу) ама не съм сигурна, че точно това има в предвид

# 157
Здравейте ,момичета.
Ох,много се сдухах заради helenapeeva ,много ми е мъчно ! Ужас,не знам какво да кажа.Мисля,че бях попадала на публикации на Хелена във форума за проблемно забременяване.
Ох по-добре да спра да пиша,и без това е безполезно! А уж сме съвсем накрая..мислиш си,че си минал рисковия период Sad Praynig

# 158
helenapeeva, много ми е мъчно! Cry Бъди силна! Confused

# 159
Момичета, утре ще сложа на първа страница кой към коя болница се е ориентирал за момента.

# 160
helenapeeva, отдавна не съм влизала и такива постове направо ме съсипват...Съжалявам
Аз съм в Шейново също.10 човека гледаха бебо и на 10те им се надупи да си покаже мъжкото достойнство нашия мъж .Не се е променил пола  stork-boy

# 161
Момичета, чувствам някаква болка отзад на кръста вдясно и дори преминава по крака....като че ли е мускулна болка, но се притесних и не мога да заспя....случвало ли ви се е?

# 162
esthetique да.накарах мъжа ми да гали гърба ми долу около 20 мин и всичко спря.Нямам обяснение.Сега как си? аз пак бодувам стигайки до извода че баба яга е била метла физичка....Стига сам писала приказки ами да си лягам и аз.Посрещам ви, изпращам ви..срамота!!! Crazy

# 163
KSI аз ще се доорентирам към неделя.Но мисля дали ако пътувам до София и Токуда????Много зверско ми се вижда да пътувам последния месец, а без съпруга ми и един ден няма да издържа.Някой знае ли съпрузите ни имат ли право на отпуска за раждане на дете?Бях чувала подобно нещо. и maije аз си го представям балконското цвете още по лудо, като храст и червено.Но не се сещам какво точно...Хайде спете сладко, сега насила ще си дотътря задника в леглото. Heart Eyes

# 164
esthetique да.накарах мъжа ми да гали гърба ми долу около 20 мин и всичко спря.Нямам обяснение.Сега как си? аз пак бодувам стигайки до извода че баба яга е била метла физичка....Стига сам писала приказки ами да си лягам и аз.Посрещам ви, изпращам ви..срамота!!! Crazy

мерси, сега съм май по-добре, след малко ще се мъча да заспя....

Общи условия

Активация на акаунт