Много мина, мъничко остана и през МАЙ ще стана мама!

• 10 759
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
приказка - ама те латинките са баш рошави като храст с бая зелено и цветчетата са червени фунийки. те всъщност са си градински цветя.
рени ковачева - добър избор. все повече и по-хубави неща чета за нея.

# 166
Момичета благодаря за подкрепата наистина не ми се говори за това поне не тук и не с вас.Не трябва да слушате и да си мислите лоши неща бъдете спокойни и щастливи и сигурни че с вас всичко ще е наред аз ще се моля за това и ви пожелавам най красивите и здрави бебоци на света.

# 167
бог да прости малкото ангелче, а на теб да дава сили и кураж!
 Hug

# 168
бог да прости малкото ангелче, а на теб да дава сили и кураж!
 Hug

подкрепям майчето с две ръце просто нямам думи ... чета и не знам какво друго да кажа  Praynig

и момичета... искам  всички да почерпя с парче торта, защото нашата кака става на 6 години newsm38

# 169
Честит иман ден на PTICA/Галя/!!!Да си жива и здрава и много да се радваш на семейството си  bouquet.
Момичета, пожелавам ли леко бременеене и страхотни бебечта Hug.

# 170
  • Пловдив
 Flowers Rose за малкото ангелче на Хелена.

xai, да ти е жива и здрава щерката! Много радост да ви носи!

Предлагам и пловдивските майки да си кажем къде ще раждаме. Малко сме, ама все пак.
Аз ще раждам в МБАЛ "Св. Мина" /Весела/ при д-р Дренски.

# 171
 bdbaloni честит рожден ден на лора .може ли някой да каже от колко часа днес дават предаването ''такьв е живота'' по бтв.

# 172
  • София
.може ли някой да каже от колко часа днес дават предаването ''такьв е живота'' по бтв.
От 16:00 часа, ако не се лъжа. Аз също съм решила да го гледам, само дано не забравя. Снощи даже си пуснах един стар епизод на "Такъв е животът - Шейново".

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА! newsm59
И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЧКИ!     bouquet

# 173
  • Пловдив
може ли някой да каже от колко часа днес дават предаването ''такьв е живота'' по бтв.

От 16,00 ч.

# 174
Честит рожден ден на Лора! Да е весела, здрава и щастлива.   newsm59

# 175
passion от каде си ги пускаш старите серии?

# 176
  • София
От тук: http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2
Само трябва да се регистрираш, за да можеш да гледаш. Wink

# 177
4естита ни малка рожденичка и голяма имени4ка - да са здрави и двете по детски щастливи   bouquet

# 178
Честит Рожден ден на малката Лора   bigdance2 Много подаръци от мама и тате   Gift.
helenapeeva- Бог да ти даде много сили да преодолееш загубата, с теб съм  Praynig
Аз ще ходя до Пакостник да разгледам какво имат и най-вече леглото на Hauck, което си харесах, също и до магазин zabebeto.  Дания- мерси за инфото за двата магазина, ще мина да видя какво има там.

# 179
KSI kaто нанасяш на пьрва страница и болниците да знаеш,че сьм записана s_imone.ако можеш да ми смениш името Hug

Общи условия

Активация на акаунт