Много мина, мъничко остана и през МАЙ ще стана мама!

• 10 748
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Януш, къде се намира мазагинът на zabebeto.com? Ванесата в Младост 3 ли имаш предвид или има и някъде другаде?

# 181
Майчета, написах на първа страничка коя къде планира да ражда. Проверете и кажете ако съм объркала нещо или имам пропуски. Бургаското родилно съм го написала като "Бургаското родилно" Simple Smile, защото незнам как е пълното му име. Същото е с Клиниката на Щерев - ако има по-популярно име, моля, кажете!
SILVIA M, тъкмо щях да те питам за термина ти за да те въведа, но ти си си казала вече защо не те открих на първа страничка Simple Smile Сега ще направя промените.
Казвайте си къде ще раждате да записвам Simple Smile
Аз сега ще се приготвям за гости, но по-късно пак ще се включа да правя промени.

# 182
Запишете ме и мен на първата страничка  Simple Smile Термина ми е на 14.05. Ще раждам в Бургаска окръжна.
Мерси

# 183
                                                                         Момичета днес имат имен денГаля и Галина,така че черпя ви виртуално всички!

# 184
  • Варна
Здравейте, МАЙ-чета Simple Smile
KSI, ще раждам в Майчин дом, Варна - да го допълниш на първа страничка, когато ти остане време. Ние с бебко сме добре - нямам търпение да дойде 14 март - тогава сме на ЖК и ще си го видя бебчето Grinning А иначе моите проблеми край нямат - краката ми страшно отичат и киселини страшни ме мъчат, ама си се успокоявам, че е до време и ще мине и това. Важното е бебко да е добре и да се роди жив и здрав. Ами това е от мен засега. Чао и приятен ден на всички  bouquet

# 185
По парче торта скромно ама от сърце нещо не ми отваря картинката.

# 186
  • София
бог да прости малкото ангелче, а на теб да дава сили и кураж!
 Hug

Подкрепям думите на majceto   Praynig

ptica Честит имен ден   bouquet   

xai Да ти е жива и здрава рожденичката  да ви носи много радост,щастие и хиляди усмивки   bigdance2 

KSI Аз ще раждам в Св.София.

# 187
  • Варна
 EmbarassedПропуснах да поздравя малката рожденничка и голямата именничка.
Да са живи и здрави и двете.
На голямата Галя пожелавам само хубави емоции и едно здраво и сладко бебче през май.
 smile3525
А на малката Лора  newsm59: много щастие и само радост да носи на мама и тати

# 188
  • На морето!
Честито на празнуващите сладури и от мен!Да за живи и здрави и много щастливи!  bouquet
KSI,по последни данни ние чакаме мъж-на 26.05,но ако искаш остави пола изненада,защото ми го сменят вече няколко пъти и не вярвам докато не видя  Laughing,а на първата страница съм писана Райна/преди ми беше такъв ника/т.е. Рандуна и Райна са едно и също лице Embarassed EmbarassedИзвинявам се за объркването   bouquet
Момичета,да не забравите днес "Такъв е живота"!Започва в 16ч.  bouquet

# 189
Честит имен ден на всички с името Галя и Галина!
Май нанесох всички промени newsm78 Обаждайте се ако има нещо

# 190
Доста вълнуващо предаването Такъв е живота,да си призная доста си поплаках.Хай миличка честита ти рожденичка само здраве и щастие да ви се случва на цялото семейство.Весел празник!  bouquet

# 191
гледахте ли "такьв е живота"?сега го хванах за пьрви пьт и много ми хареса Mr. Green

# 192
  • София
гледахте ли "такьв е живота"?сега го хванах за пьрви пьт и много ми хареса Mr. Green
ДА гледам го всяка събота дори и преди време когато го даваха! Ако искаш можеш да си направиш една регистация тук : http://www.neterra.tv/bg/  и да гледаш всички епизоди на Такъв е живота! Simple Smile Има и на други предавания а дори можеш да гледаш онлайн тв,:)

# 193
Януш, къде се намира мазагинът на zabebeto.com? Ванесата в Младост 3 ли имаш предвид или има и някъде другаде?
Passion- За същия магазин Ванеса става дума в Младост 3. Видях леглото и много ми хареса. Така, че това ще вземем. Ходих и до Пинокио, там също имаше хубави нещица.
 Днес такъв глад ме гони, изядох целия хладилник и пак натам се запътвам. На ЖК пак ще ми се карат, че съм качила доста кила.

# 194
мддаааа, хубаво беше  Heart Eyes
за мен инфото на 1ва е точно - браво КСИ bouquet
а някой да знае доверен точен часовникар някъде из младост или до плиска: искам да ми смения батерията на часовника, ама не ми се дава на киой да е щото е много скъп и ми е много скъп  Sunglasses   много мерси предварително, че спря, а не мога току тъй без него  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт