Много мина, мъничко остана и през МАЙ ще стана мама!

• 10 745
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
И аз гледах "Такъв е живота"-много се вълнувам всеки път.. Embarassedи все си представям как ли ще мине и при мен всичко около раждането и престоя в болницата..

Мами,много съм объркана..не мога да реша как ще е по-добре да родя-нормално или секцио newsm78

# 196
  • София
Аз от страх смятах да раждам секцио но като се замисля самото възстановяване е мн по трудно и размислих  newsm78 Simple Smile ще си раждам нормално! Дано като дойде този момент вси1ко да мине възможно най-леко  Praynig

# 197
Благодаря за сърдечните поздрави за рожденичката, само дето приятните емоции дойдоха с висока температура и съответно тръшкане в леглото. Едвам избутахме с илачи за сваляне на температура партито и духането на свещи  Sick
за раждането - dimianki, B_A_B_Y  - ако няма сериозна медицинска причина, която да налага секцио няма нищо-по естествено от нормалното раждане.

# 198
Имам въпрос относно заплащането за раждане - всички тези цени, които се коментират из форума са някакви стандартни такси за раждането или става въпрос за плащане "на черно" на самия доктор. Аз още не съм говорила с моята докторка колко ще струва, а знам че трябва да платя нещо и честно казано се чудя как да повдигна въпроса, а то времето си минава.

# 199
До всички бургаски мами.Който ни е хвалил Поморийското родилно, доста ни е поизлъгал. Днес бяхме там и вярвам , че има добри специалисти, отношението към нас също не беше лошо, но....първо не ни дадоха да надникнем в стаите, ние се добрахме до коридора и поогледахме през отворените врати някои кабинети. Какво да кажа, чисто ли ? НННННЕЕЕ! Мизерия и селяния ли / дааа...Може би през  80 г да е било ок.Има обща тоалетна и само две от стаите са със санитарен възел. Самото раждане се извършва на етажа в отелението, не като в Бургас където пък те карат сам да обикаляш полвин болница да си намираш родилната зала. Не мисля , че само добрите специалисти са добра мотивация.Таткото естествено не се пуска.
Така че за избора на болница сега аз вися във въздуха...,таткото ни говори за София,но как да се пътува до там , струва ми се рисковано...А  от мисълта за Бургас ми се  Sick....

# 200
Ако си здравно осигурена става въпрос за плащане на черно или за избор на екип.Нищо против за раждане със заплащане ако си имам всич #2gunfireки екстри.Но хлебарките и лошото отношение В така нареченото вече БУРГАСКО родилно изобщо не са екстри...

# 201
Аз не съм ходила в бургаското родилно, а и дори да отида незнам дали ще ме пуснат да разгледам, но все пак Ковачева, при която си ходя още от началото на бременността е там, а пък някакси не ми се ходи при някой напълно непознат. Въпреки, че свекито при прави някакви подмятания за раждане извън Бургас, т.е Пловдив или София.

# 202
Аз ще раждам в АГ ВАРНА , на вип етажа там е 720 лв раждането с секцио.
Майчета не се страхувайте за раждането, все някак трябва да се появят на белия свят. Не е толкова трудно възстановяването след секцио скоро минах по този път и зная от опит.  HugЩом сте гледали ТАКЪВ Е ЖИВОТА значи сте чули че Димитрина каза че всичко си струвало заради малкия човек newsm30 , повярвайте ми така е . Забравяш за всичко като го гушнеш. Hug
Видях че сте коментирали количките, моята е триколка с цяла дръжка и е много лекичка , много ми е удобна.
Ходих на консултация и ми изписаха магнерич защото имам болки ниско доло, най- вероятно от операцията. Казаха ми че пак ще е момиченце. Тати иска момченце и каза че ще пробваме пак Shocked

# 203
Благодаря на всички за честитките за Галина. Hug

# 204
helenapeeva, много съжалявам мила  Sad Дано да нямаме повече такива тъжни новини и всичко да е наред с бебоците.  Praynig
Честита рожденичка на Хай, много да те радва. На именничките ни - да са живи и здрави.  Grinning
Да си кажа и аз да ме допълните на първа страничка. От София съм, на 28 г, първо раждане, в Шейново без каквито и да било уговорки.
И да си кажа - аз като най-смела се записах с първите няколко снимки на бебешки покупки. Днес пак обикаляхме насам натам и купих поредните оранжеви неща Wink но нали количката ни ще е оранжева, та татито вече спря да възразява. Аз като се замисля вече трябва да се кротна - избрала съм легло+шкаф+матрак, количката е капарирана, избрала съм си ваничката със стойката, накупила съм даже прекалено много дрешки, та ми остават само одеалце и хавлийки. Е, и разни сладки дреболии, но те не са ми толкова интересни Wink
А колкото до неразположенията, които неизменно ни съпътстват - да си кажа и аз. От подуването няма отърване, макар че ям супер безсолно. Киселините ги лекувам перфектно с биричка,  Blush но от вчера си имам друг проблем. Бебо е опънал едни крака и натиска ли натиска, направо не мога ни дъх да си поема, ни място да си намеря. Боцкам го с пръст, говоря му, треса го, но няма отместване.  newsm78 Явно ще трябва да изчакам да си намери по-интересно занимание.  Mr. Green

# 205
kakichka много са сладки дрешките Heart Eyesот къде си пазарувала? Simple Smile

Аз съм решила като влезна в 8-я месец тогава да пазарувам дрешки и други бебешки аксесоари и ваничка също,основните неща вече ги имаме,детската стая е готова и е в очакване на бебка Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 20:15 от B_A_B_Y

# 206
Здравейте и от мен  Simple Smileаз цял ден бях на лекции и като гледам доста сте изписали откакто бях тук за последно та ако не е късно да кажа и аз че чакаме момченце,което според доки върви големичко и искам нормално раждане,спряла съм се на Шейново и съм решила да раждам с предварителна уговорка лично за себе си знам че така ще се чувствам по спокойна и сигурна .

# 207
Здрасти ,мадами,  включвам се,за да си обявя къде съм решила да раждам- в Св.София( бившата "Тина Киркова" ) и засега мисля да раждам нормално....ако не се наложи секцио заради зрението ми(дано не Praynig).Не съм си избирала лекар и нямам намерение да го правя,но мисля да се възползвам от ВИП стаите.

# 208
  • Варна
Хайде и аз да се отчета. Днес направих един тур по магазините и вече списъците са почти изпълнени. Купих комплект за изписването, още едно костюмче и боди към него, тънка пеленка и хавлийка. Ще ги снимам допълнително и ще ги кача в албумчето. Simple Smile Имам още някои неща да купувам, но за тях ще ми тряба и колата, та друг път ще стане, че мъжа ми беше зает днес. И моят багаж за родилното е почти готов. Сега остава само да изпера и изгладя всичко, но ютията ми се развали и чакам да ми я оправят или ако не става да си купя нова. Confused До края на седмицата и това ще съм свършила, надявам се. Flutter
За протокола-ще раждам в АГ-Варна. Hug

# 209
  • Варна
Ох, че съм...забравих. ooooh!
Честита рожденичка на xai! Да ти е жива и здрава!  bouquet
Честит имен ден на всички Галита!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт