Нашите second hand находки - тема 51

• 75 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Влизам с малко по-различна цел на търсенето. По ред причини не съм наминавала скоро из секънхенд магазините и днес бях в шок в какъв бутик се е превърнала Мания Joy Едно време си купувах ризи за стотинки и си шиех неща от тях Simple Smile Но явно нещата са се променили Simple Smile
Не държа на топ качество, може да имат скъсано, обикновени едноцветни или с картинки памучни не-разтегливи дрехи Simple Smile Идея къде да си намеря на най-ниска цена из южните райони на София? Мания, зигзаг, хуманна са ми познати имена, но съм отворена и за новости Simple Smile Тези дни ще имам време да пообиколя Simple Smile

# 91
  • Sofia
В района на Красно село има 4-5 ВУ.
Има 2 Мания,Шик-шик и други.

# 92
Влизам с малко по-различна цел на търсенето. По ред причини не съм наминавала скоро из секънхенд магазините и днес бях в шок в какъв бутик се е превърнала Мания Joy Едно време си купувах ризи за стотинки и си шиех неща от тях Simple Smile Но явно нещата са се променили Simple Smile
Не държа на топ качество, може да имат скъсано, обикновени едноцветни или с картинки памучни не-разтегливи дрехи Simple Smile Идея къде да си намеря на най-ниска цена из южните райони на София? Мания, зигзаг, хуманна са ми познати имена, но съм отворена и за новости Simple Smile Тези дни ще имам време да пообиколя Simple Smile
Най-ниските цени, за които се сещам, са в събота в четирите магазина около Женския пазар, 3 лв./кг. Не са в южните райони, обаче.

Днес палто почти до петите за 2.99 от Искам Люлин, 70% вълна, 20%полиамид, 10% кашмир. Реших да го пусна в пералня с цел да се посвие с едни 5 см, но не, остана си същото 🤭

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 18:00 от japp17

# 93
В Плевен влизах в един магазин на един ъгъл. Мисля, че беше 4 сезона. Бях смаяна от обстановката и даже не разгледах. Много овехтяло ми изглеждаше наоколо и самите дрехи

# 94
Скрит текст:
Най-ниските цени, за които се сещам, са в събота в четирите магазина около Женския пазар, 3 лв./кг. Не са в южните райони, обаче.

Днес палто почти до петите за 2.99 от Искам Люлин, 70% вълна, 20%полиамид, 10% кашмир. Реших да го пусна в пералня с цел да се посвие с едни 5 см, но не, остана си същото 🤭

Супер! Успех с прането и много ще се радвам да споделиш снимки на палтото! Smiley

# 95
Ох най хубавите думи са кашмир, алпака, мериносова вълна...

# 96
А аз ги подминавам.
Днес много ме разочароваха от Ремикс и върнах пратката, заради недописан дефект. Не би трябвало в този случай да ми вземат такса за връщането, нали?

# 97
Не бях влизала отдавна в шик-шик.В най-евтиният ден кг. 18,90лв.? Smirk Много ми се вижда, не им в добра стоката.
Цитат
днес бях в шок в какъв бутик се е превърнала Мания
Да и те се чудят какво да измислят.В някои цветомания бива на по-ниски цени.9лв./кг., или 3лв. бройка.Зависи от магазина.Отдавна не съм ги обикаляла освен на халите и рядко Джъбмо плаза.Нямам идея как са другите.

# 98
  • Sofia
В Мания ВМА е толкова нагъчкано в зала А от нови дрехи с фиксирана цена,че не може да се разминеш с друг 🤨

# 99
Докато не тръгнат да се перат 🥲

# 100
Аз ги пера на програма за вълна и суша върху хавлии, без да висят, нямала съм проблем досега, дори стават още по-пухкави и приятни, с  подходящ омекотител.

# 101
Ще пробвам с такова сушене, че нямам кашмир или вълна, които да не са се съсипали (смалили) още на първото пране. Иначе ги обожавам и аз.
Просто ги разстилате върху хавлията ли? И не им правите нищо, докато не изсъхнат?

# 102
Даже и през сушилнята ги прекарвам вълнените и нищо им няма. Омекотители не ползвам. Предния ден последно пусках нов пуловер на ММ от шотландска вълна и не е мръднал.

# 103
Вчера минавайки покрай " пещерата " на пазара Димитър Петков  видях, че цените са още 0.50 и 1лв.
inferiya, не е много в южни квартали, но...

# 104
Arya, да просто се перат на програма с ниски обороти и хладка вода, после постилаш върху кърпа, докато изсъхнат върху нея. Понякога ги пера само с омекотител, ако слагам друг препарат гледам да е по-малко от на стандартно пране.

Общи условия

Активация на акаунт