Нашите second hand находки - тема 51

• 75 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Свети Влас
Майка поръчва и от Трендиол. Последно не можа да си улучи номера на роклята и сега е моя-хихихи.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:16 от Габриела Радева

# 226
Обожавам точки! Прекрасни находки! Heart

Аз да питам имате ли някакви любими онлайн стори употреби? Аз съм поръчвала само от Remix, но са доста скъпи цените. А нямам време да обикалям по физически магазини.
Чак любими не бих казала, но освен ремикс, съм си поръчвала от Contour, а иначе Мания имат  и сайт, както и тези двата са ми попадали - Dress you и Zareden. com.
От Zareden съм взимала някои неща, а от Dressyou често поръчвам. От Мания и Контур май все по-рядко онлайн взимам нещо, напоследък от Ремикс съм пак редовна.
За физически магазини - от време на време ходя в Зиг Заг, нали са две зали. Последния път на цена 5.99лв/кг имах много добри попадения, заредих се с дънки.

# 227
Аз май имам по-добри и изгодни попадения от olx и nold в последно време, отколкото от вторите употреби.

# 228
Вчера бях в издирване на късо яке за по-топло време и някое друго панталонче, дънки.
За по 5лв, Вече не мога да хвана дните 2.50 - 1.50 заради работа Sad

Но, находките които си купи вчера със сигурност са доста над това, което мога да си позвооля Sweat Smile

По ред:

- много се харесах с това po-елегантно сако на H&M
- това на JDY е точно това което търсих като дизайн и плътност - Влюбена съм в него!
- едно на StreetOne, което пак от типът якета, които търсих - късо и тънко Simple Smile

Панталони по ред:
- LEVIS за пръв път дънки, които ми паснаха на формата тип "круша" Laughing (няма нужда от колан)
- SanGermano - Dizzy Face - за пръв път ги чувам, в техният сайт не виждам цени, но в някакъв  YOOX панталони варарищи 150 - 200долара, но сега там  са намалени със 70%  надолу Simple Smile ...
- Pulz Anguished - бях чувала, но не им бях проверявала цените до сега.

Еми, жертвах 30лв, но съм доволна Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 08:24 от AniNe

# 229
Както вече написах,два пъти в годината поръчвам от Ремикс, но качествено явно.😀
От кога го следя това яке,накрая го намалиха,че ми дадоха и ваучер за -25% без условия.Не можах да повярвам направо,излезе ми 18лв и стотинки,а е ново с етикет,има дори резервни копчета.Качвам снимка от сайта на бранда,там е било 140€ ,като са го намалили на 56€ ,но е изчерпано.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 13:05 от believe_

# 230
  • ...живея на последния етаж...
И аз с попадение от днес , само за 6.62 лева.

# 231
Браво! Чудни находки! Това яке и аз го гледах в Ремикс. И след два различни размера с етикет, нали?

# 232
Браво! Чудни находки! Това яке и аз го гледах в Ремикс. И след два различни размера с етикет, нали?
Да,S и М.
Това е 36,но отговаря на S точно,някога 36 отговаря на XS понеже.

# 233
И аз с попадение от днес , само за 6.62 лева.

Честити да са Ви! Имам такива купувани нови преди поне 5 години - не са мръднали.

# 234
И едно чанте от естествена кожа за 13лв. от местен магазин.😊
Как да го почистя преди употреба?

# 235
С препарат за почистване на кожа по кожената част, а по подплатата може и с дезинфектант за текстил.

# 236
Да не ви отчайвам, но няма да стане нова тази чанта. Така ще си я носите. С тоалетно мляко я минете отвън

# 237
Да не ви отчайвам, но няма да стане нова тази чанта. Така ще си я носите. С тоалетно мляко я минете отвън
О,аз така си я харесвам,просто от хигиенна гледна точка искам да я почистя.😊

# 238
Мания красна поляна също става Контур
Хумана днес 8, утре 7 и т н

# 239
Здравейте,ето някои мои находки

Пуловерите са на Праймарк,нищо особено,но ми харесаха като модели

И тези обувки на Екко

Общи условия

Активация на акаунт