Нашите second hand находки - тема 51

• 68 064
  • 699
  •   2
Отговори
# 630
Находка от днес от магазин Пимпо 13лв при реална цена по сайтовете 45 евро

Имаше и дрешки по 1лв

# 631
Здравейте момичета!
Между вас има ли дами от Варна? От кои магазини сте доволни? 😊

# 632
  • Банско
Нови находки от Ремикс.

# 633
Хумана Б летни находки всяка по 3лв -  снимки на дрехите намерих от интернет понеже вече се перат

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 19:54 от Pmom

# 634
Здравейте момичета!
Привет! Аз.Хумана си харесвам аз😊

# 635
Здравейте момичета!
Да, и аз много ги харесвам! Особено тази срещу Лидл!

# 636
Здравейте момичета!
Да.Аз ходя при разпродажбите. Тази дори е в моя квартал.

# 637
Здравейте момичета!
Да.Аз ходя при разпродажбите. Тази дори е в моя квартал.
Да, и на мен ми е близко. 😊 Също тази до Съда ако я знаеш, има интересни попадения.  В Бултекс не е зле също ако ги знаеш.

# 638
Защо като поръчам голяма пратка ги пращат в кашон. Търсих си дънкови якета и поръчах много на два пъти да пробвам и връщам. И тези тежки якета в кашона, ужас беше. То ходя с кола до Спиди но пак ми е трудно този неудобен кашон. Сто пъти по лесно ми е да го получа в плик. Както и да е. Намерих си това което търся, доволна съм. Зимата пък си обмених якетата от мания. Супер готино, с етикет бяха, само че нямам място в гардероба.  Аз обувки и чанти не купувам никога. Иначе дрехите най яките ми са от ремикс - пуловери, дънки неразличими от нови. Все чакам намаления,  сектор любими са пълни, лятото купувам зимни, зимата летни 😀. При първа възможност ще снимам.

# 639
В ремикс има налични тези скечърс. Моделът е много удобен, макар да изглежда тромав. 37 размер

# 640
Миналата седмица тези два чифта от кварталната ВУ, като неносени Skechers! за по 25лв всеки чифт.

А фактът, че са със Memory Foam стелка е прекрасно нещо, защото винаги ходя със стелки, имам проблеми със стъпалата.

# 641
Аз приключвам с ремикс за известно време. Не са перфектно описани артикулите, не пише състава на подплатите, често има скрити дефекти. И много често се оказвам с дрехи, които не ми се занимава да връщам, но няма и да нося. Ако съм ги видяла на живо, пробвала, огледала - не бих ги купила. И сега имам някакви неносени неща, които са окей като състояние, но на живо са се оказали, че са по-различни от очакваното или не ми стоят перфектно.
Решавам за известно време да си купувам по-малък брой дрехи, но от физически магазини, с добро качество и естествени материи.
Да не се заричам, де. 🤨

# 642
Здравейте! Аз отдавна не съм взимала 2-ра употреба, но си пазарувам онлайн от Ремикс и Мания. Имам страхотни попадения от последните поръчки от Ремикс (преди година и преди 2-3 години). 2 елегантни гащеризона за по 30-40 лв. Една поръчка от 100 лв. имах, в която бях взела само памучни суичъри и тениски - 3 суичъра и май още толкова тениски - връзваха ми се по малко над 10 лв., всичките нови. Единият суичър след няколко пранета си изгуби цвета и не става за носене, за 2-ри път ми се случва с цветен суичър от Ремикс. Но всичко останало е сполучливо. В една друга поръчка, миналото лято, бях взела панталонки, пола и не помня още какво - но пак качествени и всички под 20-15 лева.
С дрехите им 2-ра употреба, по-скоро не случвам, все ми изглеждат едни боклучиви, a ми се е случвало да взема ново и да има дупка. Аз връщам, не ми се трупат, някой път се чудя да върна ли, изпусна срока и после ме е яд, че само стои така.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 16:09 от anmasu

# 643
На новите дрехи с етикет Ремикс забелязвам, че снимат я петно, я дефект, но не го описват, само пишат Нов продукт, с етикет. Днес си рових и видях три рокли с лекета. За мен е подвеждащо и не ми харесва, някак се чувствам така, сякаш персонално мен се опитват да прецакат.

# 644
  • Sofia
Аз преди няколко години на Ремикс им бях писала за едно кожено яки, на което пишеше без следи от употреба или ново (не помня вече), че видимо от едната снимка има дупка - съдрано. Те ми отговориха, че няма такова нещо, но махнаха продукта от сайта. След една седмица пак го качиха, но вече нямаше дупка на снимките. Веднъж пък ми пратиха обувки Тимбърленд, които трябваше да са 45 номер, а се оказаха 41. Върнах им ги, но си платих доставката  и в двете посоки. Много некоректно изпълнение от тяхна страна.
Иначе имам много сносни покупки от тях като цяло. За съжаление обаче много завишиха цените. По-изгодно излиза от Хумана да се пазарува.

Общи условия

Активация на акаунт