Нашите second hand находки - тема 51

• 75 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Ще опитам да поясня. Показват например дънки, казват размер и ако някой от клиентите го хареса, пише в коментарите "Аз" или "за мен", след което мерят талия, ханш или каквото искаш. Ако ти пасва, остава за теб, ако не, за следващия записан. Трябва си дебнене и бързина.
Доста хора продават така, също и уреди ми попадат напоследък. Има и магазини, които го правят. Излиза ми някакъв Наш Маг, имат магазини в Павликени и още някои градове. Пускат лайф директно от магазините.

Ени, като каза преди за лайфовете точно си мислех за този магазин. Като имам ходене в Павликени, ходя, почти всеки път намирам страхотни находки за детето. Всеки път продавачката показва някакви дрехи, последния път беше на вълна домакински кърпи. Първия път като попаднах на тези лайфове и се чудех на кого говори 😄 И накрая ти като каза, че точно за тях говориш и си викам Колко е малък светът😃

Аз откакто родих само ви чета, защото ходя основно с бебето, което значи бързо и стегнато, нямам време за разточителни пазарувания. Задължително ходя на най-евтините дни в Хумана и почти винаги имам детски находки.

# 616
😃 Наистина е малък светът! Аз много хубави неща гледам в този магазин, но уви, далеч ми е.
То при нас няма и много магазини. Една Мания, Четири сезона и още един, но го преместиха и сега не съм ходила. Хубаво е човек да се разходи, да порови, да пробва, но както писах, при мен в последно време няма как и за това се осмелих да пробвам онлайн. Ще взема да снимам някой ден находките, да ви покажа. ☺

# 617
Да, ние всички обичаме снимки 🙂

# 618
  • Mostly in my mind
Ето тази чанта си взех миналия ден. Снимката е от нета.

# 619
  • София
2 тениски купих вчера, общо за ~2.80 лева от магазините на Стефан Стамболов зад спирката на трамваите посока Халите.
Дочух разговор, че са верига всъщност, но не виждам име отпред.
Ако някой знае къде са останалите, моля да сподели. Зареждат в понеделник.

# 620
Rebel heart, в тези магазини на Стефан Стамболов има ли по малки размери мъжки дрехи? Защото примерно в манията на ВМА едно време преобладаваха хл, л, ххл. А моят мъж е С/М и ми е много трудно да му намирам дрехи.

# 621
2 тениски купих вчера, общо за ~2.80 лева от магазините на Стефан Стамболов зад спирката на трамваите посока Халите.
Дочух разговор, че са верига всъщност, но не виждам име отпред.
Ако някой знае къде са останалите, моля да сподели. Зареждат в понеделник.
Останалите са:
На Сливница 213? на спирката на автобусите и тролеите посока Люлин.
На ъгъла на Сливница и Веслец.
Има и в Красна поляна до хуманата, но там е скъпо (събота 18 лв./кг).

# 622
  • София
Rebel heart, в тези магазини на Стефан Стамболов има ли по малки размери мъжки дрехи? Защото примерно в манията на ВМА едно време преобладаваха хл, л, ххл. А моят мъж е С/М и ми е много трудно да му намирам дрехи.
Те са два в съседни сгради с еднакъв ценоразпис, но по-скоро не мога да кажа, че преобладават малки размери.
Миналата седмица, обаче, имаше хубави неща малки размери в зала Б на Мания Дружба. Не знам стандартно ли е, така ли се е случило.
japp, много благодаря! Ще посетя при първа възможност.

# 623
Така, наснимах част от нещата, другите са дънки и панталони и трудни за снимане. 😁 Извинявям се, не са изгладени, но ги бях прибрала за по-топло време. Тепърва ще ги нося.
Скрит текст:

Ризка 5 лв.

И тези бяха 5 лв.

Тези мисля 2,12 лв.

Тази видях, че пише за бременни. 😅 Липсва й коланчето, но има гайки и трябва да си измисля някакъв колан.

Тази я взех, че и детето има същата и да се матчваме. 🤣

Много хубава маслено зелена пола с джобчета. Не се вижда хубаво цвета от снимката. 3 лв беше.

Тези съм снимала. Имам доста детски, полички, клинчета, тениски, блузи, роклички. Но няма как да изровя всичко да снимам. 😅

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 12:07 от Anyyyone

# 624
При мен пък все обратно-търся Л,преобладават С/М. 😔

# 625
  • Варна
С бебе много не ми остава време за ВУ, но това са ми последните находки. Чудех им се, защото са еднакъв цвят, но и двата чифта ми харесаха.
Естествена кожа. Двата чифта за 50 лв.
Кецове

Маратонки Reebok някаква серия Стокхолм са, много са ми удобни, днес ги разходих.

Намерих снимки от нета

# 626
Хумана Красна поляна ще има ново зареждане на 12.05
Припомням календар Контур Димитър Петков , а в момента има 3 чифта нови с етикет Cropp- червени 42 номер ( аз им казвам гуменки, не знам как им е модерното име сега)
Скрит текст:

# 627
  • София
Манията в Х.Димитър беше със същия календар. Някой посещавал ли я е скоро, дали работи ? В приложението на Мания има съобщение ,че спират трупането на точки до 30,04 - а използването на ваучерите ще е възможно до 27.05. ! И дали цените в MANIA Fusion на ул. "Екзарх Йосиф" 31 са сменили цените ? Че последно като я посетих в най- евтиния ден - понеделник ,ако не се лъжа - кг беше 25лв. +

# 628
Последната ми поръчка от Ремикс:

# 629
  • Бургас
Имам находка от днес за майка ми в Хумана, дано ѝ станат, че ми се виждат умалени.

9 лв, естествена кожа, супер леки и меки

Общи условия

Активация на акаунт