Нашите second hand находки - тема 51

• 75 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Днес минах през Мания (Русе),гледах ...гледах ..сигурно 40 Мин и накрая излязох без покупка. Не ми се беше случвало ...дали ставам по-капризна или много падна качество ...

# 601
Ужасни дрехи на ужасни цени. На ниските цени дрехите са скъсани, мръсни, раздърпани или с изтъркани щампи. И тези етикети с различни цени ме правят разногледа.
Оставям вярна на Хуманна и Скандинавия. А най- вече на ремикс Wink макар, че доста разредих поръчките вече.

# 602
Ужасни дрехи на ужасни цени. На ниските цени дрехите са скъсани, мръсни, раздърпани или с изтъркани щампи. И тези етикети с различни цени ме правят разногледа.
Оставям вярна на Хуманна и Скандинавия. А най- вече на ремикс Wink макар, че доста разредих поръчките вече.

Къде са такива? Sad
Знам, че на доста места места, но, примери?

# 603
Вероятно Мания. Не съм влизала там от 12 г., може пък да се е променило....

# 604
Аз попаднах на едни лайфове в тикток. Продават ВУ дрехи и поръчвах няколко пъти. Имам доста добри попадения, но не съм снимала. Лошото е, че не можеш да пробваш и да видиш как ще ти стои дрехата, но ако имаш стандартно телосложение и си знаеш мерките, всичко е ок. Те продавачите мерят в см. талия, ханш, гръдна обиколка, дължина. Вместо да скучая в офиса, като нямам клиенти, си пазарувам. 😆 Май само една снимка имам:
Скрит текст:
Другите неща не съм снимала.
Последно си взех бежов ленен панталон с широк крачол, но ми е малко дълъг и трябва да го нося за скъсяване.

# 605
Ох, никога не бих купила дреха или обувка онлайн ... най-много блузка, но и тогава не ми се рискува. Просто такава странна фигура и крак имам, че не става. Grinning Даже и в магазините е зор да ми пасне нещо като хората.
Пък и обичам да си "ровя", и пробвам на живо находките, хем и разходка малко Wink

# 606
И аз обичам, но напоследък нямам време. Работя с работното време на магазините ВУ и не става. 😓 Така мислех и аз за онлайн пазарЕнето, но след като погледах, почетох коментари колко са доволни жените и рискувах. В първата поръчка имах три чифта дънки, тениски, за детето разни неща и всичко беше ок, че и размерите нацелих. После пак поръчвах и имам някои неуспешни покупки, а последната вече тотално ме отказа, защото дънките са с ниска талия и не мога да ги закопчая (а са много як модел и цвят! 😓), панталонът ми е дълъг, май само една тениска беше ок. Та си казах-край! Вече ще търся начин да ходя по магазините и няма да поръчвам. 😆 Но е факт, че имам и дънки, блузи, рокли, които купих от там и са супер! За това споделих тук. 😊

# 607
  • Пловдив
Anyyyone, би ли споделила профила в тик-ток? Довечера като се прибере мъж ми ще го разгледам, че аз нямам профил в приложението.

# 608
Ще ти пиша на лс, че не знам дали е по правилата. Обаче те пускат лайфовете само през деня. От 10 до 16-17 часа.

# 609
А какъв е принципът на тези лайфове? Аз нямам тикток, но ми стана интересно как работи и дали си струва.

# 610
  • Sofia
Предлагат различни дрехи и който си хареса нещо го поръчва.

# 611
Това е интересно. Да взема да си направя един профил и да правя модни ревюта с дрехи, които са ми омръзнали. Готина идея (иначе аз дори в OLX не съм пускала от мързел). 😃

# 612
Ще опитам да поясня. Показват например дънки, казват размер и ако някой от клиентите го хареса, пише в коментарите "Аз" или "за мен", след което мерят талия, ханш или каквото искаш. Ако ти пасва, остава за теб, ако не, за следващия записан. Трябва си дебнене и бързина.
Доста хора продават така, също и уреди ми попадат напоследък. Има и магазини, които го правят. Излиза ми някакъв Наш Маг, имат магазини в Павликени и още някои градове. Пускат лайф директно от магазините.

# 613
На мен пък това ми е противно. Във фейсбук така се редят за някакви неща, па ред, па писане...ми няма как да съм все наредена и да дебна.

# 614
  • Банско
Последната ми поръчка от на Ремикс сайта.

Общи условия

Активация на акаунт