Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 368
  • 445
  •   1
Отговори
# 75
Не се опитвам да определям чуждите разбирания, толкова, доколкото другите не опитват да определят моите.
-------------------
Автоматично не слага може би във всеки казус, но не ти ли прави впечатление колко казусите тук си приличат? Едно половината са едни и същи. Дали няма някаква причина? Напомням, че раздела се нарича Семейни отношения ... Wink

# 76
  • Далечният изток
Твоите кой се опитва да определя?! Ти се навираш с бутонките. Ти определяш коя какво да пита и какво да ѝ се отговаря.

Е какво напомняш?! Какви казуси очакваш? Жени, които са нещастни вкъщи...

# 77
Ами човекът е доста сериозен, не ми изглежда като да зарязва приятелките си, знам, че дори се опитва да се погрижи за тях в някои отношения. Може да се окаже, че е рядък случай този, така като чета...

Човекът е доста “сериозен”, женен женкар, който не зарязва приятелките си и се грижи за тях. Сигурно има цял харем и ти искаш да се присъединиш. Ще се погрижи и за теб, а може и за мъжа ти. Така че цялото семейство ще имате полза.

# 78
Тя така и не отговори какво значи женкар за този господин?
Сваля ги, спи с тях, поддържа връзки с тях ли, те ли му идват диван чапраз след подаръчета и сладки приказки от негова страна?
Че има значение. Ако е само плямпало и ги сваля на приказки, безобиден е.
Но ако си върти по няколко, си е сериен любовчия и рано или късно ще си оскубят екстеншъните с някоя конкурентка.

# 79
  • Paris, France
Който е нещастен в къщи, не става по-щастлив след час мачкане на чаршафи в хотел.

Според мене извънбрачните връзки са за хора, които са си ОК и дома, нищо не искат да променят в семейния живот, но искат малко повече секс и тръпка за известно време.

Повечето ми нещастно женени приятелки, които завъдиха любовници излязоха още по-несигурни и нещастни от авантюрата. Няколко се разведоха най-накрая, но признаха, че е трябвало да се разведат много по-рано. Никоя не се събра с любовника, освен за кратко след развода.

# 80
  • София
Това стана като в Ергена...
Аз лично съм малко ревнива и един мъж си е само за мен.

Невена, и аз не знам за нито една продължила връзка с любовник.

# 81
  • Далечният изток
Любовникът трябва да се ползва по предназначение. Иначе ..... драми.

# 82
  • Paris, France
Аз не съм ревнива, а съм и флегматична и мързелива. Мъжът да излиза и с друга или да има любовница или съпруга 😇 ме устройва идеално. Само дето такива ме напускат. Забелязах, че женкарите по някаква причина не се задържат с толерантни жени, ами си тровят нервите с ревнивки, влюбчивки и други видове змии.

# 83
Яко, това последното (на Невена:)))) Истински е! Държание, слава...

# 84
Твоите кой се опитва да определя?! Ти се навираш с бутонките. Ти определяш коя какво да пита и какво да ѝ се отговаря.

Е какво напомняш?! Какви казуси очакваш? Жени, които са нещастни вкъщи...

Ех, Аида, какви бутонки? Аз футбол не играя. Играя хокей Simple Smile

Човек, които непрестанно иска, винаги ще е нещастен.
Не че е проблем, просто трябва да се погледне на живота малко по-различно. Не от войнствено-феминистка гледна точка.
Да се чете Чехов помага Wink

# 85
  • Далечният изток
Кой непрекъснато иска бе, човек?!
Ти за този форум ли говориш или по принцип си разсъждаваш от собствен опит?

# 86
Виж сега, не е задължително всички да мислят еднакво и да се разбират. Вечен мир и благоденствие на Земята няма да има, това е положението.
По-малко нерви и по-разумно с емпатията към ближните Simple Smile
Сипи си едно питие и наздраве!

# 87
  • Далечният изток
Ама то ти искаш всички да мислим като теб.
Нали уж си наясно, че няма как да стане. Или?

Наздраве.

# 88
Виж сега, не е задължително всички да мислят еднакво и да се разбират. Вечен мир и благоденствие на Земята няма да има, това е положението.
По-малко нерви и по-разумно с емпатията към ближните Simple Smile
Сипи си едно питие и наздраве!

Ти не ми каза правилно ли тълкувам изказването ти - предмет на "раздора" Wink Така де, стига си приказвал с другите жени Grinning

# 89
  • Далечният изток
Ама той е тук да се заяжда. Не за да е полезен и конкретен по дадената тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт