Развален епилатор BRAUN Silk-Epil 9 5378 .Ремонт на епилатори-къде?

• 365
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте ненадейно без никакви признаци на претоварване или проблеми при работа спря да ми работи епилатора (модел : BRAUN SES 9-720 ) ,закупен преди 3 години и половина.
Супер изненадана останах от факта че премиум модел като този изкара наполовина по-малко от супер старият и евтин модел който ползвах  преди него около 5-6 год.(philips satinelle hp6420).
Гледах на клипчета в ютюб че има вариант брауна да се разглоби и да се подмени платката с мотора вътре(което е реално същинската част на епилатора) ,но проблемът е че в България такива части не се намират,намерих за конкретният модел в еbay подобна част като пак не е гаранция дали ще проработи и колко ще изкара ,а цената ще излезе колкото чисто нов евтин модел епилатор.
Молбата ми към вас е дали някой знае сервизи/части в България за епилатори,и дали въобще някой се възползвал от тази услуга(питам защото епилаторът е скъп модел и не много ползван и ми се свиди да го захвърля на боклука).
Също така ако не успея да го ремонтирам се чудя дали да не си купя някой по-евтин модел Браун с кабел,ако имате идеи и предложения за надеждни,здрави и ефективни модели ще съм ви много благодарна ако споделите.

# 1
Проверете първо дали проблема не е в зареждащия кабел, а не в самото устройство.

# 2
Ако епилаторът ми се счупи бих си купила нов.
Преди около 4-5 години си всех Филипс с керамична глава и зарядна батерия, 100 на лева беше. От няколко месеца ползвам първия си Филипс, горкият толкова е стар, сигурно на повече от 20 години. Кабелът му се скъса преди време и в момента ползвам кабел на Браун. Чисти доста по добре, по бързо и лесно.
Браун епилаторът ми стои в шкафа, така и не се разбрахме с него.

Общи условия

Активация на акаунт