Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 909
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Субективно малко, актьорите и полицаите ги делят секунди, заради различните изисквания на мъжете, които се грижат за различните животни.
Различни хора - различни изисквания - различно време.

# 91
Коя двойка остана последна, че изпуснах

# 92
  • София
Барманките.

# 93
  • на село
Дано утре се стегнат момичетата Hug
Поне да не са последни.
И утре очакваме- Варна и Калиакра Grinning

# 94
Интересни бяха задачите, най-вече защото даваха възможност за наваксване. Единствено тази с нотите, ми се стори малко по-сложна, отколкото трябваше. Аз като ученик съм бил на солфеж преди много години и пак доста бих се затруднил, понеже съм забравил почти всичко. За другите разбираемо беше още по-тежко и реши класирането.

Колегите там избухнаха и взеха втора поредна победа. Може би вече са топ 3 фаворит. Полицаите имаха огромни проблеми с нотите, но завършиха в топ 3, в ден в който задачите не им пасваха.

Последните две двойки са най-заплашени да си ходят и се надявам да не са Вики и Тони. Фармацевтите са ми леко безразлични и няма да ми липсват в топ 5. Ясно е коя двойка принципно искам да си ходи, но от втора позиция, едва ли ще е утре.

# 95
Май наистина има разделение. Барманките и фармацевтите ядат отделно????

Инфо?

# 96
От промото се вижда, че пак са се настигнали почти всички двойки, включително и барманките на някои задачи

# 97
Май наистина има разделение. Барманките и фармацевтите ядат отделно????

Инфо?
Нямам вътрешна информация, но Вики и Тони дадоха синхрон, се разбират с Колегите и Фармацевтите, като в лицето на първите виждат топлина. Говорили са с Иван и Ники, че утре една от двете двойки може да отпадне и така кръга им ще се стесни повече (обобщено).
Актьорите започват да ме дразнят, Пресиян е твърде шумен и напоследък изпростяват.
Доколкото виждам, Щерката и Полицая са си заедно, клетвата го е застигнала (шегувам се).

# 98
  • София
Интересен епизод с динамика и обрати.
Задачите бяха интересни и бих казал сложни, особено с нотите, така че само адмирации към Колегите и Майката и дъщерята, че в толкова сложен етап финишираха в топ 2. Колегите даже са с втора поредна етапна победа.
Полицаите имаха много голям проблем с нотите, но те винаги наваксват страшно много по пътищата. Сякаш имат някакъв вграден джипиес в тях самите. Много са добри и за това трудно могат да бъдат бутнати, защото дори и в ден в който имаха две трудни задачи (постановката и особено нотите) пак са в топ 3.

От пиесите най-много ми харесаха Майката и дъщерята и Колегите.

Брей, брей, тези коалиции колко модерни станаха. Дори в едно такова предаване, където не виждам смисъл от коалиции пак ги има и то тук цяла четворна коалиция?! Интересно кой я е създал??? Аз залагам на Колегите и по-точно на Габи. В тази коалиция са Колегите, Барманките, Фармацевтите и Сгодените. Основния закон за коалициите в риалити формат гласи да се съюзяват слабите, за да гърмят по силните. Т.е. автоматично тези четири двойки се самоопределят като слаби.

За днес прогнозата ми е, че барманките ще напуснат предаването, но ми се ще да са фармацевтите.

# 99
Интересен епизод с динамика и обрати.
Задачите бяха интересни и бих казал сложни, особено с нотите, така че само адмирации към Колегите и Майката и дъщерята, че в толкова сложен етап финишираха в топ 2. Колегите даже са с втора поредна етапна победа.
Полицаите имаха много голям проблем с нотите, но те винаги наваксват страшно много по пътищата. Сякаш имат някакъв вграден джипиес в тях самите. Много са добри и за това трудно могат да бъдат бутнати, защото дори и в ден в който имаха две трудни задачи (постановката и особено нотите) пак са в топ 3.

От пиесите най-много ми харесаха Майката и дъщерята и Колегите.

Брей, брей, тези коалиции колко модерни станаха. Дори в едно такова предаване, където не виждам смисъл от коалиции пак ги има и то тук цяла четворна коалиция?! Интересно кой я е създал??? Аз залагам на Колегите и по-точно на Габи. В тази коалиция са Колегите, Барманките, Фармацевтите и Сгодените. Основния закон за коалициите в риалити формат гласи да се съюзяват слабите, за да гърмят по силните. Т.е. автоматично тези четири двойки се самоопределят като слаби.

За днес прогнозата ми е, че барманките ще напуснат предаването, но ми се ще да са фармацевтите.

Прекалено влизаме във филма 🤣 Очевидно думата коалиция я казахме с ирония, защото това сме двойките, които сме приятели и до днес извън живота и сме като групичка, които дори ядем сандвичите си заедно. Иначе да, слабичките двойки се събрахме🙂↕

# 100
Мен пък много не ми беше интересен епизода. Реално освен на нотите, където единствено мисля, че майката и дъщерята смениха позициите си, друго не се промени.
Най-после актьорите пак са на правия път. Хареса ми, че барманките не се предадоха и каквото можаха направиха.
Фармацевтите днес не ги даваха въобще, а са толкова малко двойки, което според мен означава, че днес или отпадат или стават първи

# 101
Много се впрягате в реалити формати и “основния закон” на коалициите, не винаги е да се гърмят силни играчи. В много реалитита се е доказало.
Очевидно беше, че изказването за коалиции беше иронично и нямаше доза сериозност, иначе защо не ни е показан и един кадър, че тези двойки си обменят информация и се движат заедно? За напред също не мисля, че има как да стане, защото останаха 5 двойки. Ако се бяха съюзявали и играли в “коалиции”, трябваше да сега да сме видели веднъж поне Барманките да съблазняват бай Иван и да му взимат акъла (ШЕГУВАМ СЕ), за да споделя знанията си с тях. Пък може и Фармацевтите, да го съблазняват, давайки му хапчета тайно…
За мен и е възможна игра заедно, ако поредността на двойките е съседна в класацията и поне тръгват заедно. Така ще им е една идея по-лесно с това къде отиват, но пак няма гаранция. Шофирането също, стига да изберат най-лесния път, но до там. Вече няма задачи, в които да зависят едни от други. Това с нотите, никоя двойка нямаше да седне и да пише за Вики и Тони, защото е безумно и сигурно е против правилата. Всеки за сега отпада, когато “трябва”.
По мои наблюдения, за да дръпнат толкова, Майка и Дъщеря играят с Полицаите. Моя теория, нито съм чула нещо, нито съм видяла. Спекулирам, че от този формат виждаме твърде малко събрано в излъченото.

# 102
Чак пък коалиции. Според мен просто са си допаднали.
То с кого да си ядеш сандвича - с майката или с жената.
Много шум при тях Joy

Аз, ако бях на играта с нотите още щях да съм там.
Китайските йероглифи ми изглеждат по лесни. Само ключ сол мога да пиша JoyJoyJoy

# 103
Ами не мога да ги харесам барманките. Страшно истерясаха пак на нотите, симпатични са само като им върви, иначе се държат ужасно една с друга, драматизират и приемат нещата на живот и смърт. Че тя Илиана не се тръшкаше толкова. Освен това дават единствено тях да обсъждат другите, не знам дали е нарочно, но прави впечатление. Надявам се довечера най-накрая да отпаднат.

# 104
  • Другата България
И според мен няма коалиции, просто има взаимни симпатии между някои от двойките.
Което е съвсем в реда на нещата, не може всеки да харесва всеки.
На мен барманките все повече ми допадат, снощи Пресиян беше доста по-истеричен от тях и определено с крясъците си пречеше на останалите. Въпреки това продължавам да харесвам и актьорите.

Общи условия

Активация на акаунт