Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 090
  • 790
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
При загуба на трите живота отпадат, не ги наказват.
А, ясно, благодаря. Моя е грешката.

Направи ми впечатление и при задачата с вагоните как полицаи и актьори се подкрепят, отново.
Това е имала предвид Вики вероятно, че вече, след като има такова явно разделение между двойките, техните партньори фармацевтите ги няма, останалите три двойки играят заедно - те двете са сами.
Пак при вагоните, фармацевтите помогнаха на барманките.

Браво на полицаите за познанията по история.

# 316
Нещо сериозно е станало, за да им прелее така чашата на барманките към майка и щерка.
Яд ме е за фармацевтите искам да го намерят най-после това жълто вагонче и да тръгват, искам ги във финала.

# 317
  • София
Йес! За Тео и Преско! Simple Smile

# 318
Еми с тея подсказки не заслужават финал

# 319
  • София
Фармацевтите днес ги измъкнаха направо. Намериха им едното влакче. Можеше да откарат още час да го търсят. Сега ще им направят и играта с годините. После - трябва да са достойни двойки на финал.

# 320
Браво, моите фаворити първи и втори. Страхотно представяне на актьорите и полицаите, класи над останалите са.

Надявам се фармацевтите също да се класират за финала, за другите две двойки ми е все едно - равнозначни са ми, която и от тях да отпадне, все тая.

# 321
  • Другата България
Joy
Така си е, то и при вагоните полицаите и актьорите се разбраха да си менкат намерени вагончета, ама ей ги на - и двете двойки са на финал.
Мама и щерка съвсем истерясаха, ужас.

При положение, че това не е забранено -
Много грозно кълне щерката, вече ми липсва Илияна....

# 322
Барманките: "Не че някой помагал на някой" мне бе как, просто им казаха отговорите да ги знаят за напред.
А едната барманка как така се сети веднага за кой манастир са...

# 323
  • Другата България
Ето че и барманките върнаха жеста на фармацевтите.
Чак аз се изненадах от видяното. Blush

Сети се, защото е от Русе.

# 324
  • София
Още по-неприятни ми станаха барманките след този епизод. Не вярвах, че може да съм за майката и дъщерята, но ей на. Обрат. 😀

# 325
Барманките: "Не че някой помагал на някой" мне бе как, просто им казаха отговорите да ги знаят за напред.
А едната барманка как така се сети веднага за кой манастир са...

Нали каза, че е израстнала в русе и майка й е от там

# 326
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Надежда е "достойна" щерка на майка си. Млад човек да се заканва, че ще кълне до девето коляно, уаууу. Много се натоварих с негативизъм този епизод.

# 327
  • София
Не съм вярвала, че ще гледам толкова прости, елементарни, арогантни и ниско интелигентни участници, колкото майката и дъщерята.

# 328
При грешен отговор, не трябваше ли да слязат до долу и после да се качат?
Защо барманките върнаха фармацевтите от стълбите?

# 329
Мн се радвам. Простотията да излезне на яве с всичко, което момичето каза. Беше ми жал за дъщерята, ама то тя била мини простакеса като майчето си

Общи условия

Активация на акаунт