Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 097
  • 790
  •   1
Отговори
# 330
Барманките: "Не че някой помагал на някой" мне бе как, просто им казаха отговорите да ги знаят за напред.
А едната барманка как така се сети веднага за кой манастир са...

Намирисва ми на сериозна помощ на някой от продукцията за барманките в голяма част от задачите.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 22:21 от dido1302

# 331

Нали каза, че е израстнала в русе и майка й е от там
[/quote]
Мисля, че беше другата.

# 332
  • гр.София
При грешен отговор, не трябваше ли да слязат до долу и после да се качат?
Защо барманките върнаха фармацевтите от стълбите?

Защото фармацевтите не знаеха годината и хукнаха пак към библиотеката. Не са въвели грешен код.

# 333
Още по-неприятни ми станаха барманките след този епизод. Не вярвах, че може да съм за майката и дъщерята, но ей на. Обрат. 😀
Ааа, аз засега все още не съм стигнала дотам, но има време до края на епизода Grinning
Просто двете двойки се приравниха за мен и са на едно ниво, не в положителен смисъл.

# 334
Ще умра от смях, ако накрая отпаднат барманките Joy
Дано, дано 💅🏻

# 335
  • София
Намирисва ми на сериозна помощ от продукцията за барманките в голяма част от задачите.
Аз вчера имах такова съмнение. Ако не бъркам, в началото на играта ходиха до Калотина, а вчера знаеха, че старото име на Добрич е Хаджиоглу Пазарджик, а на Констанца - Кюстенджа. Няколко пъти тръгват нанякъде, а после се оказват в правилната посока.

# 336
И аз се замислих дали нямаше да е по-добре до гледам врещящата Илиана вместо тези две двойки .

# 337
При грешен отговор, не трябваше ли да слязат до долу и после да се качат?
Защо барманките върнаха фармацевтите от стълбите?

Защото фармацевтите не знаеха годината и хукнаха пак към библиотеката. Не са въвели грешен код.
Благодаря. Пропуснала съм.

# 338
Барманките: "Не че някой помагал на някой" мне бе как, просто им казаха отговорите да ги знаят за напред.

Ами примерно преди + - 3-4 години е била там

# 339

Намирисва ми на сериозна помощ на някой от продукцията за барманките в голяма част от задачите.

От продукцията не зная дали им помагат, но мъжките отбори направо ги издърпаха до тук.
Сега разбрах от какво бяха обидени - че никой не им носи царевичака и трябше сами да се справят. Joy

# 340
А и бащата на Тони от Барманките е все пак Павел Колев, бивш шеф в БФС, Левски и тн.. Не е кой да е, а е доста известен във футболните среди. Може да са с връзки момичетата. Не бих се изненадал и някой роднина да имат в продукцията.

# 341
  • Другата България
Аз съм изключително доволна, че двете жени /майка и дъщеря/ ще отпаднат тази вечер.
Пожелах си го снощи - сбъдна се. И аз се натоварих от тези прекалено много и прекалено негативни емоции, и съжалявам, че Вики и Тони слязоха на нивото на “опозицията“. Вярвам, че не е било само това, което видяхме и което ни показаха, като ги гледам и слушам майка и дъщеря вярвам, че са се представили “достойно“ и в моментите, които не сме видели.
/Не мога да си спомня на коя задача и в кой епизод беше, когато Радостин явно и очеизвадно помогна на дъщерята при една от задачите, знам, че го коментирахме тогава. Не е прецедент./
Ясно е, че който и да спечели, все ще има недоволни и хора, които няма да харесват двойката - победител.
По различни причини. Вероятно и аз ще съм така ако спечелят полицаите, с всяка от другите три двойки съм ок.
Но стискам палци за барманките.

# 342
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ако бяха останали барманките, полицаите и майка и щерка дали нямаше облагодетелствани да са майка и щерка? Защо сега се сърдят, когато не е в тяхна полза. Мъжките отбори също спортментски понякога си съдействаха това прави ли ги недостойни. Стискам палци най-вече фармацевтите да отидат на финал. Двата женски отбора направиха показно защо има толкова вицове, когато се съберат повече жени на едно място.

# 343
Иронично как раздаващите квалификации за достойна и недостойна двойка , стигнаха на финал по-възможно най-недостоиния начин Joy Joy
Ако "правдата беше победила" Вики вие не трябваше да сте в играта сега Joy

# 344
  • гр.Варна
Радвам се че Вики и Тони остават.
Браво момичета, че успявате да запазите самообладание в много от ситуациите в които ви поставяха майката и дъщерята. Признавам си, че не бих могла да преглътна и да си прехапя езика.

Общи условия

Активация на акаунт