Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 924
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
И в анкетата ни, от 60 човека за краткото време, в което я пуснах, водят фармацевтите.
Следвани от актьорите. Blush

Някой писа, че е предполагал за актьорите, че ще са победители, заради това откъде са.
Всъщност нито един от тях не е от Враца, но работят в Драматичния куклен театър във Враца.
Която си е слабост на Слави и екипа му, те половината са от района и региона. Blush

# 706
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Финала на финала беше страхотен, поздравления за монтажа. Много напрегнато и интересно, макар да предполагах от синхроните, че победители са моите витамини, очаквах да има изненада. Да им е честита!!! Heart Бяха ми фаворити още от началото, пълни шматароци. И наградата е добра, очаквах по-тънко да минат продуцентите. Чакаме утре интервютата в Тази неделя, всички финалисти преминаха през много - трябва да са горди със себе си. И Вики утре да ни поздрави "от телевизора" моля, ние сме си цял фен клуб на предаването.

Не ми хареса, че актьорите без да са мерили нищо директно отидоха да копаят където другите. И мама ги беше подучила да развъртят пачките. Ако друг го беше направил веднага щеше да се отбележи тук.

А трудното за ориентиране беше, че дори нямаше слънце, по което да се ориентират за посоката. Още не съм видяла някой да се ориентира по облаци. Можеше да чертаят по картата и после да го пренесат в реала, но не се усетиха.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 23:11 от Шебек

# 707
  • София
Да, определянето на посоката беше трудно, но с броя крачки и като се сетят, че всички репери трябва да водят към една точка, трябваше да могат да се ориентират по-добре, а те се лутаха като мухи без глави в началото и изгубиха страшно много време.
От синхроните се подведох и аз първоначално, даже се издразних защо изобщо ги дават, като са толкова очевидни настроенията и е страшно тъпо да ни показват предварително победителите, ухилени до ушите. И се замислих, че може да е просто за заблуда.
И мен ме подразни Теодор, че отиде да копае при фармацевтите, но те двамата с Пресиян имаха постоянно такива дребни моменти и прояви, които ме караха да не ги харесвам.

Чакам и аз следващ сезон и се надявам да поизгладят разните недомислици в задачите. Много харесвам позитивни предавания! А красотите, които видяхме, си бяха голям бонус, такива чудни кътчета си имаме.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 14:21 от Reinа

# 708
Не са ми фаворити фармацевтите - факт. Очаквах обръщалка и актьорите да спечелят, макар че в последния момент бяха абсолютно наравно и въпросът беше кой ще уцели правилното място. Бяха се отказали да смятат и да броят и да намерят точното място.. Все пак честито.

Чудя се ако полицаите бяха стигнали до днес, какъв ли щеше да бъде развоят на събитията?
На първата задача категорично щяха да се справят. За втората...50/50, ако си спомним за задачата с нотите - и тук може би щеше да е подобно и много трудно. Но щяха да са от двете двойки, продължили към съкровището.
За третата задача - категорично щяха да се справят.

И накрая...най-вероятно щяха да се постараят да сметнат крачките и нямаше да копаят на произволни места.
Извод: Най-вероятно , ако бяха стигнали до днешния етап, те щяха да са победителите.

# 709
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Дано има нов сезон, заслужават/ме го.
Ще ми се да видя приятели-роднини на предишни участници, интересно ми е когато има приемственост. Можеше и от първия сезон някой да се запише, минало е достатъчно време. Майката каза, че другата близначка Любов била с по-лют характер и от двете, искам и тя да ни внига малко кръвното догодина Smile

По-добрата "коалиция" Sparkling Heart

# 710
Очаквах, че като започнаха да обръщат зедно, ще се договорят да си разделят печалбата. Но явно не са. Действали са на късмет.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 00:26 от Diorela

# 711
По-добрата само в техните очи Joy

# 712
Доволна съм от победителите заслужиха си фармацевтите. Беше честна победа.

# 713
  • Другата България
Дано има нов сезон, заслужават/ме го.
Ще ми се да видя приятели-роднини на предишни участници, интересно ми е когато има приемственост. Можеше и от първия сезон някой да се запише, минало е достатъчно време. Майката каза, че другата близначка Любов била с по-лют характер и от двете, искам и тя да ни внига малко кръвното догодина Smile

По-добрата "коалиция" Sparkling Heart

Надявам се да си останат близки и след формата, наистина по-добрата коалиция, не само заради това, че в нея са и първите, и третите.
Страхотни млади хора, а и Ванката ми се струва поотслабнал като че ли....

# 714
Цитат
и Ванката ми се струва поотслабнал като че ли...
Имах големи надежди, че с това тичане, катерене, ще стане като фиданка. И това ще ме мотивира да се движа, движа... Да, ама не.  Съвсем се утрепаха надеждите ми.

# 715
  • Другата България
Е, има малко според мен, ама то и доста време мина откакто снимките са приключили. Blush

# 716
  • София
И аз поздравявам победителите!Спечелиха си по всички параграфи.
Най-голяма изненада за мен беше наградата.Нито гладуваха,нито бутаха 800кг колички,нито ги хапеха пясъчни бълхи.Така де,забавляваха се и обикаляха красиви места.Ще има наплив за следващ сезон.
Не ми харесаха задачите на финала -писане на текст с диктовка.Искаше ми се да са логически,тип ескейп стая,примерно.Да е по-приключенско,нали все пак търсят съкровище.
Барманките нямаха място в топ3 ,съжалявам за полицаите.С тях със сигурност щеше да е по-оспорвана играта.
Актьорите бяха моите фаворити,радвам се и за тях,че стигнаха до финала.Успех в живота!

# 717
Е, има малко според мен, ама то и доста време мина откакто снимките са приключили. Blush
Реално някъде около средата на август месец би трябвало да са приключили, нали така?

# 718
  • Другата България
Мисля, че да.

# 719
Честито на Ники и Иван!
Бяха ми вторият избор, заслужаваха и съм общо взето доволен. Бъдете все така позитивни момчета и харчете умно наградата!
Сърцето ми беше обаче с Вики и Тони и финалът бързо премина в антиклимакс за мен. Това днес бе депресиращо, но цялостно можете само да бъдете горди, момичета! Показахте знания, амбиция, креативност, артистичност, чувство за хумор, самоирония, самокритика (понякога дори прекалена), разчупихте доста стереотипи и най-вече бяхте ИСТИНСКИ! Вероятно ви бе малко рано и уморително да стигнете до върха но с малко повече  спокойствие, улегналост, толерантност, респект помежду си, с опита и знанията които ще трупате ще дойде и той! Благодаря за вълнуващите вечери които изживях с вас, не се бях вживявал в реалити така...и аз не знам откога, всъщност много рядко гледам, но ако се появите някъде отново непременно ще гледам и ще ви стискам силно палци!  Hands Thumbsup

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 11:47 от spidrer

Общи условия

Активация на акаунт