Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 930
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
Айде, честито 🙂

# 691
Ей, супер! Браво!
Ама да бяха почнали наред да обръщат, цялата нива да са минали 🤣🤣

# 692
Бихте ли казали как беше сезона, защото съм гледала сумарно 20 минути и сега пуснах финала. 100к ли е наградата? Хубавото е, че играта обогатява както знания,така и нови места.

# 693
Ехаа, 100 000. Изненадах се от награда.
Браво на фармацевтите, честита победа.

Приятно предаване като цяло, интересни места, готино настроение, въпреки недомислиците на екипа.
Благодаря за компанията в темата! До един момент беше особено приятно, без напрежение, но явно с напредването на състезанието и тук страстите се поразпалиха Grinning

# 694
Спечелиха повече от победителя в Гривните...

# 695
  • Другата България
Ехааа, успяха да ме заблудят, браво!
Доволна съм, съвсем заслужено, най-балансираната двойка, с най-нормалните взаимоотношения, нито веднъж не се развикаха един на друг, не се обидиха, забавляваха се през цялото време, показаха постоянство от средата на формата, та до самия му край. Наистина добър пример за децата си, честита да им е наградата!
Повече от доволна съм, браво!

# 696
  • Свищов
Много дъм доволна от победителите. Още от началото са ми любимци - готини, позитивни, без напрежене играха и искрено се зарадвах за победата им. От наградата също съм доволна, но и от предаването като цяло. Гледах го с детето и то породи в нея интерес към места, заняти и традиции. Това за мен е най-смисленото предаване тази есен в ефира.

# 697
Я от доста време си мислех, че актьорите ще са. Може би заради месторождението или професията им?
Браво на всички участници Heart
Финала май не беше най-добрия, но продукцията като цяло става. Ще се видим отново.

# 698
  • София
Браво на фармацевтите, много се радвам за тях! С такава преднина стигнаха, че щях страшно да се ядосам, ако не бяха намерили ковчежето, въпреки че то накрая всичко беше на късмет.
Не разбрах кое точно ги затрудни да намерят всичките репери в началото, а и доста голям периметър си бяха очертали за копаене, но им се получи. Въпреки че Ванката по едно време сякаш се беше предал, съвсем беше спрял да копае. То и времето им се случи ужасно, такъв дъжд ги пра, чак роклята на Стаси беше поувехнала.
Честито на победителите, доволна съм! Много приятни момчета, липсваха им знания от време на време, но за сметка на това бяха много усмихнати, възпитани и добронамерени, играеха без напрежение и без да си повишат глас нито веднъж.
Че и наградата е доста приятна изненада, аз не бях разбрала, че ще е в такъв размер.

# 699
Фармацевтите бяха на второ място в класацията ми. Поздравления за победата. Наистина играха без напрежение, забавляваха се.

Актьорите ми бяха много симпатични, желая им много успехи!

# 700
Ако съдя по синхроните - актьорите са победили.
Не вярвам да греша, а ми се иска.
До последно обаче ще си викам за фармацевтите.
И аз така повтарях през цялото време и се ядосвах на куция монтаж. Но ме изненадаха Blush
Супер е предаването. Дано догодина са поправили грешчиците и се оправи още по-добре и най-вече да имат по-добър каст.

# 701
Най-после да победят мои фаворити в реалити формат!
Радвам се за фармацевтите, показаха много добра игра и много се забавляваха, не си повишаваха тон, не се нервираха, имаха знания и заслужено спечелиха!

# 702
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Браво на момчетата, радвам се, че победиха. Трите двойки на финала ми бяха много приятни. Фармацевтите ги похвалвам, че са много положителни, спокойни (даже понякога прекалено Joy), струват ми се готини като хора, с удоволствие бих си пила на раздумка биричка с тях. Наградата и мен ме изненада, браво така се прави. Това шоу отвя и двете конкурентни и спаси есенния прайм тайм. Искам задължително другата година нов сезон.

# 703
Ами, честито на Фармацевтите! Наградата е супер.
За актьорите бях, но някак не ме е яд, всичко беше до късмет.
Какви подвеждащи синхрони бяха наистина.
Предаването много ми хареса, дано има следващ сезон. С каста нямам проблем, но искам промяна в задачите.

# 704
Честито на победителите! Готина награда, мислех, че за някое пътешествие се борят 🤣😂 Непукизмът, доброто настроение и умението да бъдеш адаптивен се оказаха печеливши.
Дано да има и догодина нов сезон, че е единственото риалити, което става за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт