За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 432
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Бабъл, защо ти е да я мъчиш Маги с канене на деца и толкова много хора?
Миналата година бях на 1-ия РД на детето на моя приятелка - милата изкара повечето време навън с гледачката, защото плачеше от големите батковци и каки, които се забавляваха за нейна сметка. Нищо не си разбра от РД детето, явно е бил голям стрес за нея, защото и след това няколко дена е била много ревлива и неспокойна.
Но ти сама си решаваш, знам как се вълнува всяка майка за 1-вият РД на детето си и как иска да го направи възможно най-добре.  Hug
Котето, не съм чувала за това, ама защо ще се съобразяваш с такива суеверия?
Енвия, относно кухните - ами има много лъскави, но няма топлина в тях, уют. На мен нашата кухня например, хич не ми хареса как стана, ако можех, още сега бих я сменила. Трябваше да е топло червено и тъмнокафяво, а пък те ни я направиха яркочервено и черно. Бях на работа като я сглобиха и като се прибрах и видях - първо се разревах, а после и разкрещях, но нямаше какво да се направи... вече й свикнах, но не ми е по сърце.

Ако има какво да кажете, моля включете се в тази тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171860.0

# 136
Здравейте,
Сминси,аз мисля нямам заслуги за решението.Просто споделих моите намерения,но се радвам за решението ти и най-хубавото е ,че те прави щастлива и доволна.  bouquet

Вени-Това си е голямо постижение.Браво  bouquet Ако може да ви взема с мъжа ти за седмица вкъщи,та да научите и моето лъвче що е то сън newsm78

За сега единственото подобрение от нашето хомеопатично лечение е ,че заспива по-лесно(не бяга толкова)и като че ли спи повечко през деня,но това се дължи и на тишината,която цари вкъщи от 3-4 дни Naughty.Не сме и имали по-големи паузи от 4 часа м/у сън.Което е добре NaughtyИначе вечерният ни сън е леш.На всеки час ме търсят #Cussing outДолните му зъби скоро ще излизат и венеца е доста подут...Дали е от това???А може би причината е и във факта ,че спи до мен и само като се  мушне в мен и очаква цица newsm78

Мимка-Анжела може да не се е климатизирала все още.Все пак сте били на хиляди километри от тук newsm78Това неминуемо я превъзбужда Thinking

Бабъл,Меци-А 12 кг този тензух ще издържи ли според вас?

Аз само кихам,но поне днес гърлото не ме боли толкова.Препоръчайте ми витамини за мен все се разболявам Sad

# 137
  • 2 етажа над тавана
Леси, то аз на самия ден няма да правя голямо събиране, само 3-4 майки с децата, а и декември бяхме ние на такъв РД и Маги много се забавлява, тя обожава да е с други деца.  Grinning А след кръщенето ще използвам да събера и за двете събития близките, че отделно не ми се занимава. Тя бебка си е супер-купонджийка според мен, щом на РД на дядо й откара до 1,30 през нощта в заведението преди да заспи. Та мисълта ми е, че доколкото си я знам, на нея й е забавно да има много хора около нея и тя да върти всички на малкия си пръст. Надявам се да не се пощури много, а това, че все още е малка да разбере какво става, ми е ясно. Peace Hug
Ей, Смини, след време кой знае - може и един морски РД да организирам на бебка, специално заради теб и останалите морски мами Mr. Green Hug
А се чудя как ще се справя с организацията не заради друго, ами понеже тази седмица сме и на консултация, искам да подготвя нещо като албув-споменик, в който гостите да напишат по нещо за бебка, разни идеи имам, които не виждам времето да ми стигне. А и свеки няма да я има 2 дни, че да се възползвам от нея да гледа бебка за малко. И за Великденския базар разни неща имам да довършвам.
Въобще 100 дини под една мишница Blush Whistling ooooh!
Коте, за такова поверие и аз не съм чувала newsm78

Сминс, забравям аз все - блейката отплесната да те поздравя за решението ти да кърмиш до самоинициативно отбиване. Hug За мен това е най-добрия вариант, още в началото установих, че насила нищо не мога да накарам Маги да прави, пък и на мен ми е лесно и удобно да си я кърмя, за приятната страна няма да коментирам Mr. Green Мисълта ми е, че за мене си съм решила - докогато иска, дотогава, тя нали е пристрастена към цокането, скоро не му виждам края. Mr. GreenЩом си доволна и имаш подкрепа от скъпия - продължавай в същия дух! Hug

Цвети, стига да не се лъжа, но ми се върти в главата, че някъде няколко мами бяха споделили за около 15-килограмови деца, които си носят така в слинга, но пък не помня дали беше от тензух. Дано Мецанка има по-точно инфо. newsm78
Айде пак се отплеснах ooooh!

# 138
ок,ами кога трябва да му направя питката newsm78 ,да го чакам ли още малко да се отпусне или...

# 139
  • София
Коте, нека да тръгне сравнително гладко и тогава!

Цвети, мъж ми е навит, ама пита дали твоя ще идва тука Wink?

# 140
Леси, не бих могла да ти помогна със съвет по темата, съжалявам  bouquet
Бабълче, чакаме ви  Hug

малко пресни снимки от нас

# 141
За буденето при нас е от раждането, тя винаги се е будила над 6-7 пъти на нощ и вече реших, че е време да взема някакви мерки.
По колко капки не ми писахте, че давате или си пише в листовката?

# 142
Мимка, те са гранулки (кофеа круда 9СН) - по 5, разтворени в 1-2 мл вода в спринцовката на Панадола примерно, вечер преди лягане, 15 мин. преди тях и след тях не бива да е яла или да яде (това го спазвах по препоръка на Жени) Peace

# 143
Чаена, може ли едно въпросче newsm78
като разглеждах снимките скоро и видях този кош с играчките и много ми допадна, че половината ни стоят в найлонови торби, а другата половина в един леген, та откъде е и колко парички е  Praynig

# 144
смин, ако не се лъжа съм виждала такъв на "Всичко по 1 лев".

# 145
смин, ако не се лъжа съм виждала такъв на "Всичко по 1 лев".

миси  bouquet

Сетих се още какво щях да ви казвам - водих Али да го тегля при майка ми, на ел. кантар - ми 11 кг показва, т.е. за 3 месеца е качил 1 кг, иначе е 81 см...юлчееее, още малко сме при вас клуб "200 грама"  Laughing

Цвети, за решението ми за кърменето имаш си положителната намеса, недей да скромничиш сега  Mr. Green Blush, обаче и аз се чудя дали тензуха, ще издържи тез' килограми, но най-вече като проходи дали ще му се стои  newsm78

# 146
Сминси-Тези кошчета ги има точно във всичко по 1 лв и струват 2 лв.аз си взех такав преди половин година,но вече сме за нов.Много е удобен.Ние сме "300грамки" JoyРадвам се ,че съм помогнала  bouquetМного сладък тоз Али.Ще направим набързо една систър на Хриско и си взимам Али за  зет. hahahaМного грижовен вуйчо бреееWink
А аз мисля,че тези слингове ще са ни най-удобни имено в периода на прохождане,защото сега, едно че се поразсъбличаме и ще е по-удобно да ги носим по този начин и ...второ-едва ли ще стоят много в количката.
Аз предпочитам да го нося половин час,вместо да го държа за ръка и да бутам криво-ляво количка newsm78

Мимка-и ние се събуждаме по 100 пъти всяка нощ от раждането.То затова и го взех при нас,че издаваше странни звуци newsm78
Ако искаш,по-добре се консултирай с хомеопат  bouquetЧакаме снимкиии Mr. Green

А за моето лечение-от 2 седмици не съм имала главоболие Hug,А от 11 дни пия гранулките

Вени,а той как предпочита?да си имаш мъжка компания или не hahaha(макар,че моят мъж е голяма мълчанка #2gunfire)Иначе,имах предвид да дойдете и двамата Joy

# 147
Цвети, айде работете за систърче - може и с твоя цвят на кожата, ама после внучетата да не излязат на райенца Laughing Joy hahaha

аз съм се запалила да чета за вредните съставки в хранителните продукти дето се предлагат и цял ден съм се лепнала на компа..и форума де  Crazy

# 148
Хахаха,
То Христо като се роди и беше втората атракция след майка си в града.Нали първо беше в кош за новородени,а и обърнат към мен,та незнам как не им се изкривиха вратовете на хората да гледат дали е бял или черен(е,то се очакваше да е черен,ама представете си погледите им щом видеха бяло бебе hahaha).Та по този повод де...
една комшийка,която била с 2рото си внуче момиченце,срещнала свеки и я питала:
  -Тинче,вашето какво е?
а тя:
  -Ами момче е!
комшийката:
  -Не бе!Бяло или черно?
а свеки се чдосала и  казала "да е живо и здраво"-е,аз не съм го чула деее

Като се прибра и ни разказа ,веднага ми дойде на ум"НА РАЙЕТА" hahaha

# 149
Момичета!!! Дени проходи!!! Много съм щастлива!!! http://deniz-mustafa.hit.bg/first_steps.3GP

Общи условия

Активация на акаунт