Миналата година бях на 1-ия РД на детето на моя приятелка - милата изкара повечето време навън с гледачката, защото плачеше от големите батковци и каки, които се забавляваха за нейна сметка. Нищо не си разбра от РД детето, явно е бил голям стрес за нея, защото и след това няколко дена е била много ревлива и неспокойна.
Но ти сама си решаваш, знам как се вълнува всяка майка за 1-вият РД на детето си и как иска да го направи възможно най-добре.

Котето, не съм чувала за това, ама защо ще се съобразяваш с такива суеверия?
Енвия, относно кухните - ами има много лъскави, но няма топлина в тях, уют. На мен нашата кухня например, хич не ми хареса как стана, ако можех, още сега бих я сменила. Трябваше да е топло червено и тъмнокафяво, а пък те ни я направиха яркочервено и черно. Бях на работа като я сглобиха и като се прибрах и видях - първо се разревах, а после и разкрещях, но нямаше какво да се направи... вече й свикнах, но не ми е по сърце.
Ако има какво да кажете, моля включете се в тази тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171860.0

.Не сме и имали по-големи паузи от 4 часа м/у сън.Което е добре
Долните му зъби скоро ще излизат и венеца е доста подут...Дали е от това???А може би причината е и във факта ,че спи до мен и само като се мушне в мен и очаква цица 

А след кръщенето ще използвам да събера и за двете събития близките, че отделно не ми се занимава. Тя бебка си е супер-купонджийка според мен, щом на РД на дядо й откара до 1,30 през нощта в заведението преди да заспи. Та мисълта ми е, че доколкото си я знам, на нея й е забавно да има много хора около нея и тя да върти всички на малкия си пръст. Надявам се да не се пощури много, а това, че все още е малка да разбере какво става, ми е ясно.

? 
Радвам се ,че съм помогнала
Много грижовен вуйчо бреее
)Иначе,имах предвид да дойдете и двамата