За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 421
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА КАЛОЯН Heart Eyes, ДАНИ И КОМПАНИЯ!
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛ ДЕНИ ЦАЧКОВ!

Смини, много сладък Алекс!  Hug Ама с вуйчо си май най-се обича!? То и моите деца - нещо такова, но обич странна е при тях - все нещо се мачкат, дразнят, а после прегръщат... Mr. Green Днес се рових в една цветарска книга и се натъкнах на цвете "смин" - не го знаех!? На Цветница ще празнуваш ли!? Mr. Green

Бабъл, не се притеснявай за РД! Ще стане и ще бъде много специален!  Party А за виртуалният РД, нали не се съмняваш, че ще е на ниво!? Wink

Леси, дай снимка на твоята кухня, моля! Много цветно ми звучи и ме заинтригува!  Thinking А темата за село - ще я изчета най-подробно.

Днес ходихме с Пепи на детски театър. Супер небебешко преживяване за мама!  Crazy Много ми е разтоварващо  Laughing - напр. актьорите казват "Здравейте!" и всечки деца в залата - "Здрасти!", после едната кукла се представя "Аз се казвам Пена", и едно момиченче "А аз се казвам Вики", или допълват актьорите - "И момченцето пак тръгнало да гони...." - "...Вятъра!". Joy Joy Joy
Такива ми ти работи! Grinning

# 151
  • София
Момичета, Реа вече ходи и то много уверено. Минава по 10 метра сама преди да тупне на дупе. Искам да и направя проштапулник, но незнам точно ритуала. Моля ви за помощ! Ако някой знае къде да прочета или да напише с няколко думи как точно протича, ще съм много благодарна!
Предварително благодаря на всички!

# 152
  • Boston, MA
Честито прохождане на Дени и Реа!
Честит имен ден на Галя!
Честит месец на "колегите" Калоян, Иво и други, ако има!
От нас - почерпка:

и благодарим за честитките!

Мимка, добре сте се завърнали, чакаме снимки! За мерките за заспиването на Анжела, ще те посъветвам да изчакаш да се нагласи от часовата разлика - аз знам по мен какъв "джет лаг" ме тресе, като се връщам от България, а сега гледам и новите попълнения тук как още не са свикнали. Изчакай я една седмица и тогава идете на хомеопат (не бих дала лекарство, особено хомеопатично, по съвет от форума).  Peace

# 153
Честито на проходилчовците Дени и Реа!  bouquet Hug  bouquet

Аз си приспах момъка, сега малко глътка въздух.

Абе на вас взе ли да ви става по-сложно?

# 154
Ох,Фил,то все е трудно,но зависи как го приемаш newsm78Аз немога да кажа,че сега ми е по-сложно от преди Thinking

# 155
  • София
Аз прехвърлих Мати на баща му да го слага да спи! Днес спа по обяд само и му спеше много! Освен това си спомни как се пие от шише и пи 180 мл. АМ в 5 часа, направо като ламя беше! Явно много го е закъсал завалията за цокане и вече е съгласен на всичко! Сега, обаче, не искаше да пие!

За заспиването - при нас стана по-добре след приема на хомеопатичното, макар и не веднага - трябваше да минат около 2 седмици. Както и да го прехвърля на баща му - това вече реши кардинално въпроса!
Цвети, уговаряй мъжа ти да помага - явно като са свикнали с приспиването на цица и очакват да си до тях нон-стоп и затава се будят често-често! Слагането то друг човек да спи и невиждането на майката явно променя нещата, защото ето Мати спря да се буди!

Честито на проходилите - много е сладък Дени - как уверено ходи!

# 156
Момичета, Реа вече ходи и то много уверено. Минава по 10 метра сама преди да тупне на дупе. Искам да и направя проштапулник, но незнам точно ритуала. Моля ви за помощ! Ако някой знае къде да прочета или да напише с няколко думи как точно протича, ще съм много благодарна!
Предварително благодаря на всички!
Честито и ва вас!
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/ тука пише какво се прави
а пък Дени хвана мишката и сега се чудя програмист ли ще става или геймър
бе квото иска да става много съм горда Laughing

# 157
Ами Цвети, в смисъл че започват да изискват все повече внимание.Поне Пресил е така.Трудно се заиграва сам, ако съм седнала и го гледам може дълго да се занимава, но ако стана и тръгна нанякъде е след мен Rolling Eyes

Сега фикс идея му е ходенето, намира ме където и да съм, хваща ме за един пръст и тръгва, ако не поема, започва да плаче ooooh!

# 158
ramama , Ема прави няколко крачки и пада. Решила съм да проходи по-стабилно и тогава да направя прощапулника. Не знам това колко време ще отнеме  newsm78, но съм се замислила на Цветница да е, че така и така ще се събира родата, колко му е да омесим една питка.

Не ми се струва да ми е по-трудно, сега много точно си е фиксирала часовете за спане през деня - два пъти по час и половина и знам как да си разпределям времето.  Вкъщи вече даже я оставям сама в хола, а аз нещо си правя в кухнята и от време на време поглеждам. Вечер само е по-кисела, явно и се доспива, та докато я изъкъпем , нахраним е едно мрънкане. По-трудно ми е в парка , че иска да я водя, а до миналата седмица кротко си седеше в количката, ама какво да се прави.

Енви, къде ти е кухнята, че и аз да хвърля едно око, скоро и това ни предстои  Whistling
Сега съм на вълна килим , искам някакъв хубав за хола в топли тонове, ама нещо не мога да си избера. То мина зимата аз килим ще купувам , ама сега съм се присетила. Нещо ми е много голо само с ламинат.

# 159
и на нас ние фикс идея ходенето,отпуска се за по 5-6 крачки ,а най-интересното е ,че предпочита на ходи на леглото-явно ,че като падне да е на меко Mr. Green

Момичета!!! Дени проходи!!! Много съм щастлива!!! http://deniz-mustafa.hit.bg/first_steps.3GP
честити ви крачета  bouquet

На мен пък не ми тръгва клипа,а толкова искам да видя как ходи друго  дете,че да си направя извода колко да го чакам ,преди питка да му меся или друг да я меси Mr. Green

# 160

Сега фикс идея му е ходенето, намира ме където и да съм, хваща ме за един пръст и тръгва, ако не поема, започва да плаче ooooh!

- същата картинка сме - разхожда ме из стаите, ходим до банята... Най-новото е, че като види нещо интересно и вика - ааа...  /между а и ъ - нещо/ и посочва с пръстче...

Много ми е забавно да го гледам как се клати като пате, и се кефя като направи 1-2 крачки, но като прохди ще е голямата забава - тогава ще се отслабва...  Laughing
[/color]

Момичета, кажете кой ще кръщава детенцето ви- кумата, някой чичо, братовчед, че аз съм в чуденка? /май имаше такава тема, но не си спомням вече, какво беше...  newsm78/

Дано не ви е много досадно, но наистина много се чудя:
Кумата ми и кума ми се разведоха, почти не се чуваме вече и аз я отписах за кръстница... Питах една моя приятелка, която не е омъжена и винаги купува много хубави подаръци за Марти, понеже живее в Лондон... Тя много се зарадва, но от друга страна веднъж ми се обажда кумата и ме пита, кога ще го кръщаваме...  Crazy 
На мъжа ми вуйчото /55 год./, който е много вярващ и също не е женен има мераци да стане кръстник - в момента живеем в неговия апартамент...
Това е положението - какво да правя... Никой няма да ми се расърди каквото и да реша, но аз се двуумя...

Heart Eyes Целувки на всички проходили патета!!!!!!!
 Hug Честито и на месечинките!!!!!!!

# 161
6u6i , на мен най- подходящ ми се струва вуйчото, нали казват , че кръсникът е духовен родител и наставник, хубаво е , че е вярващ.
Ема я кръсти сестра ми. Те са ни и кумове, тъй като мъжът и е най-добрият приятел на моя, те покрай нас се запознаха. Само , че не беше в България и ние организирахме кръщането преди и сестра ми да си замине, щото не се знае кога ще си идват пак. Пък и тя ми е и най-близка, особено като е далеч много се обичаме  Heart Eyes

# 162
Привет!

Честит Осми март!с малко закъснение Аз прекарах празника в Турция,със страхотна компания,беше много хубаво.... Общо взето тази седмица сме само по пътищата,събота и неделя бяхме в София пак с приятелите ни,а утре /тоест вече днес/ съм и на изпит  Crazy Важното е ,че бе една много хубава и успешна седмица за мен.

C-3PO,честито ви прохождане,ама и на мен не ми се отваря клипчето  Rolling Eyes

За името-Дея-Мария е кръстена на баба си Марийка,а цялото и име означава Богинята Мария /Дея озн. богиня/ Искам много да я кръстим на 15-ти август,но бъдещата и кръстница също има имен ден тогава и ще видим  Rolling Eyes

Дея-Мария няма никакви желания за прохождане,но и аз не я насилвам,а още повече ,че сега нямам много голям контрол в/у нещата и баба и по цял ден я разхожда на ръце,при което всичко това води единствено до мързел  ooooh!

# 163
  • Добрич
Добро утро момичета!
Искам да поздравя всички , които са имали повод за празнуване!  bouquet  bouquet  bouquet
Всички проходили дечица!
 Всички Гали , които са имали имен ден(аз си мислех, че празнуват на Гергьов ден)!

Днес да поздравя навършването на 11месеца на Мадлен на Elima, Алекса на missZ, Явор на Ме4о Puh и на моя Алексчо! Да са ни живи и здрави! Скоро ще станат на годинка , а колко бързо минава времето!

Мис Каприз стискам палци за изпита!

За кръщаването - малкия няма да го кръщават кръстниковците ни, поканихме наши семейни приятели! Между другото кръщене само в църква ли ще правите или и в съвета?

Още не сме проходили, но има време до годинката, а и след това! Няма непроходили деца и непроговорили!

Кажете ми откъде слагате тези снимки на кафета, бонбони и как ги слагате  newsm78. Извинявайте за глупавия въпрос , но още съм нова и незнам точно как става?
Искам и аз такава виртуална почерпка да направя?

# 164
  • Стара Загора
Кажете ми откъде слагате тези снимки на кафета, бонбони и как ги слагате  newsm78. Извинявайте за глупавия въпрос , но още съм нова и незнам точно как става?
Искам и аз такава виртуална почерпка да направя?

Отиваш в някой сайт с торти например...или пишеш в гугъла и ти излизат разни вкусотийки...копираш адреса на картинката и го слагаш в постинга си. Маркираш пак адреса /който е в постинга ти/ и натискаш ето това бутонче
Алоооо Мис КаприЗ...взе ли книжка. Аз като ти казах да стоите до сутринта на мавруд у нас..вие не..ще тръгваме..ай ся черпи за изпита Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт