За такова нещо дори не съм чувала

На Пепи питки не съм търкаляла нито м/у крачетата, нито другаде. Прохождането му почти съвпадна с 1-я РД, та на самия РД му подредихме вещи, та да видим, към коя се посегне, но ей тъй за настроение. А преди това, т.е. малко преди РД, раздадох на близки сладка пита. Та това му беше "прощъпулника". На Вили ще е нещо подобно.
... такова чудо е имало по соц-време с идеята, да се измести и омаловажи църковното. Едва ли по общините /народни съвети вече няма/ има още такава практика, но и да има - смисълът е никакъв. 
... такова чудо е имало по соц-време с идеята, да се измести и омаловажи църковното. Едва ли по общините /народни съвети вече няма/ има още такава практика, но и да има - смисълът е никакъв. 

Имам предвид, че кръщенето е Тайнство, чрез което детето се посвещава в Православието, въвежда се в Божия храм и пр. Или кръщавайки моите деца, моята цел е това!
Идеята на "кръщене" в Общината за мен е необяснима, а и богохулна!?