Диди деми, на мен ми отне много време да убедя мъжа ми, че не е кръщаван, защото на него са му правили точно този ритуал в съвета. Но за съжаление той просто не важи - примерно ако искаш да правиш църковен брак или да бъдеш кръстник, или кум на някого - трябва да си кръстен в църква. Иначе сега кръщенета се правят там, където и сватбите - в ритуалните домове. Лично на мен ми се губи смисъла от това кръщене обаче.
И не ме разбирайте погрешно - аз не съм религиозна (което не ми пречи да знам за религията повече от много вярващи) и Иво няма да бъде кръщаван - по същите причини, които каза Жени. Нека порасне достатъчно и избере сам дали иска да бъде Християнин или не.
Филипа, на мен сега ми е в пъти по-лесно, отколкото преди. Но при мен го има факторът с отдалечаването от роднинското тяло, който просто ми подейства невероятно добре на организацията. Сега си знам точно в коя минута от деня какво предстои да направя - храна, игра, миене на чинии и т.н. и ми е много по-лесен животът. С излишни дейности като оправяне на легла сутрин (Щото ги оправям вечер) и чистене през работната седмица не се занимавам. Не гладя. Готвя 2 пъти седмично, като единия път е през почивните дни и тогава Младен гледа Иво.
Смин, ние вече сме в клуб "300 грама"
Искаме снимки! Искаме снимки!
Цачи много умело бре
Кумата ми също искаше, но аз така си реших и вече съм казала

останаха ли беззъби дечица ?
котакът го е страх, а бебо му крещи

сме ви на виртуално гости!!! 

...скромно ,но от сърце.честито на другите днес.