За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 421
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Между другото кръщене само в църква ли ще правите или и в съвета?

За такова нещо дори не съм чувала  Shocked

# 166
ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА ПОРАСНАЛИТЕ АПРИЛЧЕТА! Hug Heart Eyes Hug

Яяя, Херка с нова самоличност! Wink

За прощъпулника щях да пиша - аз пък не й се задълбочавам твърде на тази традиция, както и на останалите май Rolling Eyes...кога точно, как точно, с кого точно трябвало, да се направи, че по пълнолуние или не...  #Crazy На Пепи питки не съм търкаляла нито м/у крачетата, нито другаде. Прохождането му почти съвпадна с 1-я РД, та на самия РД му подредихме вещи, та да видим, към коя се посегне, но ей тъй за настроение. А преди това, т.е. малко преди РД, раздадох на близки сладка пита. Та това му беше "прощъпулника". На Вили ще е нещо подобно.

Кръщенето на Вили ще го правят кумовете ни, както и при Пепи беше. Peace
Кръщене в съвета  hahaha ... такова чудо е имало по соц-време с идеята, да се измести и омаловажи църковното. Едва ли по общините /народни съвети вече няма/ има още такава практика, но и да има - смисълът е никакъв. Naughty

Топла седмица на всички!  bouquet

# 167
  • Добрич

Кръщене в съвета  hahaha ... такова чудо е имало по соц-време с идеята, да се измести и омаловажи църковното. Едва ли по общините /народни съвети вече няма/ има още такава практика, но и да има - смисълът е никакъв. Naughty
Аз съм кръстила дъщеря си в съвета и беше много хубав ритуала! Както и да е всеки решава сам за себе си!

# 168
  • Добрич
Благодаря ти Зелена мамба! Ще опитам да го направя!  bouquet

# 169
  • Стара Загора
Яяя, Херка с нова самоличност! Wink
Отива ми нали  Crazy ссссссссссс... Mr. Green

# 170
izvinete za latinicata
to tuk se svalq Quick Time da se gleda klip4eto: http://www.tucows.com/preview/195040
az bqgah s pitkata i hi4 ne se spanah nqma da mi e spanato deteto  Mr. Green

# 171
  • София
Привет и от нас!

Хера, ти ли си мамбата? Joy

Кръщене в съвета и аз не бях чувала - има ли поп там? Иначе аз не го разбирам кръщене - нали трябва да се представи детето пред бога, а това го може/ или има право/ само свещенослужител!

# 172
Кръщене в съвета и аз не бях чувала - има ли поп там? Иначе аз не го разбирам кръщене - нали трябва да се представи детето пред бога, а това го може/ или има право/ само свещенослужител!

Вени, какъв поп бе, мацка? Това са остатъци от соц-а, когато е трябвало да измислят тиквите им прости "конкурентен вариант" на кръщене. Сигурно партийния секретар е бил в ролята на посредник - свещенослужител  hahaha
А за Бог е било забранено и да се споменава! Crossing Arms

Представяш ли си само...Кръщааавам те в иметооо на Пааартията-Мааайка... newsm78

# 173
Диди Деми, не искам, да те засегна!  Hug Имам предвид, че кръщенето е Тайнство, чрез което детето се посвещава в Православието, въвежда се в Божия храм и пр. Или кръщавайки моите деца, моята цел е това!  Peace Идеята на "кръщене" в Общината за мен е необяснима, а и богохулна!? newsm78
Ето това имам предвид:
http://traditions-bg.com/bg/sub_9_2.php

Херка, въобще не ти подхожда новата самоличност, но щом си решила и така ще си те обичкаме! Heart Eyes

# 174
  • 2 етажа над тавана
Добро утро.

Честито за всички проходили крачета! Дени е мнооооооого сладък на клипчето! Сега, момичета, ви трябват още няколко чифта очи и здрави кръстове! Hug  bouquet

Честито на сладките месечинки! и специално на Алекса!

За кръстницата - кумата ни ще стане кръстница на Маги, но не защото ни е кума, просто е страхотен човек и мисля, че е подходяща за тази важна роля.
Ами Цвети, в смисъл че започват да изискват все повече внимание.Поне Пресил е така.Трудно се заиграва сам, ако съм седнала и го гледам може дълго да се занимава, но ако стана и тръгна нанякъде е след мен Rolling Eyes

Сега фикс идея му е ходенето, намира ме където и да съм, хваща ме за един пръст и тръгва, ако не поема, започва да плаче ooooh!

Да, да, и при нас е така. Ако не ме разхожда, лази къде лази и идва да се гушка в мен, застава ми в краката и полага глава на скута ми, толкова е сладка. Но пък от друга страна взе да се заиграва повече сама, което преди не правее. Така че всъщност не ми е станало по-сложно, просто иска повече внимание, което така или иначе и преди й отделях, щото пък не можеше да ходи насам-натам и да си иска разни неща, а трябваше само аз да я "обслужвам" Mr. Green

Дея, добре завърнала се! Hug

Още щях да пиша, но сега не се сещам, щото ми се гушат в скута Mr. Green

# 175
  • софия

аз също знам за този ритуал...той продължава да съществува...ние ще правим точно него... Simple Smile
за кръщенето в черква предпочитам да поотрасне и да започне да разбира, аждеба за какво иде на въпрос, и тогава ще я кръщаваме...дори предпочитам сама да направи избора...може пък будистка да иска да стане.. Twisted Evil

# 176
Добър ден!

Честито на месечковците!  bouquet

Бях забравила, че има кръщене в съвета, спомням си че съм гледала снимки на брат ми и мои, когато миналият век са ни кръщавали там.
Естествено после и в църква, вероятно съвета тогава е била задължителна процедура, не мога иначе да си обесня действията на анти-соц родителите ми Mr. Green

Ние естествено ще кръщаваме Пресил само в църква

# 177
  • София
Здравейте, банда!!!

Честито на проходилите Дениз и Реа!!!

Да се похвалим и ние: Имеме си първо зъбче - горен ляв  [/color] tooth
Другите проходиха, ние още не сме се озъбили Mr. Green

Кръщането-ще го правим лятото и ще я кръщават нашите кумуве. И аз не бях чувала за кръщене в съвета. Thinking

Фил, на мен напоследък ми е по-сложно със Сонята. Нещо й доскучава, мрънка, само се бори за нещо, не се спира на едно място за 2 секунди. А пък не знам как ще се оправям от другия месец като си отиваме в нашия апартамент и ще трябва и домакинство да  въртя.  ooooh!

# 178
  • София
Честито на месечковците и проходилите!

Това е положението - какво да правя... Никой няма да ми се расърди каквото и да реша, но аз се двуумя...
[/color]
Шуши, вуйчото, според мен! Възрастните хора толкова се радват на такива събития, пък и е хубаво кръстника да е силно вярващ!  Peace

Ооо, Херка, показа си истинската самоличност, а?!  Mr. Green  И аз напоследък нещо само съскам, дали да не взема пример и да се разкрия пред света...  Laughing

Дея, Мимка, направо ще се пръсна от завист!  Shocked Дайте снимки да ви се порадвам!!!

# 179
Жени, лентичката ти в подписа не брои ли грешно!?  newsm78
Щото утре...  Party сме ви на виртуално гости!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт