Овулация и ЦС

• 195
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте. Правим опити за бебе от 4 месеца. Този месец ми дойде на 13.11, менструацията ми трае 5 дни, но този месец много странно, на 6ти и 7ми ден имах зацапване, тоест още си имаше кръв, колкото да ми изцапа бельото. Сега обаче не знам кога ще бъде овулацията? Цикъла ми е 23 дни, и обикновено овулацията ми е на 8-10 ден. Сега при това течение 7 дни не знам какво да мисля. От вчера имам цервикална слуз, която е водниста. Този следобяд имам ужасни болки в долната част на корема, чак слабините ме болят, гърдите също от днес са напрегнати, обаче цервикалната слуз я няма никаква ... Дали е възможно днес да съм в овулация? Болките в корема и гърдите са наистина като при овулация, всеки месец така си я усещам, но пуска ЦС слуз я няма и се чудя какво става ... За тест за овулация е късно, няма вече от къде да купя.. ще действаме, обаче ме е страх да не остана пак с негативен тест Sad
Прилагам снимка и от календарчето, което си водя, не им вярвам много, но поне ориентировъчно ми върши работа.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:36 от FBID1813085835

# 1
  • София
Вие извън овулацията не правите ли секс?
Най-сигурен метод е от М до М през ден. Или с фоликулометрия.

Общи условия

Активация на акаунт