Избор на кауза за благотворителен базар.

• 237
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, в училището ми предстои коледен базар. Моля ви за идеи на кого да помогнем с паричките. По принцип събираме 400-500 лева. Може и тази година да съберем малко повече. Често организираме благотворителни инициативи и със сигурност предложенията ви ще са от полза и занапред. Ще съм ви благодарна, ако примерите са конкретни- с имена на фондациите, конкретен човек, нуждаещ се от помощ или друго. Благодаря предварително!

# 1
  • София
В училището на сина ми парите от тези базари отиват за нуждаещи се ученици в училището.

# 2
В училището на сина ми парите от тези базари отиват за нуждаещи се ученици в училището.

И в нашето училище правим така, но сме от по- малък град и нуждаещите не са толкова много. Остават парички.

# 3
Похвална е инициатива ви. Евала.
Обсъдете с другите ученици и учителите си каузите.
В различните населени места има хора, които се нуждаят от някакъв вид помощ, на локално ниво и ние не можем да сме в течение.
Големите кампании са национални, но си мисля, че е хубаво да подпомогнете някое дете в нужда от вашето училище. По този начин подпомогнатото дете ще усети вашата загриженост, а дарителите ще видят реално къде отиват събраните парички.
Желая успех на начинанието!

# 4
Похвална е инициатива ви. Евала.
Обсъдете с другите ученици и учителите си каузите.
В различните населени места има хора, които се нуждаят от някакъв вид помощ, на локално ниво и ние не можем да сме в течение.
Големите кампании са национални, но си мисля, че е хубаво да подпомогнете някое дете в нужда от вашето училище. По този начин подпомогнатото дете ще усети вашата загриженост, а дарителите ще видят реално къде отиват събраните парички.
Желая успех на начинанието!

Благодаря, че има хора като вас, които го оценяват. Скоро съм на ученически съвет и точно заради това моля за идеи- всяка година се каним да помогнем с нещо, но винаги се озоваваме без идеи в последния момент. Бъдете сигурна, че така или иначе помагаме на учениците от училището. Те са само няколко, а ние провеждаме по 5 базара в година. Тази Коледа освен този, който организираме, ще участваме и в друг базар в Добрич. Поканиха ни. Но за онази кауза сигурно ще се съберат достатъчно средства (пък и ние ще дадем), та искаме отделно да отделим за някого.

# 5
  • София
Може да изберете кауза от тук – https://pavelandreev.org/bg/discover
Евентуално за лечение на дете?

# 6
Може да изберете кауза от тук – https://pavelandreev.org/bg/discover
Евентуално за лечение на дете?

Пак благодаря ❤️❤️❤️ ще ви държа в течение

# 7
  • Пловдив
Закупете храна и дарете на някой приют или организация за бездомни кучета в района. Децата трябва да се възпитават към любов и грижа към животните.

# 8
Закупете храна и дарете на някой приют или организация за бездомни кучета в района. Децата трябва да се възпитават към любов и грижа към животните.
О, да.
Сега се сетих, че в МГ в моя град децата събираха стари чаршафи, одеала, кувертюри за постелки в приюта за бездомни животни. Та освен парички и нещо такова може да се измисли. Разбира се, след координация със съответното заведение.
Сетих се също за старческите домове и психодиспансерите. Наскоро се запознах с трудотерапевт в психодиспансера в нашия град. Показа ми снимки на нещата, които изработват. Та... може би имат нужда от материали.

# 9
О, да.
Сега се сетих, че в МГ в моя град децата събираха стари чаршафи, одеала, кувертюри за постелки в приюта за бездомни животни. Та освен парички и нещо такова може да се измисли. Разбира се, след координация със съответното заведение.
Сетих се също за старческите домове и психодиспансерите. Наскоро се запознах с трудотерапевт в психодиспансера в нашия град. Показа ми снимки на нещата, които изработват. Та... може би имат нужда от материали.

Идеята е супер. Занимаваме се доста с екология в нашето училище и по- точно: рециклиране и преизползване. Та може и такава инициатива да си направим. Ще кажем, че събираме стари постелки с кауза, и освен учениците и други хора ще могат да се отбиват да оставят неща, които иначе ще хвърлят. Хем малко ще ангажираме народа. Пък изпращането ще е на наша сметка.

# 10
Предлагам кауза, подкрепена от благотворителна самодейна организация:
Скрит текст:
Обединени ЗаЕдно в ПОДКРЕПА на Евгени 🙏🍀❤️
Имаме удоволствието да участваме отново на Немски Коледен Базар София - Deutscher Weihnachtsmarkt Sofia КЪЩА 47 в подкрепа на Евгени, който се нуждае спешно от трансплантация на роговица.
Ние сме група от приятели, които искаме да подкрепим Евгени и подадем ръка!
Датите ни за участие в благотворителна къщичка 47 са:
25.11.2024г (понеделник)- 11.00ч-22:00ч.
26.11.224г.(вторник)- 11:00ч-22:00ч.
 КАУЗА, с която ще подкрепим е отново за Евгени, на когото през 2021г сбъднахме мечтата той да бъде способен да види СВЕТЛИНАТА. След успешна операция зрението му от слепота се възвръща на 90%. С течение на времето лещата се размества и в момента се налага спешна трансплантация на роговица . Сумата за лечението възлиза на 15 000 euro и е непосилна за семейството му. Ще се радваме ЗаЕдно да сбъднем мечтата на Евгени и го ДАРИМ отново с усещането да бъде пълноценен в ежедневието си.
Титуляр: Евгени Георгиев Николов                             
банка ДСК
IBAN : BG84STSA93000028496111
BIC:STSABGSF
Revolut: @ruslan9ph1
Paypal: nikoletkka@abv.bg
https://pavelandreev.org/bg/author/4897/evgeni-nikolov
БЛАГОДАРИМ ви от сърце! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт