💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 202
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 255
"Кви са ви избирали в силните уе" Joy Joy
Еми племето не се казва "умни"

😂🤣😂

# 256
  • Варна
Ужасно проста Силвия!
Ама тя , ако не беше още щеше да е в играта с другите жени 😁

# 257
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ужасно лоша игра на Раду и Силвия, ужасно! Направо не е реално.
Раду бил изморен. Ами хората са казали: който няма глава, има крака. Наистина много глупаво играе Раду, добре че Силвия е по-зле и от него.
Много е мило как Павел се вълнува и радва за Раду. И той му беше запомнил плочките от зор. Joy
Радвам се, че Раду остана. Негов ред е да гледа Павел да се храни.

# 258
Догодина май ще махнат всякакви игри за памет и концентрация. И пъзели може да няма. Димо слънчаса тоя сезон

# 259
Отдавна не бях изпитвала такова напрежение. Браво Раду.
Има още една...тогава можеш да си ходиш.

# 260
Павел и Раду трябваше да са в едно племе още в началото.Хубава коалиция щяха да са.

# 261
  • Варна
"Радвам се, че загубих от теб!"
То ти загуби от себе си в тая игра
А пък тая вечер счупи тъпомера
Пет пъти отвори тая скарида

# 262
Diavolo няма да е доволен Grin

# 263
Аз бях за Силвия. А Раду ми се вижда много отслабнал в лицето. Дали наистина гладуват?

# 264
Кой отпадна?

# 265
Ахаха ето как Стан може да Не спечели тая битка, като вземе съюзник, който да му казва кои плочки да отваря JoyJoy Ох помня миналата година Момчил как попиля на тая игра Heart Eyes

# 266
  • Някъде там...
Силвия.

Много е отслабнал и Раду, дрехите му висят.

# 267
Честито на Павел и Раду.
Радвам се, че Силвето си тръгва. Личеше си, че не желае да продължи тая игра и вече й тежеше. Толкова отегчено участие от тука няколко седмици няма. Не знам каква е причината, но все тая. Очаквах повече от нея, в Сървайвър беше топ.
Не знам дали е счупила тъпомера, но поздравления за отношението и уважението, което демонстрира към противниците си. Така се прави. Повече мъжко държание от това и на двамата мъже. Но малко могат да оценят такива неща в днешно време😉

# 268
Стан има добра памет. Мартин също би трябвало да е по-добър от Калоян тука. Борисенко е с единия крак навън . Жалко. Дано греша

# 269
Императорът си мислел да саботира Стан в тая битка ,ама като поразсъдил и се отказал ,че му трябвал като съюзник.

Общи условия

Активация на акаунт