💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 199
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 345
Съжалявам, че Силвия отпадна. Истинско удоволствие беше да я гледам на арената. Рядко се срещат участници изпълняващи повечето от елементите с такава лекота и красота на движенията (любимият Гого беше от този тип).

# 346
И аз съжалявам за Силвия, силен играч и добър човек е .Сигурна съм,че нарочно падна , и аз забелязах как заобикаляше мидата ,даже аз запомних къде е, както гледах с едно око.
По-странен ми е Павел ,откъде тоя мерак да продължи 🤔. Но донякъде разбирам, че в лицето на Раду си намери приятен съкилийник и така е поносимо . Иначе явно е инат ,както и Раду, и двамата са станали торба кокали 🙁
  Борисенко е рядка порода добър човек ,издържливостта е национален белег . Това се отнася и за Поли.
И сега кои останаха - Надменния Калоян ,двамата шефове те колят те бесят
., лакея Стан ,Гешев хитрия мълчаливец, Деси бурсучестия мълчаливец , наивното Маги ,хубавото Поли и малкото Анджи,които са следващите пътници. Пиеската е голяма халтура ,даже още по-зле.

# 347
Мисля си, че за Павел това е истинско приключение. И той му се наслаждава без оглед на това, че знае, че няма да спечели. Но бере други  плодове. Да не повтарям през какво е минал. Човекът си връща вкуса към живота. Дано има късмет- добро момче и интересен човек.

# 348
Павката много ми харесва, толкова позитивен. Радвам се, че накрая го нахраниха, че не знам дали има и 60кг.
Изобщо не съжалявам отпадането на Силвия. Благодарение на нея до финала добутаха Анджи и Пелипенко, които нормално биха си заминали първите седмици. И още ми е жал как сготвиха Караолис. Дано Силвия се ориентира какво иска, че последните епизоди бе мъка да се гледа.
А за капитанската битка - с избора на съюзници стана ясно кой ще спечели, непоклатим Мартин. Но понеже е елиминационна не получиха ни грошове, нито някакво предимство.

# 349
"Това е състезание, практиката вкъщи" вика Императорът в промото на Стан. Той явно и тази игра с топчетата е разучавал и упражнявал предварително...ех, официален треньор, бе, сериозна работа....колко време са се подготвяли някои хора, а други хич хабер си нямат къде попадат....Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 350
И аз не съжалявам Силвия,че отпадна.Направи каквото можа,с разпадането на женската коалиция,вече е безинтересна и не е фактор за нищо.

Стан аз го казах,че е безобразно глупав и то това го прецених още в първите епизоди. Съжалявaм жена му,честно казано. Или той като говори на английски и не му личи толкова.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 05:27 от Adoralova

# 351
  • Sunshine state
Голямо напрежение ми беше на играта с Раду и Силвия.. Едва гледах накрая.
Много жалко, че Борисенко отпадна, а думите на Димо - "Едва не умря" бяха пълна подигравка. Тотална гавра с човека.
Мартин не се трае вече, удари Д-то в тавана и едва ли не трябва краката да му целуват, че не е саботирал. 🤦🏼♀🙄

# 352
Павел се наслаждава на играта. То е мъчение за него, но човекът си взима поуките и изводите и се кефи на макс. По погледа му личи, че се кефи. Знае, че няма да спечели, но всеки ден там е нова победа за него. Между другото си мисля, че би бил добър заместник на Димо като водещ.

Иначе само на мен ли ми се струва, че Стан е влюбен в Мартин? Joy от едно известно време показва доста обезпокоителен интерес към него, един блеснал поглед, тотална неадекватност в негово присъствие. Не може някой да те гледа в очите и да ти вика, че си тъп и ти да му правиш евала... По-тъпо същество от Стан не съм виждала скоро по телевизията. Даже Биг брадърите блестят пред Станчо... Скандално прост и за съжаление продължава напред за сметка на свестни играчи като Борисенко. Стан ми е пример как може един красив мъж тотално да ме отврати от себе си с липсата си на мозък...

# 353
Стан:
-- Аз на Борисенко вече няма да му имам доверие.
Мартин:
-- Абе какво доверие, или той си отива или ти!

Силвето цял живот не разбрала че "сам човек не може", но влезе в шоуто на боговете и на излизане попи от мъдростта им. 

# 354
  • Sofia
Силвето е добър човек, объркан, но добър и се радвам, че си тръгна. Дали преигра или за толкова й стигнаха силите, тя си знае, но в последните 2-3 седмици беше бледо подобие на себе си. Загуби хъса си за игра и това беше очеизвадно. В лицето на Анджи намери истински приятел, което само по себе си също е успех. Яд ме е за Борисенко, но в този сезон, с тези играчи, няма място за такива чисти души като него. Успех в живота и на двамата. А на себе си пожелавам да намеря силите и да догледам цирка на сезон 6, който спретна продукцията. И не на последно място, да приема "достойните" й победители.

# 355
  • София
Стан:
-- Аз на Борисенко вече няма да му имам доверие.
Мартин:
-- Абе какво доверие, или той си отива или ти!

Това съм го изпуснала Joy. Ми прав е значи човекът, че Мартин му е нужен да му дава разум!!

# 356
Подкаста със Силвия

Дойде при Ванчето с прословутата си бяла нощничка от предаването.И почнаха бъзиците за това с Раду.Силвия каза ,че Виктория се е разкравала на Резиденция с по-изрязана нощница /долнище/ ,ама Раду нищо не е казал.Силвето е ходила да сяда в скута на Раду ,да и връзвал банския ,ама той бягал от нея.Донесе карикатурни снимки ,правени от нея на цялото и племе .На Раду карикатурата имаше надпис "Обичам Раду".Ванчето я взе и каза ,че ще я покаже на Раду като иде при нея.За Ол старс не иска да участва.Каза ,че във ФБ среща хейт от "злобни лелки ",под снимките и видеата и.Похвали Кралев ,че предаването без него нямаше да е интересно.Питаха я и за капитан Стан ,Силвето каза че като го е видяла: "Уау ,човек с брада ,отличаващ се сред тия млади момченца там" .

# 357
Мартин тази игра я игра като Момчи миналата година, стратегията му беше същата. Колкото и да не ми е приятен, имах дежа вю.

Жалко за Борисенко. Още не мога да повярвяам колко искрено готин човек  беше, пък като се избръсна, дзже наслада за окото!

# 358
  • София
Аз понеже гледах с едно око и не съм видяла, каква беше разликата в стратегиите на Калоян и Мартин? Не отваряха ли и двамата подред?

# 359
Продукцията, БОГ на игрите, се изгаври със всички играчи, с които можа подобаващо. Аферим!

Сал един Гешев и полу Раду останаха.
За тях ще съм, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт