💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 200
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 330
Павел ще играе за да отпадне. 100 процента няма да си дава зор, но ще гледа да не бие на очи, като Виктория. Че да не му трият сол на главата Joy

Толкова се постара да не бие на очи, че без да иска спечели;)

# 331
  • Русе
И Деса, и Гешев скатаха. На Калоян толкова са му възможностите.

# 332
Ужасно проста Силвия!
Ама тя , ако не беше още щеше да е в играта с другите жени 😁

Не може да е толкоз проста. Според мен е точно обратното - много интелигентно се преструва, че иска да спечели.  Как само заобикаляше онази мида... Ама Радо все оплесква нещата и тя се прави на малоумна.

И изобщо не изглеждаше сломена след играта. Мисля, че даже се подсмихваше странно иронично...

# 333
  • Варна
Ужасно проста Силвия!

Не може да е толкоз проста. Според мен е точно обратното - много интелигентно се преструва, че иска да спечели.  Как само заобикаляше онази мида... Ама Радо все оплесква нещата и тя се прави на малоумна.

И изобщо не изглеждаше сломена след играта. Мисля, че даже се подсмихваше странно иронично...
Може, може да е толкова проста.
Изобщо не си мисли, че нарочно е отпаднала.
Тя , ако искаше да си ходи, има начини да напусне доброволно.

# 334
  • София
Сините екипчета на Дръзките отдавна ги бракуваха, само Павката още си го носи..

# 335
  • Някъде там...
Раду е водолей, някой питаше.
Чудя се дали Силвия накрая не симулираше. Или просто вече беше толкова изморена и слънчасала, че не можеше да мисли.
Раду дъвче джанки, не си щипва от заслужената вечеря на Павел. Wink Бяха си обещали да се подкрепят.
Жалко за Борисенко, сготвиха го набързо.

# 336
  • На Изток от Рая
Павката къде го събра това ядене, за толкова време глад стомахът му е колкото юмрук сигурно.

# 337
Ужасно проста Силвия!

Може, може да е толкова проста.
Изобщо не си мисли, че нарочно е отпаднала.
Тя , ако искаше да си ходи, има начини да напусне доброволно.

Затова ли Вики нямаше друг начин миналата седмица, освен да саботира битката си?

На мен ми е трудно да кажа дали Силвия падна нарочно или не, защото тя не го прави толкова очевидно (стената на плача), но в началото тръгна много добре и накрая пропадна. Или е било нарочно или се измори психически+физически и вече нищо не помнеше от картите. Той и Стан каза, че е много трудно да минаваш трасето и да помниш плочките едновременно. Може би трябваше и тапи за уши да им дадат на първите, за да не се объркват от Димо и плочките на другите 2ма. Аз много рано му изпуснах спатиите точно заради това, че бяха 3ма, на които постоянно се казваха на всеослушание кой какви плочки е обърнал. Браво на Павел, че успя да се съсредоточи толкова добре.

# 338
Отпадането на Борисенко поне не е, за да се запазят Десислава,  Калоян и останалите от племето. Така или иначе той беше следващата мишена.
Ако е гладувал 3 седмици не може да погълне  толкова храна без да го боли корема.

# 339
  • София
За Мартин ще се прежаля и ще кажа две добри думи - много добре се справи като секундант и о, боже, не саботира Grinning; правилно прецени, че моментът след победата не е за песни, защото е отпаднал Борисенко (а Стан вика, добре че си ти да ми наливаш разум! Laughing ).

И сега със сигурност на Стан ежедневно ще му се напомня какво престъпление е извършил и е оцелял само благодарение на Императрин, и ще се очаква да бие чело в земята и да слуша всяка дума на Мазните.

Калоян пък сакън някой да не помисли, че той е виновен за загубата, обстойно анализира всяка грешчица на Борисенко. Горкият Борисенко, не случи на племе, не случи и на Игри. Много симпатичен човек.

# 340
Моля оценете епизод 64 вторник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

# 341
Аз да попитам Павел с привилегии ли е някакви в Игрите ? Топ слабакът на сезона , защо така не си ги добутваше кубовете след чертата и не получаваше забележки . Явно разказвач им трябва на продуцентите и гледаемост сред феновете на топ артиста.
Много неприятен и с монолозите и коментарите си , но държи да е във фокус. Големи напъни слабакът.
Силвия и Светльо и още десет души заминали си преди свръх амбициозното артистче.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 23:11 от gerido

# 342
  • София
На първата игра признавам, че много се изненадах. Браво на Павел, супер се справи. Браво и на Раду и Силвия за физическата част - не знам колко пъти им се наложи да минат, но определено, мисля че, малко от останалите биха се справили, а все пак и двамата са по-възрастни от другите участници. Радвам се, че и Павел успя да хапне най-накрая!
За елиминационната - в момента, в който Борисенко избра Калоян - ми стана ясно какъв ще е резултатът. На тази игра стратегията на Калоян е добра, но ако си на дивана и я играеш на телефона примерно или ако имаш феноменална памет, че да запомниш така разбъркани всички отворени символи. На Мартин и Стан - много по-добра стратегия за конкретната битка. Много ме е яд за Борисенко, но поне няма да му се наложи да участва в последните съвети, коалиции и интриги. Бих се радвала, ако се съгласи и го гледаме и в ол старс сезона!

Утре - дано паднат зелените, но в четвъртък също - да видим Калоян какви ще ги мъдри защо номинира Деси или Гешев. То е ясно, че в такава ситуация ще му се наложи, но бисерите, които би измислил като довод - ще ми е любопитно да ги чуя.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 09:17 от gg__

# 343
Оххх много е тъп тоя Стан, направо не се търпи.

# 344
Стан е абсолютен селски бек. Колко жалко. Мартин, колкото и да не ми е симпатичен, показа известна класа, докато Стан си мислеше, че е победил- не му разреши да пее, когато Борисенко отпада. Жалко за човека. За тях нашият език е невероятно труден- хем изглежда близък, хем значението понякога е съвсем различно. Като добавим гладуването и липсата на кислород в мозъка от тичането- нека има късмет Борисенко с всичко в живота- жалко, светъл образ... На неговия фон прочутите заговорници изглеждат като... няма да определям, но са много ниска класа. Мисля, че той наистина не е разбрал или не е знаел за правилото да не се споделя с друго племе. Остава загадка откъде намери сили за хумор след всичко, което преживя. Радвам се и за Раду и Павел. Каквото и да е е някаква нова сюжетна линия и двамата са интересни образи. Но Борисенко не би имал място при двама мъченици трети. Защо психолозите са заложили на изтъкването на Мартин? Ние всички сме хитреци на дребно, но не и да ни продават тези тарикатлъци от екрана. А в добавка с Добрин- излъчването им е на жигола на играта, а не на богове на ИВ. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт