💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 205
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 315
М и Д трябва да си направят партия

# 316
Да видим на Калоян тоя път какво ще му е оправданието за поредния провал предполагам Joy
Ако загуби - Десислава. Ако спечели - собствените му възможности. Joy
Еми поправям се, Борисенко му е бил проблемът и че е бил “шматка”!

# 317
Борисенко шматката ,летял като муха без глава Joy

# 318
Айде сега Борисенко бил виновен.

Ахахахах, сам си изял главата. Ма той освен да търчи, друго не му беше работа да прави. И едната грешно отворена плочка не беше причината да загубят.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 22:05 от ts_mira

# 319
Какво му има на това мазно момче?
Какво е това перчене, рипане, резки движения и скачане по греди и парапети?

# 320
Аз ли гледах нещо друго или Калоян е играл друга игра?! Борисенко е правил много грешки...

# 321
Ех, жалко за Борисенко, но защо Деси се скъта така с паметта си?

# 322
Радко май се нареди да яде ?

# 323
Борисенко е герой. Браво, момче. Успех и никога да не се променя.

Димо е виновния. Пипнеш - отваряш. Аре, скрий се.
Това беше излишно. Калоян малко да слезе на земята.

Браво, Борисенко.

# 324
Аууу Калоянеее🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Като мълчеше по ъглите изглеждаше по-добре и по-адекватен. Нямам думи какви ги дрънка.....

# 325
  • Русе
Мъчно ми е за Борисенко и същевременно се радвам, че не го изпратиха в изолатора да се гаврят още с него.

# 326
Радко май се нареди да яде ?

Май чоплеше джанки на другия стол. Те нали си обещаваха на арената още, че тоя път било ред на Раду да гледа, докато Павел яде. Един вид са солидарни един с друг и в мъката, и в радостта си. Броманс отвсякъде. Макар че той Павката прави броманс с всеки мъж, с който си допадне, от тоя тип екстроверти е, лесно се сприятелява.

# 327
Благодаря на Борисенко, че беше един от малцината, ако не и единственият, който наистина игра достойно! Не обиди никого, не мрънка, не се оправдава, не се слага и мазни никому, не тъка на сто стана, не плете схеми и интриги - такъв е моят победител.

# 328
Съжалявам за Борисенко много. Но няма как да го пратят в Изолатора, нали уж са грешници и това е наказанието за погазването на правилата. Няма как да има пореден шанс тук. И за Стан нямаше да има, ако беше загубил той. Раду дъвчеше на промото - дано да са джанки, че пак няма да е много честно и вторият да яде и то при положение, че миналите пъти Павката само гледаше и преглъщаше.

# 329
  • На Изток от Рая
Калоян напълно изтри доброто ми впечатление за него на играта. Не можа да си признае, че Мартин е бил по-добър от него. Сигурна съм, че и на трасе ще го попилее.

Общи условия

Активация на акаунт