💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 204
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 225
Павел май вече почна да халюцинира в изолатора. И с тоя кол съвсем като шаман JoyJoy

# 226
Павел ще играе за да отпадне. 100 процента няма да си дава зор, но ще гледа да не бие на очи, като Виктория. Че да не му трият сол на главата Joy

# 227
Най-добре ще бъде за Павел вече да си ходи...харесвах го, но той вече не е за тези игри, мъка е да го гледаш, особено ако му сложат тежести и е до там... Станчо продължава да ме забавлява с неговия друг свят дето живее...Борисенко най-вероятно все още/до днес/ не е доразбрал някои правила 😂.

# 228
На тая битка помня Алеко и неговия гусар  🏴‍☠️

# 229
Императорите се ядосаха на Стан ,защото така или той или Борисенко ще отпадне ,а те искаха при сливането да си създадат по-голяма коалиция и да придърпат Борисенко от там.И Анджи да заиграе с тях А сега така ,на Стан никой няма да му има доверие и при една номинационна ,Стан /ако се върне/ще е номиниран за предателството.

# 230
  • София
Павката за "късмет" ще вземе да ги отвори и пак да се "спаси" 🤣

# 231
Павката на 1 кръв и пак е по-добър в мисловната дейност от другите двама JoyJoy

# 232
Павката ще спечели накрая Nerd

# 233
Много се радвам за Павката

# 234
Браво на Павел.
Раду да не хване влака?
Вече нищо няма да ме учуди.
Борисенко и Стан ще имат ли секунданти, както е било до сега в тази игра?

# 235
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Павката е мъка да се гледа, толкова изнемощял, без никакви сили. Толкова висок мъж да е 60 кг е страшно, само кожа и кости е останал. Един от най-гладувалите в това предаване. Добре че е добър на символите и най-накрая ще хапне и той.
Силвия и Раду са много зле на плочките, иначе на трасе са супер, Раду е направо недостижим. Малко ми е трудно да повярвам, че умен човек като него не може да си измисли система и да запомни няколко символа. Чак аз им запомних плочките и на двамата.

# 236
Павел ще вземе да победи горкият. Joy
Те почнаха да се разхождат по трасето само и само да отпаднат. Joy

# 237
  • На Изток от Рая
Павката най-после ще се наяде, дано му дадат пица. Раду тича като изоглавен цяла игра и се надява, че като отваря на случаен принцип, както и Силвия, ще му се усмихне късмета. Няма как да стане, то не става само с тичане, трябва и акъл😀

# 238
След малко ще гледаме и Борисенко как ще тича като гламав по арената Joy

# 239
  • Някъде там...
Ох, ако и Раду отпадне, направо не виждам защо да продължавам да гледам. Един Гешев ще ми остане. Astonished

Общи условия

Активация на акаунт