💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 230
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 210
Това ми звучи като "Ха ха вижте ги будалите как се набутаха с вложения още първия път, а пък ние минаваме метър вече 6ти сезон с едно пребоядисване!" JoyJoy Вчера гледам ги тия олющени топчета и си викам добре бе, едни топченца поне нови да бяха взели поне! Как чак пък толкова не им идва на акъла кое как изглежда вече, остави че е евтин боклук ама и последния "дъх" ще им изцедят на тия боклуци.

# 211
Аз се чудя къде са им жилетките на двамата мъже от изолатора срещу Силвия? Или отново "правилата" не са това, което трябва да са? Целта им не беше ли да изравнят силите (мъже срещу жени) или нещо пак съм се объркала, или пък Силвия не е жена? 🤔 Към "принципната" продукция е питането!

То и в играта с Виктория нямаха жилетки, нито с Миряна.

# 212
  • Някъде там...
Според мен довечера Павел си тръгва. Той е крайно изтощен, няма как да победи Силвия.
Относно хипохондричната ситуация в големия варел, вземете предвид и психическото и емоционално състояние на двамата. Гладни, изтощени, премалели от жега. Ами, и аз бих била заядлива, мърмореща и негостоприемна. А Силвия доста лошо кашляше.

# 213
Според мен довечера Павел си тръгва. Той е крайно изтощен, няма как да победи Силвия.
Относно хипохондричната ситуация в големия варел, вземете предвид и психическото и емоционално състояние на двамата. Гладни, изтощени, премалели от жега. Ами, и аз бих била заядлива, мърмореща и негостоприемна. А Силвия доста лошо кашляше.

То проблема не беше толкова, че ѝ казаха да стои по-настрани, а че се опитваха да ѝ кажат къде точно да се премести - там не можело, щото те искали там, онам не можело, щото щели да минават покрай нея напът за тоалетната. Какво да направи тя, да се свре в най-гадния ъгъл, за да не им се пречка? Иначе тя много разбрано реагира като ѝ казаха да стои по-далече от тях, за да не ги зарази, влезе им в положението, не се е сърдила, че искат да пази дистанция. Даже сигурно дюшеш ѝ дойде, че и без това си правеше планове как ще медитира и ще почива в изолатора. А сега с присъствието на свеки/Джери там ѝ е още по-необходимо да има начин да разпусне психически и емоционално по-далече от него 😀

# 214
Аз също ще се издразня ако някой ми кашля на главата.Силвия си каза,че от 2 седмици не може да се оправи.
Сега,друг е въпроса,че момчетата бяха остри и конфликтни вместо да се разберат човешки.
Тези двамата вярно си превзеха Изолатора и се смятат за господари на Вселената,сакън да не прекрачиш прага и се започват с психо атаки...

Не знам дали Добрин и Мартин са по-мразени от Алекс, но и тримата са ми неприятни.От дуото Добрин е една идея по-търпим,но другия е толкова груб,арогантен и взел се за голяма работа,а не осъзнава,че номерата му минават само и единствено,защото в сезона са останали загубеняци,които не предприемат нищо,за да ги разбият.
Снощи пак прекали в синхроните,за да плюе по Анджи,която не му се хвърли на врата и да му се подмазва.

# 215
Ами Силвия още при скандала с нощничката обясняваше как Раду, ако не му изнасяло как тя ходела облечена, да не бил влизал в Игрите и да си ходел. Все едно тя определя кой ще влиза в Игрите или не. Та така и с изсмукания от пръсти скандал за това кой къде да легне точно. Проблемът беше, че Силвия не обсъди с другите двама, при които идва на гости, как да се разпределят, а взе еднолично решение. Ако е сама, може да прави каквото си иска, ама тук има още двама човека, които са много преди нея на това място и най-малко от уважение можеше да го обсъди с тях, а не да им обяснява как не се били местели месец, което тя няма как да знае, и точно сега искали да правят промени. Все едно светът се върти само около нея и останалите си нямат друга работа, та с нея да съобразяват решенията си.
Иначе, че Павел и Раду си карат със стратегията всеки, който влезе в Изолатора, да е враг и да се опитват да го сринат психически, си е факт и влизат грубичко, а срещу Силвия в пъти по-грубо. Но това е игра и очевидно всякакви неща са позволени, но само на тези, към които Пишман Боговете са благосклонни - справка Мартин и Добрин.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:55 от Elle Ganovska

# 216
За мен, Наркоса, безработния наглец-мишок и Алеко са на един кантар. Като наглия мазен е едни гърди напред, много смел на синхрони, ама на масата мучи и скляпа на парцали. Може би заради времето, Алеко избледня леко, но са си лика прилика.

Не знам как рейтингът е в небесата, като има голям и очевиден отлив на гледаемост. И сравнено с предни сезони ....

# 217
Ама чакайте  малко, големия варел не е собственост на Павел и Раду, те са на гости точно колкото и всеки друг дошъл .Що за глупост, Силвия била на гости 🙄

# 218
Ама чакайте  малко, големия варел не е собственост на Павел и Раду, те са на гости точно колкото и всеки друг дошъл .Що за глупост, Силвия била на гости 🙄
Те са икономите в хотел "Големия варел",посрещат  и изпращат Joy

# 219
Посрещат засега и не е ясно докога ще изпращат Simple Smile ... Пълна глупост бяха претенциите на Павел и Раду по отношение на мястото за спане. Докато не извадят един нотариален акт за собственост на варела са си обикновени ползватели, както и останалите, които попаднат там. Не са домакини, както и останалите не са гости.
Факт, имали са достатъчно време да си оптимизират спалните места, но се сетиха да претендират, едва когато някой друг реши да заеме определено място. Добре че Силвия не им обръща внимание.  Ще се радвам да ги отвее довечера. И е крайно време Павката да ходи да си укрепва имунитета. И без това последната седмица му е бонус от Виктория.

# 220
Изобщо нямат аналог Мартин и Добрин нито сред жените, нито сред мъжете, само Раду на моменти . М и Д се държат точно като шефове с подчинени, като са им от полза и се справят добре има потупване по рамото и бонус (няма да те номинираме), когато обаче не вървят нещата - естествено вината е на подчинените , никаква милост, направо биха ги уволнили ако могат Joy Само не ми е ясно защо всичките други се държат като подчинени,с какво точно тия двамата са им взели страха , та все им се оправдават и обясняват Thinking

Всички останали, може би без Гешев и Анджи, се държат послушно към М и Д, с кротко сведени глави и безропотно приемат критики, натяквания, призиви за доказване и т.н., защото явно се усеща протекцията на Продукцията. През лицата на редактори и водещи, състезателите виждат свръхположително отношение към Двамата Консули, чуват свръхзахаросани думи, титли, суперлативи, дори Димо определи семплия зубрещ модели  Мартин за "мислещ извън кутията" почти Стивън Хокинг в бг вариант:trollface:TrollfaceTrollface
А разбрахме случайно от низвергнатия Димитър, как точно Айнщайн на  21 в. т.е. Мартин:satisfied:Satisfied, го е питал как точно се е справил с пъзела , който прати първите Храбри на блатото /  Мартин не го нареди, може би не е бил в книгата с модели:thinking:/.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 18:32 от ellis

# 221
  • Сред мелниците
Този велик шоумен, татуиран като африкански маг, а с психика на шоп. Не искам да ми е добре на мен , а да му е зле на съседО.
Щели да се жертват и  да не си ползват правото на излизане в утрешния ден , за да не разбере Силвия и да си мисли , че имат само два часа на седмица, за разходка и търсене на храна.

С благословията на Продукцията

# 222
 Не мога да спра да се смея. Стан-чо е уникален ъъъъъ, умник.

# 223
Станчо е голям шахматист Joy

На Силвия коалицията на варела й е през ушите. Въобще не ги и чува. Забравят, че е над нещата.

# 224
Ще се борят икономите на хотела ,дано Павел отпадне най-после.

Общи условия

Активация на акаунт