💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 166
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 435
Ми за вас не знам,ама и аз ако съм в едно племе със Стан ще дудна.Може и да го набия даже

# 436
Малееее....Еми сори, ама и аз бих откачила. То по тв-то е изнервящо да се гледа, пък какво остава там на място. Такова спокойствие като Становото...евала😆

# 437
Чудя се Мартин и Добрин нарочно ли се държат така, за да изнервят всички или просто са си авторитарни. Поведението им е ужасно, личи си, че грам не са отборни играчи и имат страшно високо самочувствие за себе си, а подценяват останалите.
Парадоксално исторически такива характери са доста успешни в Игрите

# 438
  • София
Това май са варели, облечени с дървена ламперия Laughing На един му липсваше едно ламелче и се видя отдолу металът.. Няма нито една игра без тях..

# 439
Връща им се за саботажите на ДиМ Grinning Стан е персонификация на Немезида в този епизод Grinning

# 440
  • София
Тоя Стан е много, ама много зле. Но за сметка на това със самочувствие и спокойствие на дебил.

# 441
И хитът на тоя епизод дойде от Добрин: "Ето, че топчето е в мен и е време да бия Калоян на тоя лабиринт." Само дето Калоян те води с цяло трасе, брат. Ще го биеш, ама друг път.

# 442
То е ясно, че Стан е зле, ама това крещене само нервира допълнително, и не вярвам че му помага да играе по-добре, даже обратното. Колко хора има, които магически започват да се справят по-добре с нещо, когато някой започне да им крещи и да се ядосва?

# 443
Тея двама нервни съсли забравиха как единия го вадиха, като морска краставица от морето. А другия как заточи цялото си племе на блатото.  Иначе са много добри Joy

# 444
Мазните да отделят от печалбата да посетят известно време терапия за овладяване на гнева, някоя група за взаимопомощ и.........няма как първите 7 г.

# 445
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Те че Д и М се държат гадно, едно на ръка, обаче и Стан е с егати дебилското спокойствие. Хем не може, хем не се опитва да се поправи, хем не си дава никакъв зор. Микяй и той за нищо не става, наистина са много изнервящи двамата.
Но императорите поне са лесни - Стан и Микяй на номинация и готово.

П.П.: Все си мисля за тази игра, че ще е много по-лесно и бързо, ако се захлупи топчето с двете лъжици и просто се извърти така, че горната да мине отдолу.

# 446
Чудя се дали продукцията готви на МиД "от високо се пада най-лесно" тип провал...Или наистина те са им любимците?

# 447
Миналите години не се ли запълваха и 4те дупки на лабиринта или нещо бъркам? Т.е. 4 топчета да подават?

# 448
  • Sofia
Млади момчета, ама истерици.
Големи истерици са двамата мазньочи, факт,  но имат късмет, че са им подбрали все божи кравички. Не ми се мисли, какво щяха да чуят ушите им, ако имаха "късмета" да са в едно племе с някой кибритлия. От Дуранкулак в Царево щеше да се чуе, и по-ниски от тревата щяха да бъдат! Двама смешници и инфантилни истерици - неочаквано "добра" комбинация! И как и двамата говорят винаги, и само в множествено число. Абсолютни комплексари!

# 449
  • София
Не знам за вас, но аз вече се насилвам да гледам предаването. Никой, ама никой не ми харесва и като отбор и като състезател.

Общи условия

Активация на акаунт