💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 129
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 510
Добрин и Мартин се държат като глупаци. Разединиха племето, накараха го непрекъснато да губи, казва им се и те пак не схващат. На великите стратези страгетията им е да провалят всички? Че и елементарно се опитват да манипулират - защо Маги нищо не казвала на терен, а сега се обадила. Ти сериозно ли, пич? Това пренасочване на вниманието е за малки деца, теб те прави да изглеждаш жалко.
Не е само арогантност. Липса на опит, на емоционална зрялост и далновидност е.
Единствено не ми харесва като се обсъжда гласа на Мартин - нищо му няма на гласа, нормален мъжки глас. Друг е проблемът, друууг…но трябва да порасне.
Все пак мисля, че ще си извадят изводи от мненията на зрителя и ще се коригират.
Да не забравяме, че тези условия изнервят, овълчват. Аз в стресови ситуации под натиск на околните мога да стана много глупава и 2+2 да не мога да сметна. А липсата на хранителни вещества, по всяка вероятност дефицити на основни витамини и минерали и стресът променят химията на мозъка и да, човек става по-глупав, по-несъобразителен, неразбрал, объркан. При Борисенко се получи точно това.
Така че днес няма да оправдавам наглостта и показаната глупост на двамата “водачи”, но за останалите ще помоля да бъдем далеч по-разбиращи.
За М и Д - ми ще съзреят, ще се променят, ще осъзнаят. Имат потенциала за това, дано го използват правилно.

# 511
Тъпото е , ако Мартин или Добрин печелят предаването губят аудиторията. Никой не харесва лошите герои.

# 512
Малко бърз коментар и цитати и от мен:

Май за пръв път нямаше някой обиден или просто несъгласен, след като са изгледали обръщението от лаптопа. Успех в живота, Борисенко!

Дървени варели - много авангардно!

Марто:
-- Това не е практика, това е състезание, практиката в къщи!
Маги:
-- Само да го усетя и ще го хвана!
Добри:
-- Малей, жива да не бях!
Димо:
--Учебниците по физика за 4-ти клас!
(явно и той нищо не помни)

Не знам защо аз от самото начало, редовно симпатизирам на племето на Силните. Но не мога да се изкривя пред фактите, а именно че Калата, а май не само той държеше непозволено дръжката на лъжицата, а именно не за дървената част а по-близо до самата лъжица, на желязото. Димо нищо не каза, но съм сигурна че това трябва да е забранено, защото ако не е - какво им пречи да хванат желязото ачик до самата лъжица?

В плахия опит "Племето критикува експертите" се усети че не се прави разлика между лидери и експерти. Има лидери които не са експерти, има лидери които са експерти, има експерти които не са лидери - последното е нашия случай. Д+М са експерти, но като лидери хич ги няма. Дали са подценили тоя елемент от подготовката си или са го учили, но недоучили, може да се спекулира, лично аз мисля че са го подценили тотално.

# 513
# 514
Maртин и Добрин нямат стратегия да провалят всички,това откъде ви хрумна? Rolling Eyes

Те разбраха,че са най-подготвените от всички участници заедно,ходиха на битки и спечелиха,с което самочувствието им литна до небето.
Сега се чувстват като двамата единствени победители,а останалите играчи са втора ръка,които са там,само,за да ги обслужват до заветния финал.
Наистина неприятници и ако те спечелят,ще спечелят едни пари,но не и уважението на зрителите.Ще са обичани и споменавани колкото онзи другия Добрин от сезон 1.

# 515
Ох, смея се със сълзи рано сутрин Joy

Жените реват, ама не заради красавицата на Мартин, а защото са шокирани от поведението им Grinning

П.с. след като публикивах видях, че съм написала поведението ИМ вместо МУ. Подсъзнателно явно е неизбежно и вече смятам Мартин плюс Добрин Joy

# 516
Добринчо е семпло момче и за него явно е върха да се доказва в нещо като спортно шоу. Обаче Мартин язък за похарчените средства на родителите му да го образоват в ОК и зарязал работа да се изявява като треньор в ИВ. Това момче няма ли кой да му каже, че си е изгубил времето да изучава “стратегии и игри от минали сезони”, вместо да си гради кариера в най-продуктивните си години. Много незрял.

# 517
И като споменахте треньорите...

# 518
Зле похарчени пари. Образоват се, но не се възпитават. Нито дисциплинират. Самочувствието е нещо хубаво, но само с покритие. Има един момент, който вече ни е добре познат. Не само МиД са подготвени. Но, само на тях Богът на игрите прави път. Разкара всички дразнители и не им издаде нито една стратегия. Всички останали бяха подобаващо разпнати на площада и бити с камъни.
Добре е да си дадат сметка, че можеше да са отдавна в историята. Късмет, наречен Продукция.

# 519
  • Sofia
Много правилно определение за Добринчо - семпъл и бих добавила злобен. А за Мартинчо само ще кажа, че е зубърче, което си е изгубило времето за нещо, за което няма капацитет. Малко като отличника на класа, който реве на госпожата да му пише 6-ца не защото знае, а защото мама ще му се кара. Зубрене - изучаване - разбиране, уж сходни, а толкова различни! Миличкият той, толкова загубено време в зубрене, а накрая само едно незначително компонентче да не си е на мястото, и настава блокаж. Справка пъзелът, с който изпрати племето си на блатото, и не само.
П.С. Като студентка имах любим лаф - "този толкова много е учил, че главата му е заприличала на тоалетно казанче, пълниш, пълниш, накрая натиснеш копчето и.. всичко изчезва в канализацията". Та и МартинчА така.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 08:00 от Crystal_Noir

# 520
Неопитността на двамата стратези проличава дори в това "намилане". Не трябва да си дипломиран философ за да знаеш, че като стресираш допълнително някого той ще се свие още повече- нещо, което двамата упорито правят и извън терена. Или вече се виждат като част от финалната осмица и не им пука. На Микяй така са му взели страха, че си гласува срещу Стан, щото му е двуличен. Останаха в предаването една торба недоразумения...

# 521
  • София
Кога ще е сливането? Нещо не мога да им хвана бройката, сега са десет, един ще отпадне и ще са девет. Плюс човека от варела пак десет, толкова ли влизаха във финалната фаза?

# 522
Забелязвам все по-отчетливо, правотата на всеобщото мнение, че Мазнин е нагъл и арогантен, самонадеян дори, Дробчо е злобен и глуповат. Защо постоянно с тази агресия към съотборниците си? Защо все някой им е виновен? Защо все крещят? Маги хубаво им каза, да не се "обиждат" на мъже и жени. Дробрин изпусна топчето в първите секунди, когато отиде "да го усети", нали е много дòбър, що го изпусна? Псевдо можачи, сиямски близнаци. Щом Стан им е толкова черен, защо те не "изхвърлиха" варелите от другата страна, ама и трите? Нито Мазнин, нито, Дробчо биха успяли да повдигнат и единият дори, до средата на "постройката", че камоли да го прехвърлят от другата страна.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 20:41 от КремонаЛиза

# 523
Той Мартин си казва и в синхроните, и на всички, че не понася Стан, ама го трае заради коалиционния му глас (който винаги е под въпрос Grinning) Мартин и Стан имат едни много нездрави отношения и взаимодействия...

# 524
  • На Изток от Рая
Кога ще е сливането? Нещо не мога да им хвана бройката, сега са десет, един ще отпадне и ще са девет. Плюс човека от варела пак десет, толкова ли влизаха във финалната фаза?
Мисля, че имат още една седмица до сливането, ако не се лъжа финалистите са 8. Не съм сигурна обаче влезлият от изолатора +1 ли ще е или редовна бройка на финалите, защото може и още една елиминационна капитанска да има, ако е така.

Общи условия

Активация на акаунт