Генетични и имунологични проблеми - тема 20

• 20 622
  • 550
  •   1
Отговори
# 540
Тя преглежда в Надежда и в Александровска. Звъня и записвам час. Последния път имаше удобен свободен за нас час в Надежда и отихме там.

Здравейте, по какъв начин си запазвате час за проф. Михайлова? Simple Smile

# 541
  • София
Здравейте, по какъв начин си запазвате час за проф. Михайлова? Simple Smile

В УМБАЛ Алекснадровска съм звъняла по телефона, а в МБАЛ Надежда съм запазвала час през мобилното приложение.

# 542
А горе долу за  колко напред сте запазвали часове

# 543
  • Sofia
Ами аз от 18.11 успях да запазя най - ранният тогава наличен в Надежда за 08.12. Та май не е малко, но пък каквото такова.
В момента гледам в приложението няма свободни обявени часове, но от време на време се ъпдейтват и се появяват. Трябва да се гледа често.

# 544
  • София
А горе долу за  колко напред сте запазвали часове

Аз бях записала час в УМБАЛ Алекснадровска средата на м. Септември за 21.10.2025 г. После в началото на м. Октомври, когато съобщиха, че проф. Михайлова започва работа в МБАЛ Надежда си записах час за 13.10.2025 г. през приложението и отмених другия за УМБАЛ Александровска.

# 545
А на кой телефон звъните в Александровска за запазване на час?  Аз звънях на два номера, но никой не ми отговаря

# 546
На ето този звънях аз - 02/ 9230 760, не винаги вдигат от първия път, но като цяло в пътите, в които съм искала да запазя час или да питам за нещо, съм успявала да се свържа

# 547
  • София
А на кой телефон звъните в Александровска за запазване на час?  Аз звънях на два номера, но никой не ми отговаря
На този звънях 02/ 92 30 760

# 548
  • На изток от Ада
Ето и нк клетки

# 549
  • Sofia

Ами, Наси, ясно е от къде идва проблема при вас. Направи консултация по възможност с Михайлова, да разходка си е, но според мен си струва. Или намерете добър имунолог за онлайн консултация. Също иди да се видиш и при ревматолог. На базата на АНА-та, която беше пуснала по-рано, според мен не е излишно. Стискам палци да се назначи качествена терапия и нещата да се случат.

# 550
  • На изток от Ада
Аз съм пускала нк една бременност. Тогава бяха ок. И една друга Б имах вливки интралипид.
Ще видим за Михайлова

Общи условия

Активация на акаунт