Генетични и имунологични проблеми - тема 20

• 26 585
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета, можете ли да ме ориентирате за колко време излизат резултатите от имунологични изследвания в Александровска, всеки ден ли може да се отиде да се направят? Аз правих миналата година репродуктивен имунофенотип в Токуда, но сега ще се наложи да се повторят някои изследвания и предпочитам в Александровска.

# 226
Стандартните, които аз правих, излязоха за 1-2 дни. Сградата се намира с питане из двора. От арката вървите навътре и леко вдясно и питате Wink

# 227
И моите излязоха за 1-2 дни, само KIR чакам още, но той е генетичен.

# 228
На мен ми казаха между 5 и 7 дни, като за kir профил казаха, че по-скоро излиза за 7 дни.

# 229
И как е била потресена като на мен ми ги изписа двете на едно да ги приемам?!
FB670124847BGM не знам какво да спомена. Аз нямах никакви странични ефекти от Зарзио или Прграф - нито пък боледувам повече. Проф. Михайлова беше потресена когато разбра, че в Надежда са ми давали едновремено и двете. Каза, че си противоречат тотално. Не знам даже дали не ме изпуснаха, заради това... Аз бих слушала само Михайлова от тук насетне - то няма друг експерт в България такъв. И си личи от километри, че го прави със страст, желание и грижа, а не като в инвитро клиниките - за пари. Аз разбрах от личен опит каква е разликата. За хора като нея ти си пациент, за хора като Надежда и сие - ти си клиент...

Иначе излязоха първите ми резултати,но абсолютно нищо не разбирам.

# 230
Дами, излезе ми KIR резултата. KIR хаплотип Вх с генотип ID8. Нищо не ми говори обаче. Някой има ли си представа? Михайлова ще обясни, разбира се, но се притеснявам, докато се видим.

# 231
И моят резултат излезе, моля ако има някой по-запознат да каже какво означава:

Метод за KIR генотипизиране: PCR-SSP

Резултат: 2DL1; 2DL3; 2DL4; 2DS4; 3DL1; 3DL2; 3DL3; 2DP1; 3DP1

Заключение: ................. .  е носител на KIR хаплотип АА с генотип ID1 според www.allelefrequencies.net

Часът ми за коментар на резултатите е чак на 17.06.

# 232
  • София
При мен излязоха резултатите от тези изследвания Th17/Treg/NK подвидове клетки.
Прикачам ги с молба ако някой е имал терапия след повишен процент Th17 клетки да сподели каква е била. Предварително благодаря.

Все още чакам резултат от KIR профил, но той става по-бавно.

# 233

Заключение: ................. .  е носител на KIR хаплотип АА с генотип ID1 според www.allelefrequencies.net

Imblue, моят КИР е същият. За съжаление е най-неблагоприятния , но говорих с няколко момичета, които са успели с вливки. На мен също са ми изписани при следващ трансфер. ММ не е изследван, но д-р Михайлова дори не му пусна като видя моя резултат.

# 234
Може ли да кажете какви вливки са им изписани?

Imblue, моят КИР е същият. За съжаление е най-неблагоприятния , но говорих с няколко момичета, които са успели с вливки. На мен също са ми изписани при следващ трансфер. ММ не е изследван, но д-р Михайлова дори не му пусна като видя моя резултат.

# 235
Моите вливки ще са с Октагам, но все пак д-р Михайлова решава според изследванията.

# 236
  • София

Днес е готов и моят резултат. Същото заключение като при теб. Носител на KIR хаплотип АА с генотип ID1 според
www.allelefrequencies.net

# 237
И аз се присъединявам към клуба със същия резултат Sad ...KIR хаплотип АА с генотип ID1. Трябва да ги изпратя на доц. Михайлова за коментар, но не знам кога ще получа отговор. От нея вече имах изписана 10 гр. вливка Октагам заради висок ANA титър. От момичетата, които сте били при нея със същия KIR профил, какво ви е изписала като терапия? 

# 238
И аз се присъединявам към клуба със същия резултат Sad ...KIR хаплотип АА с генотип ID1. Трябва да ги изпратя на доц. Михайлова за коментар, но не знам кога ще получа отговор. От нея вече имах изписана 10 гр. вливка Октагам заради висок ANA титър. От момичетата, които сте били при нея със същия KIR профил, какво ви е изписала като терапия? 

На мен Зарзио и Октагам. Същия КИР профил, високи НК клетки, само АНА ми е нормален

# 239
  • София

На мен ми назначи Програф и Зарзио със същия КИР профил и повишен процент Th17 клетки.

Общи условия

Активация на акаунт