Бизнес

• 1 135
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Не само. Първоначално трябва да види кой е buyer person-a. Примерно аз нямам бебе, но имам близки с бебета и им подарявам подаръци. Не разбирам нищо от тези неща, за това очаквам готово и лесно решение. И не ме интересува дали ще ми го изпратят от село или град! Искам красиво опаковано нещо, готово за подарък!
+1
Това е много важна пазарна ниша. Като помня за моето дете, ами 70-80% от дрехите бяха подарък.
Но много подаръци бяха безполезни, особено от хора, които не са гледали скоро бебета. Затова помисли да предлагаш замяна на подаръка. Но да не е с касова бележка (у нас не се гледа с добро око да се знае цената на подаръка), а с някаква гаранционна карта, примерно.

# 16
Започни да се рекламираш и продаваш онлайн за да увеличиш кръгът от клиенти. В момента си се ограничила само с местни такива, в малък град и голяма конкуренция.

# 17
Набутай дрехите в едната страна на магазина и си направи в сложи в другата част детски масички със столова и направи детски шах клуб или помощ при писане на домашни или нещо подобно. Докато занимаваш лапетата 1 час , майките може да поогледат дрешките или да пийнат кафе на някоя друга масичка пред или във магазина ... т.е. сложи масичка с кафе , чай и бисквитки и ги остави да си приказват и да остановяват контакти.
Толкова много майки във форума споделят, че имат нужда от контакти, а не от нови парцалки за децата. Тях може да изберат помеждудругото.
А ... ако искаш можеш да направиш марка , магазин, клуб ... купуваш евтини неща от добра материя и си пришиваш твоята марка ... от този малък град Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт